Bozma moralini,elbet olacak,Murat beye gittiyseniz tedaviyi bırakıp dönseniz bile o peşinizi bırakmaz,ilgisini eksik etmez.Gitmeden internetten görüşme yoluyla atlatanlar da var biliyosundur,siz de çözersiniz o şekilde olmazsa.
Murat Beyin mail grubuna gönderdiği 2 mail. Gidicek arkadaşlar vardı sayfadan, onlardan ikisi mi yoksa sayfa dışından başka 2 hasta mı bilemiyorum.
"Akdeniz bölgesinden gelen, bir yıllık evli çiftimiz.
Bilişsel ve dinamik yapılar hakim. İdrar tutma problemi ve derin el bebek gül bebek etkisi var. Ayrıca kişilik yapısında iradi eyleme geçişde bir aciziyet söz konusu.
Hastamızı pazartesi aldık. İlk görüşmede ben başaracağımı hiç düşünmüyorum diyerek kendini ifade etti. Tedavi sürecinde sürekli tedaviyi bırakmak istediğini iletirken, eşine de tedaviyi bırakalım boşanalım ifadesini kullanıyordu.
Tedavimizin yarı zamanı tedaviye harcanırken yarı zamanı tedaviye devam etmesi için ikna çalışmaları içinde geçti. Eşine , kendisine karşı olumsuz davranışlarından dolayı da kızgınlık duyuyordu. Eşi sağlık alanında olduğu için tedaviye tam destek verdi. Ancak ilişki anında iradi eylemsizliğe gitti. Yapmak istemedi. Bir sonraki deneyimde ise tepkisel kasılmalar oluşturdu. Penisin başı ile yarısını alabildi. Bir noktaya kadar gelmemize rağmen sonuca ulaşamadık ve zamana yayarak net üzerinden takibe karar verdik.
Bu hastanın ileriki dönemine ait sonuçlarını da grup üzerinden akataracağız.
İbn-i Sina nın güzel bir sözü var; " Tedavi edilemeyecek hastalık yoktur; İyileşmeye niyeti olmayan hastalar vardır. " der.
Tedavi için geldiğinizde tedaviye tam bir uyum sağlamak, doktorunuzun gücü ve enerjisini tedaviye odaklamasına yardımcı olmanız gerekir ki başarıya ulaşılabilsin. Yoksa bu hastada olduğu gibi boşanalım, tedaviyi bırakalım yada muayene olmak istemiyorum gibi kaçışlar tedavinizi sadece zora sokar. "
"1 yıllık evli, 20 li yaşlarda çiftimiz. Daha önce tedavi görmemiş.
Bilişsel ve dinamik yapılar hakimdi.
Çarşamba aldığımız hastamızı perşembe günü deneyime yönlendirdik ancak tahtravalli etkisi görüldü. ( Dr. Ulusoy, kadın hazır olduğunda erkeğin ereksiyon sorunu yaşaması tanımı ) Öğleden sonra hastamızı tekrar alıp genel bir muayen ve eğitimini de tamamladıktan sonra eşini de destekledik. Muayene sonucunda genital yapı ve pozisyona ait bilgi eksiklikleir giderildi. Cuma sabahı denediklerinde " Hocam çok teşekkür ederiz. İnanamıyorum ama oldu hemde acı olmadan. Teşekkürler hocam siz olmasanız yapamazdık. " mesajını aldık. "