Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

gunaydin kizlarrrrrrr :)

hopeforcummm senin adina cok uzuldum ama bosver onemli olan burdaki bagimiz giden kk proluk olsun sen burdasin ya gerisi onemli degilllll :KK16:

kizlar ben kotuym yaa belim kasillarim bacaklarim heryerim agriyo yav yumurtlama donemi adet donemine ne kadar benziyomusssss

kuzu hoşgeldin , kız nası farkettin ben hiç anlamam ne zaman yumurtladığımı :KK9::KK9::KK9:

anam amma suskunsunuz bugün , uyanın eyy ahaliiiii :KK52::KK52::KK52:

hoşgeldin canım sende pek bişey kaçırdın :KK9: mesela hepimiz resimlerimizi koyduk ve birbirimizi gördük gerçi halen var bakabilirsin istersen sende koyabilirsin :KK16: kaynaştık burda

tamam canım bakayım inş.ya ben koyamıyorum:KK50::KK50:eşim izin vermiyo:KK14::KK14::KK14:

söyleme eşine nerden bilcek koyarsın sonra kaldırırsın ben öle yaptım :KK9::KK9::KK9:

aslında olabilir ama ya ben eşimden bişi saklayamıyorumki:KK1::KK1:söylemeyeyim diyorum bi anda bakıyorum söyleyivermişim:KK1::KK1:çok kızar bana:KK14::KK14: hani bide söylediya yani söylememiş olsa aaa kızarmıydın derdim:KK9::KK9:

kızlar yhhaaa bugün tam kendimi hazırladım herseye regl oldummm sabahh=((((

Okadar işim var okadar işim var ki anlatamammmmmm.... :KK66: aklım gönlüm sizlerde sağlıcakla kalın bacılar

test yaptım bugün negatif çıktı:KK14::KK14::KK14:ya biliyorum çok acele davrandım ama ne bileyim belki olur dedim.birde teyzem 24 saatte bile belli olabiliyo falan dedi.olmadı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

test yaptım bugün negatif çıktı:KK14::KK14::KK14:ya biliyorum çok acele davrandım ama ne bileyim belki olur dedim.birde teyzem 24 saatte bile belli olabiliyo falan dedi.olmadı:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

üzülme canım daha yenisin olur inşallah hakkında hayırlısı olsun :KK16:

aslında olabilir ama ya ben eşimden bişi saklayamıyorumki:KK1::KK1:söylemeyeyim diyorum bi anda bakıyorum söyleyivermişim:KK1::KK1:çok kızar bana:KK14::KK14: hani bide söylediya yani söylememiş olsa aaa kızarmıydın derdim:KK9::KK9:

heheheh en güzelini yapıosun tabikisi ama ne bilim koyup kaldırdın diyelim nerden haberi olacak ki sende yalan söylemek zorunda kalcaksın:KK1:

heheheh en güzelini yapıosun tabikisi ama ne bilim koyup kaldırdın diyelim nerden haberi olacak ki sende yalan söylemek zorunda kalcaksın:KK1:

haklısın canım ama işte benim içim rahat etmiyo.dur bakalım belki ikna ederim:KK9::KK9:o konuda biraz kendime güveniyorum:KK52::KK52::KK52:inadı tutmazsa inş.

X