• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar ,kayganlastirici olarak hindistan cevizi yagi kuanan varsa ya resmini yada markasini soyleyebilirmi ???
Canım ben hiç bşy kullanmıyorum ama her yerde satılır Hindistan cevizi yağı aktar eczane market Trendyol ❤

ya sanırım benim problemim tam olarak bu :KK43:
Vajen girişine yerleştir canım bol kayganlaştorocıyla denersen kayar gider zaten
Hafif yukarıya doğru baksın aparatın ucu dümdüz girdirmeye çalışma

ilk kez parmak denedim ama sokamıyorum içeri
dilatör alccaktım güya parmağı sokamayan dilatörü sokabilirmiki :(:( yoruldum ağlamaktan denemektendee..

ilk kez parmak denedim ama sokamıyorum içeri
dilatör alccaktım güya parmağı sokamayan dilatörü sokabilirmiki :KK43::KK43: yoruldum ağlamaktan denemektendee..
Dilatör daha kolay parmak bende yapamadım yapamam da. Ama şuan penisi alıyorum içime

Dilatör daha kolay parmak bende yapamadım yapamam da. Ama şuan penisi alıyorum içime

Sizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü

Çok canımı sıkıypr bu durum çokk

Sizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü

Çok canımı sıkıypr bu durum çokk
Evet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersin

Kızlar bildiğiniz doktor var mı ve fiyatlar nasıl

Evet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersin
Kegel için yanlış yaparsanız fayda yerine zarar görürsünüz diyen bi video izledim inşaallah doğru yapıyorumdur

Olmadı dilatör sipariş etcem artık napayım

Kegel için yanlış yaparsanız fayda yerine zarar görürsünüz diyen bi video izledim inşaallah doğru yapıyorumdur

Olmadı dilatör sipariş etcem artık napayım
Valla ben program indirdim onla yapıyorum. Kesinlikle erteleme hemen al

Kızlar yanma ve aci gitmiyor sizce sebebi ne olabilir ne yapmaliyim :((

Yani hic hafiflemiyor neden anlamiyorum acaba enfeksiyon flan mı var
Canım ne kadar zamandır yapıyorsun canım benim 2 3 hafta oldu hala devam ediyor hafifledi sadece

Canım ne kadar zamandır yapıyorsun canım benim 2 3 hafta oldu hala devam ediyor hafifledi sadece
Benimde 2 hafta oldu 3-4 kez yaptik ama hafifleme olmadı her seferinde cok yanma ve batma hissi😞

Benimde 2 hafta oldu 3-4 kez yaptik ama hafifleme olmadı her seferinde cok yanma ve batma hissi😞
Canım biz 2 günde bir yapıyoruz sende yap alışırsın

Merhaba arkadaşlar evleneli 1 ayı geçti ben hala eşimle birlikte olamadım aşırı derecede korkuyorum yani ne yapabileceğimi bilmiyorum bana yardım edin lütfen😔

Merhaba arkadaşlar evleneli 1 ayı geçti ben hala eşimle birlikte olamadım aşırı derecede korkuyorum yani ne yapabileceğimi bilmiyorum bana yardım edin lütfen😔
Uzman bi doktora muayene oldunuz mu bu süreçte ?

Back