Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Mumkun degil veremem o paralari ustelik bu sigillerin tekrarlama olasiligi var her gidiste bu paralar odenmez calissamda odeyemem yani ben arastirma hastanesine gidecem hpv sonucum cikinca kpss hazirlanmam gerek bu kafayla ne halt yicem

Mumkun degil veremem o paralari ustelik bu sigillerin tekrarlama olasiligi var her gidiste bu paralar odenmez calissamda odeyemem yani ben arastirma hastanesine gidecem hpv sonucum cikinca kpss hazirlanmam gerek bu kafayla ne halt yicem
Bende aynı durumdayım şuan

Kızlar devlet hpv dna pcr yani tipi belirleyen testi yapmıyor. Ketem e yolluyor ketem 30 yaş üzerindekilere ücretsiz yapıyor altına yapmıyor. Benim yaşadığım ilde de 600 tl istedi özel bi test çünkü.

Özel hastane ücretsiz tipleme yada smear yapmaz arkadaşlar. Devlet ücretsiz yapıyor fakat tüm tiplere bakılmıyor. Öğrenmesi zor. Üni hastaneleri ve eğitim arastırmalar daha iyi bu konuda. Özeller muayane ayrı kotere ayrı testlere ayrı ücret istiyor. devlette de kotere cesaret etmek gerek biraz. Mesele vücudumuzdan virusu atmak bagısıklıgı güclendirmek. Yoksa siğilleri yok etmek çare değil

Kızlar devlet hpv dna pcr yani tipi belirleyen testi yapmıyor. Ketem e yolluyor ketem 30 yaş üzerindekilere ücretsiz yapıyor altına yapmıyor. Benim yaşadığım ilde de 600 tl istedi özel bi test çünkü.
Canım ben devlette yaptırdım tiplemeyi 30 yaş altına da yapılıyor ısrar edip yaptırdım. Psikoloji bozdugu icin yapmak istemiyorlarmıs. Eşim tip 16 cıktı ailemde yatkınlık var falan derseniz eminim yaparlar. Yapacak bir sey yok :)

Bende aynı durumdayım şuan
napicaz bilmiorum cok zor gunler geciriyorum

Cuma gunu ozelde ucretsiz hpv testi yaptilar..saglik bakanligi ucretsiz yapin demis ..smear test ucretli ..sadece 100 lira muayene ucreti verdim

esimde cikti derken erkeklerde bu tarz test yapiliyormu yoksa sen hastaneye bu sekilde soylemeyi deneyin o sekilde yaptoron diyosun

Canım sende Bursada yaşıyormuşsun ben ist okuyorum Bursada yaşıyorum uludağ üni hastanesinde yaptırdım ben tiplemeyi smearı

esimde cikti derken erkeklerde bu tarz test yapiliyormu yoksa sen hastaneye bu sekilde soylemeyi deneyin o sekilde yaptoron diyosun
Evet erkek arkadasım yaptırdı üretradan(penisin ucundaki delikten girerek) ince bi cubukla örnek alınıyor ve tipleme yapılıyor

Cuma gunu ozelde ucretsiz hpv testi yaptilar..saglik bakanligi ucretsiz yapin demis ..smear test ucretli ..sadece 100 lira muayene ucreti verdim
Canım özel kendisi orada mı yaptı devlete mi yolladı? Cünkü bende özel hastanede çalısıyorum o yüzden soruyorum.

Saglik bakanligina gonderiyorlar cnm sadece vajenden hpv icin süruntu aliyorlar saglik ocaklarida ucretsiz hem smear hem hpv yapio
Canım bu özelde yapılıyor demek değil devlette yapılıyor sonuç olarak, devlette yapılanlarda her tipte cıkmıyor cok az tipe bakılıyor. Özel hastane lab. Daha ayrıntılı test yapıyor ama cok para isteniyor malesef geçmis olsun sonucların tertemiz cıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…