- 1 Ekim 2020
- 41
- 0
Canım bi doktora git . Muayene ol.SAdece içime girdiğinde oluyor peçetelik oraya koyduğumda 3 parmak dolacak şekilde kan oldu 2.
1. İlk girişte ise 2 yemek kaşığı kadar geldi diyebilirim
Canım benim önce zedelenmiş pembe pembe nokta şeklinde geldi.Anladım canım Senin az mı oldu kanaman
Ah canımmmm yaaayapısal olarak ta fark eder sonuçta herkesin yapısı farklı tamam canım çok teşekkür ederim iyilik meleğimiz❤
Canım hemen başla o zaman bugün .
Canım ben 3.yü aldım sonra hemen aynı aparatı sokar gibi penisi aldım. Her sızı da baskıda durdum bekledim zaten tamamen oturunca hiç acı olmuyo sadece boğumu geçerken Bi ilerlemiyor gibi oluyor. 4ü hiç alamadım mesela 3 de bile zorlanmıştım. Vida çevirir gibi çevire çevire sağ sol yapa yapa ilerlettim hepDun gece ilk 3 aparatla calistikdan sonra gece esli deneme yaptik ama olmadi. Pes etmek yok. Bugun 4. Aparatlada calismaya devam edecem. Nasil calismaliyim 4. Aparata ??
En çok uğraştığın 4 numara idiDun gece ilk 3 aparatla calistikdan sonra gece esli deneme yaptik ama olmadi. Pes etmek yok. Bugun 4. Aparatlada calismaya devam edecem. Nasil calismaliyim 4. Aparata ??
Bende Bir kere ucu tek girdi zarın bir kısmı yırtılmış demişti doktor . Pembe çok hafif belli belirsiz leke olmuştu . Ama aparat çalışınca artık kaslar alışıyor kanama olmuyor diye düşünüyordum ben ☹
Canım selam bende ilk aparatı bir türlü alamamıştım çok uğraştım. Sonra baktım ki hep yanlış yerlere deniyormuşum
ya sanırım benim problemim tam olarak buCanım selam bende ilk aparatı bir türlü alamamıştım çok uğraştım. Sonra baktım ki hep yanlış yerlere deniyormuşumo küçücük alanda nasıl yanlış yerlere gittim bende anlamadım Aynayla biraz çalışıp öyle aldım 1.sini.
Canım kızlık zarı bahsettiğimiz şeyHani kanama olmuyorduiki kaşık derkennn korktum yaa muhabbetlerden