Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hopefor canımm ne oldu ya anlamadım anlatırsan seviniriz

elabım, canım, beni o sayfada da bulup beğenerek desteklemişsin ya.... dicek bişeey bulamıyorum. şu an sinirden ve bu kadar arkamda olduğunu bilmekten dolayı ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bu sevgi elimi ayagımı titretti benim canım çoook sağol iyi tanımışım seni ve sizleri

url=http://www.......................]
980949z9glas6ca2.jpg
[/url]

elabım, canım, beni o sayfada da bulup beğenerek desteklemişsin ya.... dicek bişeey bulamıyorum. şu an sinirden ve bu kadar arkamda olduğunu bilmekten dolayı ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bu sevgi elimi ayagımı titretti benim canım çoook sağol iyi tanımışım seni ve sizleri

980949z9glas6ca2.jpg
[/url]

imzam da engellenmiş ama bu imzayı ben pro olmadan önce kullanıyordum. pro olduktan sonra değil...

hayır asla bitanem hiç öyle şey olur mu (özel mesajına hitaben, malum artık pro değilim tacımı aldılar elimden :KK9::KK9: 10dk kabusu yine başladı, birgünlük saltanatım sona erdi :KK9::KK9::KK9: siz benim küçük kardeşlerimsiniz. hepinizi çoook seviyorum :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım neler oluyor,canını sıkan bişey mi oldu neden yarışmadan çekildin?

980949z9glas6ca2.jpg
[/url]

canım ya çok üzüldüm ben ya niye böyle oldu anlamadım:KK43: tabiki de destekçinim her daim canım benim görmesem de seni sizleri bir gönül bağı kurdum ben sizlerle üzülme sen kimse senin canını sıkamaz:KK47::KK20:

Açıklamayı ben yaparım Kazen, eminim bana oy veren arkadaşlarım özellikle beni tanıyan ve bilen arkadaşlarım beni anlayacaktır. Çünkü burada bir çok kişi kimseyle paylaşamadığı dertlerini paylaşıyor ve benim gibi çözüm de buluyor. Bir çok kere bu siteyi kuran kişiyden de benim sıkıntımın ortadan kalkmasına vesile olduğu için saygıyla bahsettim. Bu kişinin siz olduğunu bilmeden Kazen. Aynı duygular içindeyim, değişmedi şu an yaşadıklarıma rağmen. Burada bu tür tepkilerle karşılaşacağımı göze alarak bütün samimiyetimle rica ettim sizden.
Öncelikle herkesten özür dilerim. Düşünmeden bütün samimiyetimle katıldım yarışmaya. Yarışmak için de değil paylaşmak istedim sadece. Kimseye de ben yarışmaya katıldım destek verin demedim. Oy veren arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, ve eğer duygularınızı bu münasebetle incittiysem özür diliyorum. Samimiyetinizi kullandığımı düşünmenizi istemem. Burada gerçek dostluğu gördüm ben. Hemen hemen bir çogumuz birbirimizin yüzünü görmeden elinden geldiğince karşısındakinin derdine derman olmaya çalıştı, ben dahil… sizden bunu isteyip istememeyi çok düşündüm Kazen. Ama yolunda giden, huzurlu giden bir evliliğim var. (Eşimle ilgili bir mevzuu değil) Huzurumun bozulmasını istemedim. Siz ister miydiniz. Hoş şimdi de bozuldu. Sizlere karşı mahçup oldum. Evet düşünmeliydim baştan ama düşünemedim. Aklıma gelmedi işte. O kadar kendimdim ki bu sitede aranızda, orda buluverdim kendimi. Ve tüm bu konuşmalar yapılırken sırtımı dönecek kadar, dışarıdan izleyecek kadar vurdumduymaz biri değilim. Hele ki hak hukuk mevzu edilmişken.
Devam edip zamanınızı almak istemiyorum. Sadece bu açıklamayı yapmayı kendime, özellikle bütün samimiyetleriyle bana oy veren arkadaşlarıma karşı borç bildim. bu şekilde hakkınıza girdiğimi düşünüyorsanız haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum bütün içtenliğimle…
HOPEFOR

hayırdır cnm ne oldukı bu kadar uzuldun?

hayır asla bitanem hiç öyle şey olur mu (özel mesajına hitaben, malum artık pro değilim tacımı aldılar elimden :KK9::KK9: 10dk kabusu yine başladı, birgünlük saltanatım sona erdi :KK9::KK9::KK9: siz benim küçük kardeşlerimsiniz. hepinizi çoook seviyorum :KK16::KK16::KK16::KK16:

boşver proluğu onların olsun:KK33: sen üzülme böyle gül yeter ki :KK16::KK16:sende bizim ablişkomuzsun canım seni göremedik resimlerde ama olsun görmeden de sevmesini bilir bu yürek hehe arabeske bağladım:KK1::KK1::KK9::KK9:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn:KK16:

Günaydıııııııınnnnnnnnnn:) canım foruma ilk geldiğim zamanlar beni karşılayanlardandın ondan mı bilmem ama seninle öyle çok muhabbetimiz olmamasına rağmen görünce mutlu oluyorum yaaa.profilin bana enerji veriyor:KK16:(itiraf.com)

Günaydıııııııınnnnnnnnnn:) canım foruma ilk geldiğim zamanlar beni karşılayanlardandın ondan mı bilmem ama seninle öyle çok muhabbetimiz olmamasına rağmen görünce mutlu oluyorum yaaa.profilin bana enerji veriyor:KK16:(itiraf.com)

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:mutlu ettın cnm ıtırafınla benı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:hatırlıyorum bende senı:KK9:

canım neler oluyor,canını sıkan bişey mi oldu neden yarışmadan çekildin?

hopefor canımm ne oldu ya anlamadım anlatırsan seviniriz

hayırdır cnm ne oldukı bu kadar uzuldun?

tatlım senin canını sıkan kim yaaaa noldu anlamadım neler oluyor biri bana anlatırmı kim sıktı HOPEFORÜMÜN canını...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:[/QUOTE]

ay canım benim ya ne oldu öyle çok üzüldüm inş. kötü birşey yoktur.:KK43:(

kızlar telaşlanmayın, kötü bişey yok çok şükür. hepinize çok teşekkür ederim.

şimdi ben bu çorba yarışmasına katıldım ya... nerden katıldıysam. oraya fotolar yükledim malumunuz. sonra öğrendim ki kocamın kız kardeşi de kk dan beğeniler falan yapıyormuş. telaşlandım tabi, belki bi başkası tanımaz ama fotolarda görünen eşyaları yakından bilir ve tanır. ben de malum konudan müzdariptim sizler gibi ve bu nedenden üye oldum buraya, onun da bu yarışmadan haberdar olması fotoları görmesi ve benim nickimi takip edip yazdığım konulara girmesi muhtemeldi. (belki çogunuza paranoya yapıyor gibi gelebilirim ama bu derdi çekip de psikolojik olarak etkilenmeyen biriniz varsa ben burdayım) o yüzdden öğrendim ki sitenin yöneticisi kazen miş. gayet samimi bir dille mevzudan bahsettim,cekincememi anlattım sağolsun o da hassas davraanarak ffotoları kaldırmış. ama bir taraftan da anlamadığım bir şekilde tepki vererek en güzel çorba topicine haksızlık ettti, ona oy veren onca kisinin oylarını heba etti, ne olacak şimdi o aylara, onların hakkına girdi gibi yorumlar yazmış tabi bunu takiben de yazılan başka yorumları da görünce sinirlendim, üzüldüm, araya hak hukuk mevzuu girince böyle bir mesaj yazmaya mecbur hissettim kendimi. ufacık bir rica nasıl bu hale geldi hala anlamıyyorum:KK43: tamam benim de bunu düşünerek hareket etmem gerekirdi ama burda o kadar sizden biriydim ki boş bulundum:26: ki atacağı adımı, söyleyeceği lafı bir degil iki değil üç kere düşünen bir insanım ben. durum bundan ibaret. eğer sizde böyle düşünüyorsanız, duygularınızın tarafımdan incitildiğini düşünüyorsanız, diyin ki ben de biliyim. ve gönlünüzü almaya çalışıyım.

sürç-i lisan ettiysem affola :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tatlım senin canını sıkan kim yaaaa noldu anlamadım neler oluyor biri bana anlatırmı kim sıktı HOPEFORÜMÜN canını...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

kızlar telaşlanmayın, kötü bişey yok çok şükür. hepinize çok teşekkür ederim.

şimdi ben bu çorba yarışmasına katıldım ya... nerden katıldıysam. oraya fotolar yükledim malumunuz. sonra öğrendim ki kocamın kız kardeşi de kk dan beğeniler falan yapıyormuş. telaşlandım tabi, belki bi başkası tanımaz ama fotolarda görünen eşyaları yakından bilir ve tanır. ben de malum konudan müzdariptim sizler gibi ve bu nedenden üye oldum buraya, onun da bu yarışmadan haberdar olması fotoları görmesi ve benim nickimi takip edip yazdığım konulara girmesi muhtemeldi. (belki çogunuza paranoya yapıyor gibi gelebilirim ama bu derdi çekip de psikolojik olarak etkilenmeyen biriniz varsa ben burdayım) o yüzdden öğrendim ki sitenin yöneticisi kazen miş. gayet samimi bir dille mevzudan bahsettim,cekincememi anlattım sağolsun o da hassas davraanarak ffotoları kaldırmış. ama bir taraftan da anlamadığım bir şekilde tepki vererek en güzel çorba topicine haksızlık ettti, ona oy veren onca kisinin oylarını heba etti, ne olacak şimdi o aylara, onların hakkına girdi gibi yorumlar yazmış tabi bunu takiben de yazılan başka yorumları da görünce sinirlendim, üzüldüm, araya hak hukuk mevzuu girince böyle bir mesaj yazmaya mecbur hissettim kendimi. ufacık bir rica nasıl bu hale geldi hala anlamıyyorum:KK43: tamam benim de bunu düşünerek hareket etmem gerekirdi ama burda o kadar sizden biriydim ki boş bulundum:26: ki atacağı adımı, söyleyeceği lafı bir degil iki değil üç kere düşünen bir insanım ben. durum bundan ibaret. eğer sizde böyle düşünüyorsanız, duygularınızın tarafımdan incitildiğini düşünüyorsanız, diyin ki ben de biliyim. ve gönlünüzü almaya çalışıyım.

sürç-i lisan ettiysem affola :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:[/QUOTE]

HOPEFORCUM CANIM

canım ya bence çok haklı bir sebebin var yani bunca zaman sakladığın birşeyi eşinin kardeşinin öğrenmesi ve sonra belkide bütün ailesinin öğrenmesi seni daha çok üzecekti :KK50:o yüzden iyi yapmışsın ve haklısın bunu yapmakla kimse kınamaz kınamasın yaşamayanlar kınar belki onlar bilemez:KK50: ama biz biliriz canım merak etme oyum sana helal olsun canımm :KK16::KK16::KK19::KK19:

Son düzenleme:
HOPEFORCUM CANIM

canım ya bence çok haklı bir sebebin var yani bunca zaman sakladığın birşeyi eşinin kardeşinin öğrenmesi ve sonra belkide bütün ailesinin öğrenmesi seni daha çok üzecekti :KK50:o yüzden iyi yapmışsın ve haklısın bunu yapmakla kimse kınamaz kınamasın yaşamayanlar kınar belki onlar bilemez:KK50: ama biz biliriz canım merak etme oyum sana helal olsun canımm :KK16::KK16::KK19::KK19:[/QUOTE]

canım benim çok teşekkür ederim. üzerimdeki yük haafiflemeye başladı, derin bir nefes aldım. :KK16::KK16::KK16:

Hopefor Canımm:KK5: Çok Üzüldüm Bunları yaşamana. Keşke Hiç Yaşanmasaydı.:KK50:
Sen Tabiki Haklısın. Ama Napıcaksın İşte. Küçücük Bişey Kocaman Olmuş.:KK45:
Sıkma Canını. Bizler Burdayız. Ve seni Çok seviyoruzz
:KK16::KK16::KK16:

Kızlarr Hepinizeee Günaydınnn:KK16::KK16:
Güzel ve Enerji Dolu Bir Gün Olsunn :KK52::KK52::KK52::KK19::KK19:

Hopefor Canımm:KK5: Çok Üzüldüm Bunları yaşamana. Keşke Hiç Yaşanmasaydı.:KK50:
Sen Tabiki Haklısın. Ama Napıcaksın İşte. Küçücük Bişey Kocaman Olmuş.:KK45:
Sıkma Canını. Bizler Burdayız. Ve seni Çok seviyoruzz
:KK16::KK16::KK16:

aynen canım kocaman oldu. keşke ne güzel de gidiyordu herşey... çok teşekkür ederim canım ben de sizi çok seviyorum :KK16::KK16::KK16:

dedikoducular nerdesiniz uyuyonuz demii öğlen oldu kalkın kalkın tembeller siziii:KK9::KK9:

herkesciklere günaydınlarr:KK16::KK16: biraz takılıp temizlik ve yemek yapmam lazım:KK1::KK1: beni uyarın tamammı çık artık git burdan diyin:KK1::KK1:

X