Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kurtulmussun yani tebrikler :) bıraz daha arastırma yapmam gerekıyo sanırm. O sure ıcınde calısmalara devam her ne kadar husranla son bulsada. Kayganlastırıcı markasını beklıyorum.ılgılendıgın ıcın tesekkur edeerrım
arkadaşlar ben başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başardııııııııııııııııııııııııııım BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM çok mutluyuim rüya gibi hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmm hemde sadece girmekle kalmadı git gel bile yaptık defalarcaaaaaa çok mutluyuummmmmm bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cnm o kadar sevindim ki anlatamam. Bir kişi daha kurtulmuş bu illetten artık hayatın eskisi gibi değil çok farklı yaşayacaksın. Gittiğin yerin gezmenin kısacası yaptığın herşeyden tat alacaksın. Hepsi Murat Bey sayesinde...
Ben bu illetten 23 temmuzda kurtulmuştum. 05 aralık aradan 4,5 ay geçti ben 4 aylık hamileyim. Cinsiyetinide öğrendik cumartesi erkekmiş. Bana Murat Beyi tanımadan 4 ay sonra hamile kalıcaksın deseler asla inanmazdım. Ama şuan o kadar farklı duygular yaşıyorumda... Artık kimse tereddüt etmesin ne olur bugün olur yarın olur diye beklemeyin ben 2 yıla yakın bekledim ama boşuna beklemişim. Düşünün Murat Beyin yanına dahi gitmedim net üzerinden tedaviyle çözdü... Çözdüm demiyorum çözdü diyorum... Çünkü benim başarım değil Murat beyin başarısı...
Ozanailesinden sakın kendin deneyerek daha fazla vakit kaybetmeye çalışma Tek çözüm bence Murat ULUSOY... Başardıkdan sonra ki mutluluğa verdiğin para fazlasıyla değer.
ne kadarlık evlisin canım hiç parmak egzersizi falan yaptınmı burda vajınusmusu tecrübelerimizle yenelim diye bir bölüm var orda birçok kişi hatta dün biri kendi kendine yendi o sayfaları hiç inceledinmi?
Murat Beyin mail grubundayım ben de,mail kutumu epeydir kontrol edememiştim,az önce gördüm ve çoks evindim açıkçası çünkü bu büyük b engeldi insanalr için.burda d ahemen paylaşmak istedim "Değerli grup üyeleri
Ocak 2012 den itibaren ilk 6 ay geçerli olmak üzere, tedavi bedellerinin yarısını peşin kalan yarısını maximum karta 12 taksite bölme imkanımız olup, bilginize sunulur..."[/QUO
slm siz randevu aldınız mı?
arkadaşlar bende randevu almak istiyorum para sorununu halleder halletmez dr ulusoya gitmeyi düşünüyorum.yakın bir zamanda giden var mı ?
canım ben nisan 2011 de gitmiştim murat beye.sormak istediğin bişey varsa cevaplarım seve seve[/QU
ilgin için tşk ederim cnm.şu an herhangi bi sorunun var mı.birde aparatla da çalışılıyo mu?