Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canim sikmamaya calis bak canini Allah yardimciniz olur kimse hayatta dort dortluk degil herkesin bir sorunu var inanki ailevi maddi manevi illaki bir sorun bu hpvdede bak yanliz degilsin okadar cok kadin varki onyuzden gonlunu darlatma ben cok darladim.ilk gunler bir tik daha iyiyik su an yani sadcee bu hastalikla alakali degil baska anlatamiycam seyler var hocaya gittim vesbe yaptim.herseyi ama herseyin zamani ilac belki bir sene sonra bunlari hatrilmicajmz bile hastenden bi bayanla karsilastim. oda dedi 2 sene 1 seneye kadar bu kadar uzukdugune.guluceksin
O kadında mı atlatmış caanım
[/QUOTE]
evet beni gece hastanseyi kaldiridlar dedi kadin stresten 3 gun ust uste serumlar yedim dedi hpv 18 mis midesine vurmus ama cok sukur gecti dedi 1 dene sonra negatif aldom.dedi kondomla.korumdum dedi hatta 2 tane cocugu var hani normal.dogum kadini rahmini temizliyor ya bitanede dogurmak istedim ackcasi rahim deki pislikler gitsin diye dedi

Arkadaslar devlet hastaneleri bu sigilleri yakiyor mu yada sigillere islem yapiyor mu yoksa ozele gitmek sart mi..rahim agzimda yara da var..hem dondurma hem sigil yakılmasına 1200 dedi doktor

O kadında mı atlatmış caanım
evet beni gece hastanseyi kaldiridlar dedi kadin stresten 3 gun ust uste serumlar yedim dedi hpv 18 mis midesine vurmus ama cok sukur gecti dedi 1 dene sonra negatif aldom.dedi kondomla.korumdum dedi hatta 2 tane cocugu var hani normal.dogum kadini rahmini temizliyor ya bitanede dogurmak istedim ackcasi rahim deki pislikler gitsin diye dedi
[/QUOTE]
O zaman bende bir dopurmalıyım bence ama işte korunurken bu çocuk nasıl olacak ahaha yedim kafayı iyice

Arkadaslar devlet hastaneleri bu sigilleri yakiyor mu yada sigillere islem yapiyor mu yoksa ozele gitmek sart mi..rahim agzimda yara da var..hem dondurma hem sigil yakılmasına 1200 dedi doktor
Ya arkadaşlar özele gidildiğinde muayene yaparken yakma işlemi yapılmıyor mu bide ayrı ücret mi alınıyor ona ya

Devlet yapmiomu arkadaslar valla ben bu parayi mumkun degil veremem ..diyelimki verdim tekrar ciksa nolacak yine ayni para

Kızlar birbirimize destek olmamız çok güzel çünkü insan bi tek kendi basinda sanıyor bu derdi ve daha çok yıpranıyor üzülmeyelim moral bozmak yok

Devlet yapmiomu arkadaslar valla ben bu parayi mumkun degil veremem ..diyelimki verdim tekrar ciksa nolacak yine ayni para
Valla bende aradım şimdi hastaneyi muayene dışında ücret alıyorlarmış 2 siğil için bende veremem bu parayı ya morelim bozuldu devlette de kadın doğum beni cildiyeye yollamıştı o da dondurdu yin eçıktı bu ne zengin hastalıpıymıl ben nasıl kurtulucam bundan bende veremem şuan o parayı aldara da aldım kenarda duruyor onu mu sürsem acaba. Büyük hastanelerde devlette yakmaz mı ki kadın doğum doktorları ya nelere kaldık jel aldım ayrı

Valla bende aradım şimdi hastaneyi muayene dışında ücret alıyorlarmış 2 siğil için bende veremem bu parayı ya morelim bozuldu devlette de kadın doğum beni cildiyeye yollamıştı o da dondurdu yin eçıktı bu ne zengin hastalıpıymıl ben nasıl kurtulucam bundan bende veremem şuan o parayı aldara da aldım kenarda duruyor onu mu sürsem acaba. Büyük hastanelerde devlette yakmaz mı ki kadın doğum doktorları ya nelere kaldık jel aldım ayrı
aldara yada sirkeyi denemedinmi

X