1 i yaptiysan 2 yide yaparsin cok kolay korkma sadece giriste aciyor baska yok kendini kasma nefes al ver sakin geri cekme bekle orasi bosluk acimicak oyle dusun hemen dene bolca yag surBen 2 yi yapamadım kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 i yaptiysan 2 yide yaparsin cok kolay korkma sadece giriste aciyor baska yok kendini kasma nefes al ver sakin geri cekme bekle orasi bosluk acimicak oyle dusun hemen dene bolca yag surBen 2 yi yapamadım kii
Disparoni canım büyük ihtimalMerhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu
Birde biraz asagi egilimli yapin dilatörleri oyle daha kolayBen 2 yi yapamadım kii
Bana da disporani falan olabilirsin dediler ama parmagini falan sokabilyormusun rahatlikla korkmadanMerhaba. Ben de size bir sey danismak istiyorum. 1 yillik evliyim. Iliski oluyor ama penisin tamami girmiyor iceri. Ve hala acı hissediyorum ilişki sırasında. Bebek de istiyorum. Sizce bu durum vajinusmus mu
Sizin bu sekilde iliskiyle bebeginiz oldu değil mi. Benim acım sizin dediginiz kadar olmuyo saniyelik bi acı oluyo ama yine de rahatsiz edici.Ben ayni senin gibiydim o kadar aciyordu ki topuklarima kadar agri yayiliyordu sankikendimi serbest biraktigimi saniyordum meger kasiyormusum 2 senelik evliyim ve bebegim var sadece yariya kadar oluyordu 1 haftaa once dilator seti aldim ve kurtuldum cok kolay ama once parmak egzersizi yap zaten anlayinca sasiriyosun yine biraz aciyo ama giriste sonra o cektigim.aci neymis ne kadwr eziye etmisim kendime de kocama da vallahi cok sukur bitti hala dilator calisiyorum her gun iyic3 alissin diye
Açıkçası hic denemedim. Cesaret edemem sanırım.Bana da disporani falan olabilirsin dediler ama parmagini falan sokabilyormusun rahatlikla korkmadan
Muayene oldum ama bebek istediğim icin oldum. Daha ilk aylarda vajinal muayene. O zaman doktor kızlık zarin kalın görünüyo dedi. Tekrar gitmedik doktora eşim kafamda büyüttüğümü düşünüyo zaten çoğu oluyo artik diye. Fakat psikolojik olarak etkileniyorm tabiUzman bi doktora muayene oldunuz mu bu süreçte ?
Ben 2 yi yapamadım kii
Oyle degildi vajinismustum smdi kurtuldumBana da disporani falan olabilirsin dediler ama parmagini falan sokabilyormusun rahatlikla korkmadan
Herkeste degisir vajinismus bittikten sonra cok az yanma gibi bir aci oldu evwt ben oyle hamile kaldim ama dediklerimi yap bundan kurtul ondan sonra bebek daha kolay olcak cnku daha ileri gidicekSizin bu sekilde iliskiyle bebeginiz oldu değil mi. Benim acım sizin dediginiz kadar olmuyo saniyelik bi acı oluyo ama yine de rahatsiz edici.
Canim sen vajinismussun ayni benim gibi bende oyle diyordum serce parmaktan basla dene hemwn kendine dilatör siparis et gercekren basarcaksinAçıkçası hic denemedim. Cesaret edemem sanırım.
Tesekkur ederim cevap icin .Canim sen vajinismussun ayni benim gibi bende oyle diyordum serce parmaktan basla dene hemwn kendine dilatör siparis et gercekren basarcaksin
Rica edermTesekkur ederim cevap icin .
2. Aparat oraya yaklaşınca kapanıyor büzüşüyor orasıBen saç fırçası sapıyla egzersiz yapıyordum ve onu alabilmek için yanlış hatırlamıyorsam 1 ay uğraştım, şimdi bakınca neden bu kadar korkmuşum diyorum, olmadı olmuyor deme lütfen denemeye devam et, olacak:)
2.yi niye yapmadığımı dün anladım ki orası 2nyi görünce kapanıyor. Orayı yönetemiyorumBirde biraz asagi egilimli yapin dilatörleri oyle daha kolay
Yonetebilrsin nefes al ver kegel egzersizi yap cisini yapiyomus gibi tut birak cok kolay gercekten ben 2 gunde 4 u bile yaptim cnkuhepsi in hissi ayni sende fark etceksin 1 nasilsa 2 de 3 de 4 de ayni2.yi niye yapmadığımı dün anladım ki orası 2nyi görünce kapanıyor. Orayı yönetemiyorum
Umarım inşaallah yakın zamandaa hatra hemen bugün yaparımYonetebilrsin nefes al ver kegel egzersizi yap cisini yapiyomus gibi tut birak cok kolay gercekten ben 2 gunde 4 u bile yaptim cnkuhepsi in hissi ayni sende fark etceksin 1 nasilsa 2 de 3 de 4 de ayni
Yapicaksin tabi ki herkes yapiyor ne yaptin canim merak ettim oldumuUmarım inşaallah yakın zamandaa hatra hemen bugün yaparım
Olmadı malesefff... Olacak elbet olacakYapicaksin tabi ki herkes yapiyor ne yaptin canim merak ettim oldumu