Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala şu aparatlarda tereddütlerim var burçin - umut ne diyor da neyapıyorda bu dr onları alabiliyosunu ki anlayamadım ben nasıl yapıcam bu işi bilmem valla
Aynen sıra bebekte tabii önce biraz zayıflamam sigarayı bırakmam lazım önümüzdeki pztesi aile hekimimize gidip o bi sürü ila veriyorlar ya onları yazdırcam inşallah bi tombikimiz olurda hasret biter artık:Saruboceq:
hala şu aparatlarda tereddütlerim var burçin - umut ne diyor da neyapıyorda bu dr onları alabiliyosunu ki anlayamadım ben nasıl yapıcam bu işi bilmem valla
canım o konu hiç korkma, hipnozdan sonra kendine sen bile inanamayacaksın. ben bunu nasıl yapıyorum böyle, rüyamı görüyorum acaba diyeceksin. gerçekten çok kolay olacak inşallah canım. olumunekankayizsmile
bende senin gibiyim tedirgindim ama burçin bana fazla cesaret verdi benim randevuda1-3 eylül ne güzel seninkine çok az kaldı hayırlısıyla sende sıradasın seninde gelin halayını çekcez tedirgin olma sakın bu kadar kişi yaptıysa ve nasıl oldu anlamadık diyolarsa bizde yapıcaz allahım herkesi kurtarsın bundan ya:Saruboceq:
ama zafer bizimmmmmmmmmmmm:lepi:
senden nekadar ücret talep etti canım 4500 mü 5000 mi:çok üzgünüm:
valla benimki muallakta kaldı diyim çünkü ben nisan gibi 18 hazirana gün almıştım adetim yüzünden gidemedim 6 agustosa deiştirdik ama mayıstan sonrakilere 5000 tl diyomuş valla tekrar aramayıda çekiniyorum ilk aldığımda 4500 dmişti ama 2 de konuşmadık bidha