Aşağı doğru it penisi tut aparat gibi çevire çevire aşağı doğru it canımYine Eşli denemem başarisiz olduaparatla calisirken herhangibir kasilmam olmuyor. 4. Aparati bile kolaylikla yapabiliyorum. Esli denemede sanki bi duvar var orda onu aşamiyorum. Ne yapmam lazim
Bende aynı durumdayım canım..Selam kizlar bende yeneli 2 hafta oluyor .ama bende iliskide kasilmayi engelleyemiyorum. Of ne yapmak lazim . Ertelemek istemiyorum artik nirmal bi sekilde iliski yasayip anne olmak istiyorum.girerken ayri git gelde ayri kasiliyorum . aslinda bole dayanilmayacak aci degil ama kasilmak istemiyorum( vajinismusu cozdum simdi sira kasilma sorununda insallah bunuda asacagim ...
Yaaaaa harikasınnnjnci hanım size ne kadar teşekkür etsem azdırtavsiyelerinizle bende yendim. Maddi açıdan imkanı olmayan herkesin bu tavsiyelerle yenebileceğini düşünüyorum inşallah
Bende 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim. Bende korkuyorum sonradan olmazsa.Vallahi kızlar evleneli bir ay oldu , hic bi haltdaha olmadi, yasim 31 cocuk istiyoruz ama bi halt yapamadık, pes etmek istemiyorum yeni evliyim ama zaman akip gidiyo ilerde yaşım gecee cocuk olmaz duye korkuyorum
Ah ah bende 3,5 aylık evliyim benden sonra evlenen arkadaşım hamile çok zor bi durumBende 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim. Bende korkuyorum sonradan olmazsa.
İlk 7 8 ay çocuk istemiyordum zaten ama birden çocuk aşkı geldi. Sosyalmedya oda çocuk hamilelik resmi olsun yada sokakta göreyim direk gözlerim doluyor.. Dün 2. Aparatıda yapamadım zaten moralim 0
Ah ah bende 3,5 aylık evliyim benden sonra evlenen arkadaşım hamile çok zor bi durum
Evet canım randevu bulamıyorum demiştim aradım doktoru izinli imiş kasımda inşallah gidicem kasıma kadar egzersiz yapiyim diyordum hasta oldum tam da kasımda bitecek hastalığım bakalım Allah KerimÖyle cidden yaşamadıkça da anlaşılmıyor zorluğu.
Sen doktora gitcektin gittinmi
Uyuşturucu sprey kullanıyormuydunEvet canım randevu bulamıyorum demiştim aradım doktoru izinli imiş kasımda inşallah gidicem kasıma kadar egzersiz yapiyim diyordum hasta oldum tam da kasımda bitecek hastalığım bakalım Allah Kerim
Yok hiçbir şey kullanmadım benUyuşturucu sprey kullanıyormuydun
Bende 2.yi yapamıyorum alsammı acaba emla mı vemcaine mi alsam acaba
Ben evde tek basima yendim hemde uyusturucu krem kas gevsetici falan kullanmadan sadece bebe yağıyla cok kolay oluyo parmagimla bile dokunamazdim kendime dilator seti siparis ettim ilk gun 1 ve 2 yi yaptim ikinci gun yine 1 den baslayarak yapmaya basladim 3. Yude yaptm bunu yapan 4 de yapar dedim ve cok kolay oldu sende basarirsin insallahSizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü
Çok canımı sıkıypr bu durum çokk
Ben 2 yi yapamadım kiiBen evde tek basima yendim hemde uyusturucu krem kas gevsetici falan kullanmadan sadece bebe yağıyla cok kolay oluyo parmagimla bile dokunamazdim kendime dilator seti siparis ettim ilk gun 1 ve 2 yi yaptim ikinci gun yine 1 den baslayarak yapmaya basladim 3. Yude yaptm bunu yapan 4 de yapar dedim ve cok kolay oldu sende basarirsin insallah
Vajinusmus değil bence. Doktora görünmenizde fayda var fizyolojik bir problem benceMerhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu
Ben ayni senin gibiydim o kadar aciyordu ki topuklarima kadar agri yayiliyordu sankikendimi serbest biraktigimi saniyordum meger kasiyormusum 2 senelik evliyim ve bebegim var sadece yariya kadar oluyordu 1 haftaa once dilator seti aldim ve kurtuldum cok kolay ama once parmak egzersizi yap zaten anlayinca sasiriyosun yine biraz aciyo ama giriste sonra o cektigim.aci neymis ne kadwr eziye etmisim kendime de kocama da vallahi cok sukur bitti hala dilator calisiyorum her gun iyic3 alissin diyeMerhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu
Vajinusmus değil bence. Doktora görünmenizde fayda var fizyolojik bir
Inanin bende ayniydim ve vajinismua fizyolojik hic bir sorunum yok 2 senelik evliyin 1 yasinda bebegom var yariya kadar oluyor kendimizi kastigimz icin duvar gibi okuyor orasi kapanoyor cok aciyor bence bi sorun yokVajinusmus değil bence. Doktora görünmenizde fayda var fizyolojik bir problem bence