VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Su an o kadar mutluyum ki. Bugun aparatla ilk calismamdi ve benim icin gayet guzel gecti bu gruptan yazilanlardan yardimci olan arkadaslardan o kadar fayda gordum ki belki tek basima bilgisizce denemis olsaydim yapamayacaktim. Gercekten bu hastalik korkudan ve kendi organimizi tanimiyor olmamizdanmis onu anladim bugun.
Sabah kalktim guzel bi kahvalti yaptim sicak bi dusumu alip internetten nefes egzersizleri acip rahatlamaya calistim. Snra serce parmagimda işe başladim. Hic aci ve kasilma olmadan rahatlikla alabildim içime. Derkrn aparata gecmeliyim dedim. Aparatin 1. Boyundan basladim yarim saat onunla calistim. Bu gidiyorsa 2. Boyuda girer dedim ve bi gayret ona gectim. Onu da icime alabildim. Git gel yapabildim rahatlikla. Hrm yatar pozisyonda hemde dizlerimiz ustunde oturur pozisyonda alabildim. Hic aci olmadi. Sonra 3. Boya gectim ve gozlerime inanamadim. Onu da yapabildim. Hatta git gel yaptikca iyice gevsedigimi hissettim. Bu sekilde 3 aparatla 1.5 saat calistim toplamda. 4. Boya geceyim dedim ama onda biraz yanma hissedince biraktim artik bugunluk bu kadar yeter dedim. bu gruptaki butun arkadaslardan yazdiklarindan cok sey ogrendim. Onlarin cesaretlendirmeleriyle ilk gunki calismam gayet guzel gecti.

Aaayyyy harikasınnnnn yaaaaa

Canım hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Acaba vajinal kuruluk mu var ki bende nasıl anlarım onu
Canım yani yeterince ıslaklık olmayınca sıkıntı olur ama Hindistan cevizi yağı ile yağlıyorsan iyice muhtemelen alışmak ile ilgili..
Hemen gitgele başlamasın eşin biraz içinde dursun alışsın gün aşırı ilişki deneyin alışacaksın canım

O kadar az kaldı ki bu kabusun bitmesine canım senin adına çok seviniyorum.

Normalde ıslaklığı var ama yanma hissi çok

Normalde ıslaklığı var ama yanma hissi çok
Tahriş vs ya da yara olmuş olabilir mi canım
Bilemiyorum ama bende de ilk zamanlar çok ciddi yanma vardı
Ben kayganlaştırıcı yağı vs hiç bir şey sürmediğim zaman daha rahat ediyordum yanma hissi hiç bşy sürmediğimde bitti .

burayı okuyunca ve başarı öykülerini duyunca nasıl mutlu oluyorm anlatamam inşallah ben de başlayıp bitireceğim bu işi

Şükürler olsun ki Ben Başardım ve sizlere de ışık olmak istedim
Ben
Gerçekten bunu yaşamayan anlamaz anlamıyor maalesef her gece dua ediyorum vajinismus olan her kadın en kısa sürede bu yükü omuzlarında atar ..bir an önce kurtulur bu hastalıktan diye..
Bende vajinismusum burdaki yazilanlari okuyarak parmak egzersizine basladim hepsinu basardim ama vajina girisinden 1 kac cmsonra top gibi sert kemik tirtikli bisy var sanki orayi darlastiriyor yer yok kmseyede soramiyorum parmak egzersizi yapanlar soyleyebilirmi yoksa kadin dogumami gitmeliyim

Yani parmagimdan daha kalin bisey giremicek gibi

Hani böyle pütürlü katmanlı gibi birşey mi

Tırtıklı yer vajina içi herkesin öyle tatlım .
Eşine zevk veren duvarlar

B bnuraly canım sen ne durumdasın 3.aparat yapmaya çalışıyordun en son eşli deneme kısmına geçtin mi ?

M mina2 canım sen hiç yapamıyorum demiştin ne yaptın doktora falan gittin mi? Ne durumdasın

Tırtıklı yer vajina içi herkesin öyle tatlım .
Eşine zevk veren duvarlar
Ama o duvar o kadar sertki kemikli parmagimi bile icinde oynatamiyorum penis nasil girsin daha cok korktm onceden tam degil ama iliskiye girebiliyordum ama cok aci cekerek bebegim bile var hep kendimi kasiyorum diye olmuyor saniyordum benim yuzumden esimde eroksiyonu gidiyor artik cok moralim bozuldu parmagimla bakinca cok sert nasil buyuk bisey girsin ben anlamadim herkesteni oyle yani butun icim onunla kapli sanki yer yok

Ama o zamanda içime alamıyorum gibi geliyor kayıp gitmeyecek sanki

Kadın doğuma gidin ...siz normalde yapıyor ve cok aci cekiyorum diyorsunuz bu normal dgil disparoni diye bi rahatsızlık var vajimusla karıştırılıyor araştırmanızı tavsiye ederim. .bebeğimiz de var allah omur sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…