Ben 1 haftaya kadar kendime dokunamazdim bile tam birliktelik yasanmadi hic ilk defa cesaret edip oyle bisey yaptim ama bi gitmemlazimKadın doğuma gidin ...siz normalde yapıyor ve cok aci cekiyorum diyorsunuz bu normal dgil disparoni diye bi rahatsızlık var vajimusla karıştırılıyor araştırmanızı tavsiye ederim. .bebeğimiz de var allah omur sağlık versin..
Disparoni ne canımKadın doğuma gidin ...siz normalde yapıyor ve cok aci cekiyorum diyorsunuz bu normal dgil disparoni diye bi rahatsızlık var vajimusla karıştırılıyor araştırmanızı tavsiye ederim. .bebeğimiz de var allah omur sağlık versin..
İnan kayıp gidecek şaşıracaksın istersen bi muayene ol ama bende yandım başta biliyorum kayganlaştıracıdan dolayıAma o zamanda içime alamıyorum gibi geliyor kayıp gitmeyecek sanki
yaaaaaaa çoookkk sevindim gözün aydın kuzummmmBen yendim
EVet canım teşekkür ederimm ilgilendiğin içinyaaaaaaa çoookkk sevindim gözün aydın kuzummmm
Artık özgürsüüüüünnnn
Canım gün aşırı ilişki yapın.EVet canım teşekkür ederimm ilgilendiğin içindaha yeni yendim ama biraz zorlanıyorum yinede oluyor bi şekilde 1 2 defa daha alışacağım inşAllah♥
Ilişki sırasında çok şiddetli acı ağrı netten araştırırsan oda çeşitli bi hastalık iki çeşit bi ilk giriş zamanı dayanılmayacak ağrı bida ilişki sırasında kasıklara vuran ağrı....Disparoni ne canım
Zamanla alışacağızEVet canım teşekkür ederimm ilgilendiğin içindaha yeni yendim ama biraz zorlanıyorum yinede oluyor bi şekilde 1 2 defa daha alışacağım inşAllah
Aayyyy Rabbim aratmadan versin isteyen herkeseZamanla alışacağızkuş gibi oluyor insan.......... inciden allah razı olsun inş bebeğini kucağına alır artık inciye hamilelik şikayetini danışırız
Evet canım Ela diye bi arkadaşta herada tedavi olmuş o atmıştı bana da vermişlerdi .Bunu buralardan bulmuştum ☝☝
Belki birine dokunuruz senin gibi dua alirizEvet canım Ela diye bi arkadaşta herada tedavi olmuş o atmıştı bana da vermişlerdi .
Belki birine dokunuruz senin gibi dua aliriz
Keşkeeeee ama nerde bu ay doktora gideceğiz
Sürekli kanama mi oluyor canımKIzlar Salı yenmiştim kızlık iyi olsun diye bekledik Pazar yine yaptık hafif bi acı oldu baktık yine kanama olmuş normal mi eşim diyor ki tam dibine kadar girmiyor bi iki parmak dışarda bırakıyorsun Kasmandan diyor napıcam başlardan yine kasılıyorum ama alıyorum içime etik çok şükür bu kanama Ne zaman biter bi kadın Doğuma gitmeyi düşünyiroum zar kalın mı acaba