- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
O kadında mı atlatmış caanımcanim sikmamaya calis bak canini Allah yardimciniz olur kimse hayatta dort dortluk degil herkesin bir sorunu var inanki ailevi maddi manevi illaki bir sorun bu hpvdede bak yanliz degilsin okadar cok kadin varki onyuzden gonlunu darlatma ben cok darladim.ilk gunler bir tik daha iyiyik su an yani sadcee bu hastalikla alakali degil baska anlatamiycam seyler var hocaya gittim vesbe yaptim.herseyi ama herseyin zamani ilac belki bir sene sonra bunlari hatrilmicajmz bile hastenden bi bayanla karsilastim. oda dedi 2 sene 1 seneye kadar bu kadar uzukdugune.guluceksin
evet beni gece hastanseyi kaldiridlar dedi kadin stresten 3 gun ust uste serumlar yedim dedi hpv 18 mis midesine vurmus ama cok sukur gecti dedi 1 dene sonra negatif aldom.dedi kondomla.korumdum dedi hatta 2 tane cocugu var hani normal.dogum kadini rahmini temizliyor ya bitanede dogurmak istedim ackcasi rahim deki pislikler gitsin diye dediO kadında mı atlatmış caanım
Ya arkadaşlar özele gidildiğinde muayene yaparken yakma işlemi yapılmıyor mu bide ayrı ücret mi alınıyor ona yaArkadaslar devlet hastaneleri bu sigilleri yakiyor mu yada sigillere islem yapiyor mu yoksa ozele gitmek sart mi..rahim agzimda yara da var..hem dondurma hem sigil yakılmasına 1200 dedi doktor
Bende siğil var 16-18 harici yüksek risk sonucum yani yüksek risk ama tipi belli değilceycey sendemi 16 var sigildemi var arkadasim sende
Ayri ucret istiyor 1200 dedi rahim agzi yarasi dondurma ve sigil yakmaya her sigil yaktirma ne kadar bilmiorum ozel.asiri pahaliYa arkadaşlar özele gidildiğinde muayene yaparken yakma işlemi yapılmıyor mu bide ayrı ücret mi alınıyor ona ya
Senin ki özel hastane mi özel klinik miydi cnmAyri ucret istiyor 1200 dedi rahim agzi yarasi dondurma ve sigil yakmaya her sigil yaktirma ne kadar bilmiorum ozel.asiri pahali
Ozel hastane cnmSenin ki özel hastane mi özel klinik miydi cnm
Canım hangi hastane bu? Benden sadece yakmak icin 1500 istendiAyri ucret istiyor 1200 dedi rahim agzi yarasi dondurma ve sigil yakmaya her sigil yaktirma ne kadar bilmiorum ozel.asiri pahali
Muayene 100 lira aldara 206 lira cok zorlandim calismiyorum da 310 lira para bi gidisOzel hastane cnm
Adanada ortadogu hastanesi cnm sadexe sigil yakimimi 1500Canım hangi hastane bu? Benden sadece yakmak icin 1500 istendi
Ben ist canım avrupa cerrahi merkezi muayane+yakma icin 1500 istediAdanada ortadogu hastanesi cnm sadexe sigil yakimimi 1500
sen hpv testini nerde yaptirdinDevlet yapmiomu arkadaslar valla ben bu parayi mumkun degil veremem ..diyelimki verdim tekrar ciksa nolacak yine ayni para
evet moral buluyo insanKızlar birbirimize destek olmamız çok güzel çünkü insan bi tek kendi basinda sanıyor bu derdi ve daha çok yıpranıyor üzülmeyelim moral bozmak yok
Valla bende aradım şimdi hastaneyi muayene dışında ücret alıyorlarmış 2 siğil için bende veremem bu parayı ya morelim bozuldu devlette de kadın doğum beni cildiyeye yollamıştı o da dondurdu yin eçıktı bu ne zengin hastalıpıymıl ben nasıl kurtulucam bundan bende veremem şuan o parayı aldara da aldım kenarda duruyor onu mu sürsem acaba. Büyük hastanelerde devlette yakmaz mı ki kadın doğum doktorları ya nelere kaldık jel aldım ayrıDevlet yapmiomu arkadaslar valla ben bu parayi mumkun degil veremem ..diyelimki verdim tekrar ciksa nolacak yine ayni para
aldara yada sirkeyi denemedinmiValla bende aradım şimdi hastaneyi muayene dışında ücret alıyorlarmış 2 siğil için bende veremem bu parayı ya morelim bozuldu devlette de kadın doğum beni cildiyeye yollamıştı o da dondurdu yin eçıktı bu ne zengin hastalıpıymıl ben nasıl kurtulucam bundan bende veremem şuan o parayı aldara da aldım kenarda duruyor onu mu sürsem acaba. Büyük hastanelerde devlette yakmaz mı ki kadın doğum doktorları ya nelere kaldık jel aldım ayrı
Ozelde yaptordim ucretsiz yapiolar ozelde bilesen hpv testini nerde yaptirdin