Merhaba
bende gittim ama basaramadım.su an uzatılmıs tedavi surecındeyim.doktor bey cok ilgilendi,oldukca zorladım onu ama baya ugrastı benımle.Su an egzersiz yapıyorum her gun.Zamanla hatta en kısa zamandA basarabilecegımı dusunuyorum.
doktor beye gıdersen eger eminim basarırsın cunku herkes basarıyo.ben sımdılık basaramayan 3-5 kisiden biriyim.o kadar cok kısı asmıskı bu sorunu.Eminim isabetli bir karar olur eger gıdersen.
benim durumumum negatife gitmesi birazda esımden kaynaklandı.deneyım gunu beni o kadar cok kızdırdıkı o kadar uzdukı bende guya onu cezalandırmak icin biseyleri yapmak istemedim.Ama su an daha iyiyim hergun aksatmadan egzersizleri yapıyorum.Gun gectıkce daha rahatlıyorum.İnsallah kurtulucam :)
Life83 doktor beyin kendi gurubuna attığı maili gördüm, takip sonucunda bir hafta içinde başarmışsın, TEBRİKLER CANIM :))))....
Akdeniz bölgesinden gelen, bir yıllık evli çiftimiz.
Bilişsel ve dinamik yapılar hakim. İdrar tutma problemi ve derin el bebek gül bebek etkisi var. Ayrıca kişilik yapısında iradi eyleme geçişde bir aciziyet söz konusu.
Hastamızı pazartesi aldık. İlk görüşmede ben başaracağımı hiç düşünmüyorum diyerek kendini ifade etti. Tedavi sürecinde sürekli tedaviyi bırakmak istediğini iletirken, eşine de tedaviyi bırakalım boşanalım ifadesini kullanıyordu.
Tedavimizin yarı zamanı tedaviye harcanırken yarı zamanı tedaviye devam etmesi için ikna çalışmaları içinde geçti. Eşine , kendisine karşı olumsuz davranışlarından dolayı da kızgınlık duyuyordu. Eşi sağlık alanında olduğu için tedaviye tam destek verdi. Ancak ilişki anında iradi eylemsizliğe gitti. Yapmak istemedi. Bir sonraki deneyimde ise tepkisel kasılmalar oluşturdu. Penisin başı ile yarısını alabildi. Bir noktaya kadar gelmemize rağmen sonuca ulaşamadık ve zamana yayarak net üzerinden takibe karar verdik.
Bu hastanın ileriki dönemine ait sonuçlarını da grup üzerinden akataracağız.
İbn-i Sina nın güzel bir sözü var; " Tedavi edilemeyecek hastalık yoktur; İyileşmeye niyeti olmayan hastalar vardır. " der.
Tedavi için geldiğinizde tedaviye tam bir uyum sağlamak, doktorunuzun gücü ve enerjisini tedaviye odaklamasına yardımcı olmanız gerekir ki başarıya ulaşılabilsin. Yoksa bu hastada olduğu gibi boşanalım, tedaviyi bırakalım yada muayene olmak istemiyorum gibi kaçışlar tedavinizi sadece zora sokar.
Yukarıdaki hastamızı net üzerinden takibe aldığımızı belirtmiştik; 17 Ekimde aldığımız hastamızdan 24 Ekimde – bir hafta sonra – başarı haberi geldi onu da sizlerle paylaşıyorum;
merhaba doktor bey,
ben m………. zor vaka:) size gecen bir kac gun icin bilgilendirme yapayım dedim.Carsamba gunu egzersizleri yaptım kasılmalarım coktu.persembe gunu biraz daha rahattım.cuma gunu hic kasılmam olmadı ve cok hızlı bir sekilde bitirdim egzersizleri……………. Bugun esimle deneme yaptık egzersiz sonrası…………….. sonra farkına varmadan ve acı cekmeden tamamen girdi.ama hic hissetmedim sadece dokunma hissi vardı. 15-20 dk sonra denedik yine oldu ………………hala nasıl oldu saskınım.siz olmasaydınız kesinlikle yapamazdım biraz gerginlik yasattım size ama artık kusuruma bakmayın:)
………………………
COk tesekkur ederim tekrar.bundan sonraki adımlarımız nasıl olmalı bilgilendirirseniz sevinirim.
Kolay gelsin:)