Arkadaşlar ben kaçtım şimdilik yarına bana dua edin olur mu? Sizleri kocaman öpüyorum mızmız o problemide araştırcam inşallah çözüme ulaşırız biran önceopuyorumnanaktan
inşallah canım. dualarımız seninle. ne yapcaksınız yarın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben kaçtım şimdilik yarına bana dua edin olur mu? Sizleri kocaman öpüyorum mızmız o problemide araştırcam inşallah çözüme ulaşırız biran önceopuyorumnanaktan
kızlarrrrrrr randevuyu aldık 1-3 eylül arası çok uzun bi tarihe verdi ama olsun 5 sene sabrettim 2 aymı sabredemiycem eşimin güvensizlikleri vardı doktorla ilgili bugün gidip görüşünce çok iyi doktor bulmuşsun dedi ya çok heycanlıyım şimdi beklemesi zor geleceksositososito:sm_cool::teytey:
kızlarrrrrrr randevuyu aldık 1-3 eylül arası çok uzun bi tarihe verdi ama olsun 5 sene sabrettim 2 aymı sabredemiycem eşimin güvensizlikleri vardı doktorla ilgili bugün gidip görüşünce çok iyi doktor bulmuşsun dedi ya çok heycanlıyım şimdi beklemesi zor geleceksositososito:sm_cool::teytey:
burçiiiinn nasıl geçti dünkü çalışma.. bişey yazmamışsın bize....
Canım çok sevindim ikinci bir balayı olur artık zaten eylülde ada daha güzel olur ada sakin deniz sakin ohhhhhh :içelim: keyfini rahat rahat cıkarırsınız bu iki ayda gelir geçerkaydirigubbakcemile3
Yahu hergün nete girersiniz bugün piyasada yoksunuz şu mutlu haberimi kimselerle paylaşamadım yaaaaohaoldumsmile
Yahu hergün nete girersiniz bugün piyasada yoksunuz şu mutlu haberimi kimselerle paylaşamadım yaaaaohaoldumsmile
Ayy tabi doktor bey sağolsun heyecandan aklımdan uçup gitti valla o olmasaydı ben bunu gerçekten başaramazdım daha son seansa gitmedim bile neyse onada gidicem.... Arkadaşlar tereddütünüz varsa hiç düşünmeyin derim ben daha bu akşam bile şüphelerim vardı ama artık herşey geride kaldı çok mutluyum Allah bu derdi kimseye vermesin Herkeside kurtarmayı nasip etsin
ben geldim canım benim çok sevindim senin adına sende kurtuldun darısı benim va öbür arkadaşların başına gelin halayını çekelim hadi :teytey::teytey::teytey::teytey:
sıra bebekte dimi ama:CüvCüv:
:lepi:Arkadaşlar vajinusmus benim için tarih olmuştur:lepi:
Allah herkese nasip etsin çok şükür Allaha.....
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis