VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhaba kizlar ,kayganlastirici olarak hindistan cevizi yagi kuanan varsa ya resmini yada markasini soyleyebilirmi ???
Canım ben hiç bşy kullanmıyorum ama her yerde satılır Hindistan cevizi yağı aktar eczane market Trendyol ❤

ilk kez parmak denedim ama sokamıyorum içeri
dilatör alccaktım güya parmağı sokamayan dilatörü sokabilirmiki :KK43::KK43: yoruldum ağlamaktan denemektendee..

Sizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü

Çok canımı sıkıypr bu durum çokk
Evet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersin

Kızlar bildiğiniz doktor var mı ve fiyatlar nasıl

Evet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersin
Kegel için yanlış yaparsanız fayda yerine zarar görürsünüz diyen bi video izledim inşaallah doğru yapıyorumdur

Olmadı dilatör sipariş etcem artık napayım

Merhaba arkadaşlar evleneli 1 ayı geçti ben hala eşimle birlikte olamadım aşırı derecede korkuyorum yani ne yapabileceğimi bilmiyorum bana yardım edin lütfen😔

X