Canım ben hiç bşy kullanmıyorum ama her yerde satılır Hindistan cevizi yağı aktar eczane market Trendyol ❤Merhaba kizlar ,kayganlastirici olarak hindistan cevizi yagi kuanan varsa ya resmini yada markasini soyleyebilirmi ???
Vajen girişine yerleştir canım bol kayganlaştorocıyla denersen kayar gider zatenya sanırım benim problemim tam olarak bu
Ben hindistan cevizi yagiyla aparatla calisabildim. Balen marka kullaniyorumMerhaba kizlar ,kayganlastirici olarak hindistan cevizi yagi kuanan varsa ya resmini yada markasini soyleyebilirmi ???
Dilatör daha kolay parmak bende yapamadım yapamam da. Ama şuan penisi alıyorum içimeilk kez parmak denedim ama sokamıyorum içeri
dilatör alccaktım güya parmağı sokamayan dilatörü sokabilirmikiyoruldum ağlamaktan denemektendee..
Dilatör daha kolay parmak bende yapamadım yapamam da. Ama şuan penisi alıyorum içime
Evet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersinSizde atlattınız demek ne güzel ne kadae sürdü atlatmanız evde kendi şartlarımızla mümkünmü
Çok canımı sıkıypr bu durum çokk
Kegel için yanlış yaparsanız fayda yerine zarar görürsünüz diyen bi video izledim inşaallah doğru yapıyorumdurEvet canım hala tam yapamıyorum zorlanıyorum ama olsun çok şükür bunda. Kendim yendim aparat çalıştım 1 ayda falan yendim sanırım ama çalıştığım için aparat ve egzersizi pek yapamadım onu düzenli yaptığında daha kısa sürede yenersin
Valla ben program indirdim onla yapıyorum. Kesinlikle erteleme hemen alKegel için yanlış yaparsanız fayda yerine zarar görürsünüz diyen bi video izledim inşaallah doğru yapıyorumdur
Olmadı dilatör sipariş etcem artık napayım
Wefood diye bir markanın yagını aldım memnunum. Ama herhangi bir markada olurMerhaba kizlar ,kayganlastirici olarak hindistan cevizi yagi kuanan varsa ya resmini yada markasini soyleyebilirmi ???
Bende de gitmiyor ama şuan biraz daha hafifledi yapa yapa geçiyor sanırımKızlar yanma ve aci gitmiyor sizce sebebi ne olabilir ne yapmaliyim(
Yani hic hafiflemiyor neden anlamiyorum acaba enfeksiyon flan mı varBende de gitmiyor ama şuan biraz daha hafifledi yapa yapa geçiyor sanırım
Canım ne kadar zamandır yapıyorsun canım benim 2 3 hafta oldu hala devam ediyor hafifledi sadeceYani hic hafiflemiyor neden anlamiyorum acaba enfeksiyon flan mı var
Benimde 2 hafta oldu 3-4 kez yaptik ama hafifleme olmadı her seferinde cok yanma ve batma hissiCanım ne kadar zamandır yapıyorsun canım benim 2 3 hafta oldu hala devam ediyor hafifledi sadece
Canım biz 2 günde bir yapıyoruz sende yap alışırsınBenimde 2 hafta oldu 3-4 kez yaptik ama hafifleme olmadı her seferinde cok yanma ve batma hissi
Uzman bi doktora muayene oldunuz mu bu süreçte ?Merhaba arkadaşlar evleneli 1 ayı geçti ben hala eşimle birlikte olamadım aşırı derecede korkuyorum yani ne yapabileceğimi bilmiyorum bana yardım edin lütfen
Dediğiniz gibi yapacağim teşekkür ederimCanım biz 2 günde bir yapıyoruz sende yap alışırsın