Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorun telkinleriyle ve aparat çalışmalarıyla oldu
aparatlarda zorlandım ama doktorun terapisi işe yarıyor gerçekten terapi olmadan o apartları alamazdım ve ilişkiye geçemezdim 1 buçuk günde hepsi oldu :dance::dance:a.s
burçin merhaba. ben de aradım, kasıma verecek. gidicem sanırım. beni biraz bilgilendirirmisin ulusoy hakkında[/QUO
Edacım özelden msj atıcam sana okvereliniortak
burçin merhaba. ben de aradım, kasıma verecek. gidicem sanırım. beni biraz bilgilendirirmisin ulusoy hakkında[/QUO
Edacım özelden msj atıcam sana okvereliniortak
tamam canım ayrıntılı yazarmısın
Ben çıkıyorum kızlar şu modem gelsede evde rahat rahat girsem nete Bu arada Elmeto canım tebrik ederim seni darısı diğerlerinin başına öpüyorumopuyorumnanaktan
ne kadarlık evlisin canım hiç parmak egzersizi falan yaptınmı burda vajınusmusu tecrübelerimizle yenelim diye bir bölüm var orda birçok kişi hatta dün biri kendi kendine yendi o sayfaları hiç inceledinmi?
merhaba ayvaz.bende eski bi vajinismus hastası olarak fikrimi belirtmek istedim.geçen sene netten araştırıp bulmuştum bnde murat ulusoyu telefonla görüştüğümde görüşme ücreti olarak 4000 lira istedi.bana biraz para tuzağıymış gibi geliyor ama bilemiyorum.senden ne kadar istedi acaba.
bana yardımcı olurmusun lütfenözelden mesajlasalım
sen egzersiz yapabiliyomusun, nekadarlık evlisin. ben bi boğumu bile zarzor yapıyorum, ilerleyemiyorum. kestirme çözüm arıyorum artık. ulusoya gidenleri bekliyorum merakla
Arkadaşlar gidenler varsa nasıl bir doktor lütfen açıklayın dayanamıyorum artık intihar edicem ya :a015:
GİTTİM ARKADAŞIM MAYIS AYINDA ORDAYDIM. 3,5 aylık evliydim. kendi sitesine üye olursan orada okuduğun herşey doğru diyebilirim sana. dünde yazdım 26 saatte tamamdı işte hatta ben buna 26 saat bile demiyorum. çünkü hiç uyumadan sürekli buna çalışmıyorsun toplasan 3-4 saatlik bi iş aslında kendisi bizi çok sıkmamak için güne yayıyor tedaviyi. çok ilgili çok güleryüzlü bir insan. gerçekten işin mahremiyetine önem veriyor. seninle birlikte bir hasta almıyor vaktimi yok var aslında seninle görüşmeleri ilk görüşme hariç 15 dakika kadar sürüyor. araya bir sürü hasta alıp paraya para demeyebilir.(amaç para tuzağı diyenlere) muaynane değil tam bir ev havasında mekan. kendini evinde hissediyorsun. tüm sorunu ayrıntılarıyla öğrenip ona göre bir yol izliyor. gerçekten insn kendini iyi hissediyor. bu konuda şüphen olmasın. intihar edicek kadar büyük bişey olmadığnı gidip sonuca ulaşnca anlıyor insan.bilinçaltımız kirli gerçekten bunu çözüyor kendisi kısaca bir temizlik onun yaptığı. tedavi esnasında zorlanacağın hiçbişey yok evet hepimiz tedirgin oluyorz eminin her giden ben bnu yapamam demiştir verilen ödevlerde. ama yaptığında kendin bile inanamıyorsun. demem o ki nihai karar sizindir elbet ama ben tedavi olmuş sonuca ulaşmış biri olarak diyebilirim ki tercih edin. eğer paraysa problem ben çok yerle görüştüm ortalama bi rakam verirsek 2000-5000 arsında değişiyor bu hastalıgın tedavisinin piyasası(argo oldu yerimseniben ) buyüzden baika yerlerde zaman harcamya gerek yok derim. Allah en kısa sürede kurtulmayı nasip etsin. hayat bambaşka olacak.