- 14 Mart 2011
- 346
- 0
canım öncelikle ben kendimden bahsedim sana biraz ben murat beyle tanıştığımda 6 yıllık evliydim. randevumu aldıktan sonrada çok araştırdım burdan ne olacak ne bitecek diye. çünkü insan bir türlü güvenemiyor işte nasıl olurda biter 6 yıllık eziyet 1,5 günde diye. ama inan bana toplam saate vurduğunda benim 1,5 gün bile sürmedi saatlerle ifade edebilirim yani yendiğim süreyi. çünkü oraya gittiğinde murat beyle otel odasında mekik dokumuyosun haliyle yemek yiyosun geziyosun. ben sadece murat beyden çıkışta hemen otele gidip egzersizlerimi yapıyodum başarıncada diğer randevu saatine kadar geziyoduk eşimle. zaten gittiğim günün akşamında da bitmişti benim sıkıntım. sana tek tavsiyem ister 1 gün olsun ister 1,5 gün ister de 3 gün olsun neticede bu sıkıntıdan kurtulmak istiyosan maddi olarakta kendinizi ayarladıysanız hiç durma randevu al derim ben .çünkü yanlış hatırlamıyosam en az 3-4 hafta sonraya randevu verebiliyo murat bey belkide daha uzak bir tarih. ben gittiğmde 5000 lira ödemiştim mayıs 2011 de gittim ben. canım sakın geç kalma ben çok geç kalmıştım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama zaman o kadar değerli ki sakın bu güzel günleri yaşamaktan kendini alıkoyma. herzaman istediğini sor sana her konuda yardımcı oluruz. kendine iyi bak