Kesinlikle çok kasmakla alakalı. Kasmadigimizi sanıyoruz ama aslında kasıyoruz. Aynılarını yaşadığım için biliyorum, sık sık denemeler yapmaya çalışın alışınca her şeye cok daha rahat olacakKızlar merhaba lütfen bana yardım edin.
Vajinismusu yaklaşık 1 hafta aparatla çalışarak yendim ve penisi alabildim. Her pozisyonda alamıyorum bazen kasıyorum. İlişki sırasında girişte ağrı yaşamıyorum fakat penis tamamen girdiğinde 2-3 cm kadar dışarda kalıyor ve içerde en derindeki değdiği yerde çok şiddetli ağrı hissediyorum git gel sırasında bazen de tuvaletim geliyormuş hissi oluyor. Bunun çözümü nedir? İnternette okuduğuma göre rahim ağzıyla alakalı veya enfeksiyonla alakalı sorunlar oluyormuş. Acaba hala kastığımdan mı ağrıyor, orası kasınca ağrır mı ki? Acaba aparatları kullanırken temizlemeye çok dikkat etmedim de enfeksiyon mu oldu diyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden çok teşekkürler.
aparat egzersızısını duzenlı ve gerılmeden sakın kafayla yapınca basarıcak umarımKesinlikle çok kasmakla alakalı. Kasmadigimizi sanıyoruz ama aslında kasıyoruz. Aynılarını yaşadığım için biliyorum, sık sık denemeler yapmaya çalışın alışınca her şeye cok daha rahat olacak
Olmadı malesefff... Olacak elbet olacak
Tebrikler, ben ara verdim bakalim ne zaman olacakBaşardimallahim sukurler olsun. Su an o kadar mutluyum ki. Sevincten hemen girip yazmak istedim. Az once vajinusmus illetinden kur-tul-dummmm. Allah kimseye bu hastaligi yasatmasin. Anlatmak istedigim tesekkur etmek istedigim o kadar cok sey var ki..yarin sakin kafayla tüm içimdekileri yazmak istiyorum...
Tebrikler canimBaşardimallahim sukurler olsun. Su an o kadar mutluyum ki. Sevincten hemen girip yazmak istedim. Az once vajinusmus illetinden kur-tul-dummmm. Allah kimseye bu hastaligi yasatmasin. Anlatmak istedigim tesekkur etmek istedigim o kadar cok sey var ki..yarin sakin kafayla tüm içimdekileri yazmak istiyorum...
Merhabalar lütfen banada yardım edebilir misiniz bende ilk gece çok kanamam olduğu için bir türlü ilişkiye giremedim çok korkuyorum ama bakire değilim çünkü ilk günu yapabildim gerisi gelmedi annemler çok sıkıştırıyorlar yap diye ama ben oraya bisey sokabilir miyim bilmiyorum sanırım cesatim hiç yok hep erteliyorumBen yardımcı olucam sana burdanyeneceksin inşaAllah Şimdi mutlaka aparat seti sipariş et öncelikle
Canım 1.sayfayı oku tüm yönlendirmeler orda yazılıMerhabalar lütfen banada yardım edebilir misiniz bende ilk gece çok kanamam olduğu için bir türlü ilişkiye giremedim çok korkuyorum ama bakire değilim çünkü ilk günu yapabildim gerisi gelmedi annemler çok sıkıştırıyorlar yap diye ama ben oraya bisey sokabilir miyim bilmiyorum sanırım cesatim hiç yok hep erteliyorum
Bende tamamen ilişkiye giremiyordum muayenede zarın yapısının kalın olduğu ortaya çıktı. Ameliyatla aldırdım iyileşme sürecinden sonra sorunsuz ilişkiye girebildim. Hala da sorunsuz ve acısız bir şekilde girebiliyorum.Muayene oldum ama bebek istediğim icin oldum. Daha ilk aylarda vajinal muayene. O zaman doktor kızlık zarin kalın görünüyo dedi. Tekrar gitmedik doktora eşim kafamda büyüttüğümü düşünüyo zaten çoğu oluyo artik diye. Fakat psikolojik olarak etkileniyorm tabi
Muayene oldunuz mu? Kızlık zarı patlaması diye bir şey yokjnci merhaba ben evleneli tam bir yıl oldu fakat hala ilişkiye girmedik. Çok yanıyor ve kendimi geri çekiyorum eşimi de itiyorum. Şimdi ilk sayfayı ve bir kaç sayfayı okudum. Hala bakireyim, aparat denemeyi düşünüyorum ama bakire olduğum için sorun olmaz mı bu? Yada hadi aparatta sorun olmadı, eşli denemeye geçtiğimizde acımıyor mu kızlık zarı patlarken? Lütfen destek olun. Bende sizin sayenizde vajinismustan kurtulan biri olmak isterim.
Hayır muayene olmadım, alttan baktırmaya çok çekiniyorum bu yüzden buralardan çözüm bulmaya çalışıyorum. En son çare gidicem doktora. Kızlık zarı patlaması diye bir şey yok derken nasıl yani anlayamadım?Muayene oldunuz mu? Kızlık zarı patlaması diye bir şey yok
Hanımefendi evleneli 1 sene olmuş buralardan çözüm aramakla sonuca varılmaz.Hayır muayene olmadım, alttan baktırmaya çok çekiniyorum bu yüzden buralardan çözüm bulmaya çalışıyorum. En son çare gidicem doktora. Kızlık zarı patlaması diye bir şey yok derken nasıl yani anlayamadım?