VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Yine Eşli denemem başarisiz oldu aparatla calisirken herhangibir kasilmam olmuyor. 4. Aparati bile kolaylikla yapabiliyorum. Esli denemede sanki bi duvar var orda onu aşamiyorum. Ne yapmam lazim

Yine Eşli denemem başarisiz oldu aparatla calisirken herhangibir kasilmam olmuyor. 4. Aparati bile kolaylikla yapabiliyorum. Esli denemede sanki bi duvar var orda onu aşamiyorum. Ne yapmam lazim
Aşağı doğru it penisi tut aparat gibi çevire çevire aşağı doğru it canım

Bende aynı durumdayım canım..

Vallahi kızlar evleneli bir ay oldu , hic bi haltdaha olmadi, yasim 31 cocuk istiyoruz ama bi halt yapamadık, pes etmek istemiyorum yeni evliyim ama zaman akip gidiyo ilerde yaşım gecee cocuk olmaz duye korkuyorum

Vallahi kızlar evleneli bir ay oldu , hic bi haltdaha olmadi, yasim 31 cocuk istiyoruz ama bi halt yapamadık, pes etmek istemiyorum yeni evliyim ama zaman akip gidiyo ilerde yaşım gecee cocuk olmaz duye korkuyorum
Bende 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim. Bende korkuyorum sonradan olmazsa.
İlk 7 8 ay çocuk istemiyordum zaten ama birden çocuk aşkı geldi. Sosyalmedya oda çocuk hamilelik resmi olsun yada sokakta göreyim direk gözlerim doluyor.. Dün 2. Aparatıda yapamadım zaten moralim 0

Ah ah bende 3,5 aylık evliyim benden sonra evlenen arkadaşım hamile çok zor bi durum

Öyle cidden yaşamadıkça da anlaşılmıyor zorluğu.
Sen doktora gitcektin gittinmi
Evet canım randevu bulamıyorum demiştim aradım doktoru izinli imiş kasımda inşallah gidicem kasıma kadar egzersiz yapiyim diyordum hasta oldum tam da kasımda bitecek hastalığım bakalım Allah Kerim

Evet canım randevu bulamıyorum demiştim aradım doktoru izinli imiş kasımda inşallah gidicem kasıma kadar egzersiz yapiyim diyordum hasta oldum tam da kasımda bitecek hastalığım bakalım Allah Kerim
Uyuşturucu sprey kullanıyormuydun

Bende 2.yi yapamıyorum alsammı acaba emla mı vemcaine mi alsam acaba

Sizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü

Çok canımı sıkıypr bu durum çokk
Ben evde tek basima yendim hemde uyusturucu krem kas gevsetici falan kullanmadan sadece bebe yağıyla cok kolay oluyo parmagimla bile dokunamazdim kendime dilator seti siparis ettim ilk gun 1 ve 2 yi yaptim ikinci gun yine 1 den baslayarak yapmaya basladim 3. Yude yaptm bunu yapan 4 de yapar dedim ve cok kolay oldu sende basarirsin insallah

Ben 2 yi yapamadım kii

Merhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu

Merhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu
Vajinusmus değil bence. Doktora görünmenizde fayda var fizyolojik bir problem bence

Ben ayni senin gibiydim o kadar aciyordu ki topuklarima kadar agri yayiliyordu sankikendimi serbest biraktigimi saniyordum meger kasiyormusum 2 senelik evliyim ve bebegim var sadece yariya kadar oluyordu 1 haftaa once dilator seti aldim ve kurtuldum cok kolay ama once parmak egzersizi yap zaten anlayinca sasiriyosun yine biraz aciyo ama giriste sonra o cektigim.aci neymis ne kadwr eziye etmisim kendime de kocama da vallahi cok sukur bitti hala dilator calisiyorum her gun iyic3 alissin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…