- 12 Nisan 2011
- 72
- 0
kızlar nerdesiniz yaaaaa
kimsecikler uğramıyor daha buraya
qünaydın cnm, herqün uqruorum bende ama kimsecikler bişi paylaşmıyor. çıkıyorum bende... wallahi ben sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum 2 haftam kaldı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesiniz yaaaaa
kimsecikler uğramıyor daha buraya
qünaydın cnm, herqün uqruorum bende ama kimsecikler bişi paylaşmıyor. çıkıyorum bende... wallahi ben sabırsızlıkla 6 haziranı bekliyorum 2 haftam kaldı...[/QUOTE
çok az kalmış canım
eminimki sende çok güzel haberlerle döneceksin
olumsuzlukları oraya giderken kafandan çıkar at olurmu
slm kızlar.bende hergün hemde günde defalarca uğruyorum buraya.sakın boşluyorum sanmayın beni.asla işim bitti burdan ayrıldım sanmayın.ama bişey soran olmayınca bende yazamıyorum haliyle.ben başaralı 4 haftayı geçti herşey yolunda.bişey soran olursa cevaplamak için hep takip ediyorum sayfayı.bu arada ilknur kesin tarihi almadı sanırım.
senin adına çok sevindim canım
zamn geçtikçe çok çok daha iyiye gidicek emin olabilirsin
merhaba kızlar bir semelik evliyim hala bakireyim yardım edinnnn eşim inanılmaz anlayışlı ben ondan daha sabırsızım bu illletten kurtulma konusunda sizden haberler bekliyorum lütfennn
merhaba kızlar bir semelik evliyim hala bakireyim yardım edinnnn eşim inanılmaz anlayışlı ben ondan daha sabırsızım bu illletten kurtulma konusunda sizden haberler bekliyorum lütfennn
kızlar gidemeyeceğimi zannediyordum ama eşim heyecan yapmim diye kandırmış beni. murat ulusoya gittimmmmmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
başardımmmmmmm başardımmmm başardımmmm oldu kızlar işte bende yazdım sonunda şükürler olsun murat ulusoya ve bu siteye geçen hafta murat beyin yanındaydık inanılacak gibi değil tam 1 günde BAŞARI.....
her türlü sorularınıza cevap verebilirim yanınızdayım kızlar. özellikle smachse arkadaşım bu yazdıklarım senin için canım.
kesinlikle 6 haziran için rahat ol, kafanda en ufak bir soru işareti bile olmasın. sonuç belli; her ne kadar murat bey kabul etmesede %100 başarı.
ve şampiyonlarda biziz
1 gün içinde neler yaptıkiii kiiii ayrıntılı yazarmısınn
kızlar gidemeyeceğimi zannediyordum ama eşim heyecan yapmim diye kandırmış beni. murat ulusoya gittimmmmmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
başardımmmmmmm başardımmmm başardımmmm oldu kızlar işte bende yazdım sonunda şükürler olsun murat ulusoya ve bu siteye geçen hafta murat beyin yanındaydık inanılacak gibi değil tam 1 günde BAŞARI.....
her türlü sorularınıza cevap verebilirim yanınızdayım kızlar. özellikle smachse arkadaşım bu yazdıklarım senin için canım.
kesinlikle 6 haziran için rahat ol, kafanda en ufak bir soru işareti bile olmasın. sonuç belli; her ne kadar murat bey kabul etmesede %100 başarı.
ve şampiyonlarda biziz
ve şampiyonlarda biziz
ve şampiyonlarda biziz
yine aqlıyorum yine aqlıyorum... sizin bu başarı hikayeniz burnumun direqini sızlatıyooo, canımmm benimm çok sevindimm adınıza, allah başka dert sıkıntı vermesinnn, ama ben çok heycanlıyımmmm.......
ilknurcum arkadaşım tebrik ederim.üzerinden ne kadar ağır bir yük kalktı dimi?izmit arkadaşımızın da dediği gibi herşey zamanla daha da düzelecek daha da güzel olacak emin ol.inşalla sende bende ve bütün arkadaşlar burdan bebek haberlerimizi de yazarız.eee artık sıra smachse de......
canım senin adına çoks evindim
iyikide kandırmış eşin:)))
ne kadar kolay olduğunu gördün dimi
herşeye değer bu mutluluk
yeni gelinliğin tadını çıkar artık:)))
yine aqlıyorum yine aqlıyorum... sizin bu başarı hikayeniz burnumun direqini sızlatıyooo, canımmm benimm çok sevindimm adınıza, allah başka dert sıkıntı vermesinnn, ama ben çok heycanlıyımmmm.......
teşekkürler canım yaaa gerçekten bunun içinmi 5 yılımı harcadım diyorum ama napalım. hayırlısı böleymiş demekki. allah başka dert sıkıntı vermesin hiçbirimize. tadını çıkarmaya çalışıyorum zaten bende yeni gelinliğin. bu başka bir duyguymuş. hepinize teşekkürler. özelliklede sana izmit sabrın ve samimiyetin için canım benim
evet aynen öle canım beyin denen şey garip biraz. kafamızdabitiyo herşey. ve evettt çokkk mutluyuz. ve bir sorun olursa tabiki sorarım canım teşekkürler. kızlar bu arada hergün bende girip bakıyorum soru soran falan varmı diye olmayıncada yazmıyorum sakın yanlış anlamayın hergün düzenli takipteyim. hepiniz öpüldünüzzzzzzzzzartık mutluluk gözyaşları olsun hayatında inşallah
az kaldı sabret inanki sende mutlu olacaksın
heyecanlı olman normal ama bunu kötü düşünce olarak kendine sakın çevirme
olumlu ol hep az kaldı
ben sana dedim dimi
herşey bu kladar basit aslında biz zorlaştırıyoruz
beyinlerimiz bunu almıyo nedense
ama sonuç olarak hepimiz mutlumuyuz evet mutluyuz
ne demek canım benim her türlü sorununda yanında olmaya çalışırım