- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
çok teşekkür ederim canım ben msn deyim zaten şu an. bi yandan da eski sayfaları okuyodum. başaranları falan işte.
çevrimdışısın sanırım,sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım ben msn deyim zaten şu an. bi yandan da eski sayfaları okuyodum. başaranları falan işte.
çevrimdışısın sanırım,sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canım
yok canım çevrimiçiyim şu an.ekledinmi beni . inan sormak istediklerim hep ama hep aynı şeyler. seni veya başka gidenleri bunaltmaktan korkuyorum sadece
bunaltmazsın canım,hepimiz aynı şeyleri yaşadık
Yenen arkadaşları tebrik ederim bende Dr ulusoy sayesinde yendim Allah razı olsun verdiğim her kuruşta helal olsun hiç şüpheniz olmadan gönül rahatlığıyla gidin ve kurtulun darısı diğer arkadaşların başına....
canım o zaman sende burda biraz paylaşırmısın. kaç günde yendin dedikleri gibi 1-3 gü arası gerçekten bitiyomu bu iş. ve yendikten sonra ilişki rahat oluyomu yoksa takılmalar oluyomu yine. şimdiden teşekkürler
sen nerelerdesin canım
hiç uğramıyosun neler yapıyorsun
Valla bayadır uğramadım siteye bebek için uğraşıyorum hala tık yok düşükten sonra doktoroda gitmedim ne bileyim bebeği çok takınca olmuyomuş ya ondan internete girmiyodum bayadır sen neler napıyosun cancazım senin hayat nasıl inşallah güzel gelişmeler vardır
kızlar moralim çok bozuk ne zamandır giremedim siteye yazamadım. benim randevu 27 mayıs değilmiş eşim o gün için konuşmuş ama doluymuş malesefki.10 haziranda gidicem galiba. kesin bişeyde söleyemiyorum offfff oooffffff
kızlar moralim çok bozuk ne zamandır giremedim siteye yazamadım. benim randevu 27 mayıs değilmiş eşim o gün için konuşmuş ama doluymuş malesefki.10 haziranda gidicem galiba. kesin bişeyde söleyemiyorum offfff oooffffff
şimdi en yakın benimmi yani...
kızlar bugün mutluluktan öte o kadar huzrluyum ki anlatamam.çünkü adet dönemim falan araya girince başa dönmekten korkmuştum ama hiç öyle olmadı.zaman geçtikçe herşey daha da kolaylaşıyomuş meğer.dün gitgel olayını da başardık.herşey çok kolay ve güzeldi.artık tek dileğim bebek...
canım benim, çok qüzel sizin paylaşımlarınız bizim cesaretimiz. allah bebek beklentinide en hayırlı zamanda versin inş.
ne zaman canım
kızlar bugün mutluluktan öte o kadar huzrluyum ki anlatamam.çünkü adet dönemim falan araya girince başa dönmekten korkmuştum ama hiç öyle olmadı.zaman geçtikçe herşey daha da kolaylaşıyomuş meğer.dün gitgel olayını da başardık.herşey çok kolay ve güzeldi.artık tek dileğim bebek...