Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım bide ağzındaki siğil sonradan çaktım dedin ya o kendisi mi kayboldu bak demek ki ağızda da çıksa kendisi gidebilir öyleyse değil mi? Ve sen belki onu o zaman bilseydin stres yapacaktın ve gitmeyecek aslında sevindim bu duruma gidebilir demek ki ağızdan atmışsın tabi eğer işlem yapmadan gittiyse?

Tesekkurler ..insallh hersey duzelir

Ehliyet almaya calisiyordum kac kez girdim alamadim..hastalik cikinca kafam hastaliga gidince ehliyeti almaya hak kazandim dun..sanirim dusunmeyi birakinca hersey duzeliyor..stres adami kanser ediyor..onemsememek en guzeli bizim icin galiba

Kendiliğinden gitti canım o zaman genital siğil yoktu ve ben hpv nedir onu bile bilmiyordum bende hpv olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden geçti

Allah razi olsun duzelicez insallh ..tek yapmam gereken gecmisimi birakip onume bakmak
[/QUOTE]gecmisinde ne vaf bilmiyorim ama insan haketten herseyi soruguliyor yani ben bekar.ol ister istemez sadece sende degil yani bu obsesifmi deniliyor bende de ayni sey oldu malesef herseye takilir oldum.

su an cikan ufak bir agiz yarasini afti bile o zannediyoruz ))
Ben varya geçende aft çıktı deli gbi her yerde her fırsatta ona baktım insan üzülüyor çok tam yeni evliyim en güzel günlerim dedim mesela çok üzüldüm ama sonra kanserle savaşan o kadar insan varken riski için bu kadar üzülmeye de utandım ne yalan söylim

Mesela şuan konuyu Alya açmış nerde napıyor acaba inanın çok merak ediyorum belki açtğını bile unuttu :)

Bende takıntılı derecede ağızıma bakıyorum valla gideceğim tekrar kbbye siz gittiniz mi
Valla yıldım artık ya. Elma sirkesi denicem iki hafta ondn sonra İstanbul gelişim laboratuvarına test yaptrmayı düşünüyorum. İnş temiz çıkar tabi umudum bundan yana. Sizde ağız içi lezyon var mı? Bir de tehlikeli tip demişsiniz bende tip 16 var rahim ağzında. Ağzımdan da ondan korkuyorum açıkçası. Ağız için herhangi bi bilginiz var mı atılabiliyor mu ağızdn da? Bir de ahcc kullandınız mı? Temini hakkında pek bi bilgim yok.

Allah razi olsun duzelicez insallh ..tek yapmam gereken gecmisimi birakip onume bakmak
gecmisinde ne vaf bilmiyorim ama insan haketten herseyi soruguliyor yani ben bekar.ol ister istemez sadece sende degil yani bu obsesifmi deniliyor bende de ayni sey oldu malesef herseye takilir oldum.
[/QUOTE]
Obsesiflik evet ve bende teshis konulmus okb ve borderline var..ve cok hata yapilmis heba olmus koskoca bir 30 yil var..tabi aile faktörü en buyuk etken bunda

Benim test sonucum 16-18 harici yüksek risk cıktı. Cın1 im ayrıca, ağız icimde lezyon yok ama bence var dr teshis koymadı tam olarak gezicem daha bi kaç dr. ben yurtdısından bi arkadasıma getirticem 6 aya %80 vücuttan silebiliyormuş.

elma sirkesini agizdami denicen agizda dis yapisini asindiri o sekolde.kullanma 1 su bardgina bu tatli kasigi atip ic

Canım dil altındaki saçaklı yapı bende de var o zamn bu bende de mevcut ama bence bu yapısı siğil gibi belli ederdi heralde olsaydı burda bir arkadaşında öyleymiş ağız yapısı inş boşa telaş ediyorsundur

gecmisinde ne vaf bilmiyorim ama insan haketten herseyi soruguliyor yani ben bekar.ol ister istemez sadece sende degil yani bu obsesifmi deniliyor bende de ayni sey oldu malesef herseye takilir oldum.
Obsesiflik evet ve bende teshis konulmus okb ve borderline var..ve cok hata yapilmis heba olmus koskoca bir 30 yil var..tabi aile faktörü en buyuk etken bunda
[/QUOTE]
canim sikmamaya calis bak canini Allah yardimciniz olur kimse hayatta dort dortluk degil herkesin bir sorunu var inanki ailevi maddi manevi illaki bir sorun bu hpvdede bak yanliz degilsin okadar cok kadin varki onyuzden gonlunu darlatma ben cok darladim.ilk gunler bir tik daha iyiyik su an yani sadcee bu hastalikla alakali degil baska anlatamiycam seyler var hocaya gittim vesbe yaptim.herseyi ama herseyin zamani ilac belki bir sene sonra bunlari hatrilmicajmz bile hastenden bi bayanla karsilastim. oda dedi 2 sene 1 seneye kadar bu kadar uzukdugune.guluceksin

canim sikmamaya calis bak canini Allah yardimciniz olur kimse hayatta dort dortluk degil herkesin bir sorunu var inanki ailevi maddi manevi illaki bir sorun bu hpvdede bak yanliz degilsin okadar cok kadin varki onyuzden gonlunu darlatma ben cok darladim.ilk gunler bir tik daha iyiyik su an yani sadcee bu hastalikla alakali degil baska anlatamiycam seyler var hocaya gittim vesbe yaptim.herseyi ama herseyin zamani ilac belki bir sene sonra bunlari hatrilmicajmz bile hastenden bi bayanla karsilastim. oda dedi 2 sene 1 seneye kadar bu kadar uzukdugune.guluceksin
[/QUOTE]
O kadında mı atlatmış caanım

ceycey sendemi 16 var sigildemi var arkadasim sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…