Canım bide ağzındaki siğil sonradan çaktım dedin ya o kendisi mi kayboldu bak demek ki ağızda da çıksa kendisi gidebilir öyleyse değil mi? Ve sen belki onu o zaman bilseydin stres yapacaktın ve gitmeyecek aslında sevindim bu duruma gidebilir demek ki ağızdan atmışsın tabi eğer işlem yapmadan gittiyse?Canım valla kimseyi korkutmuyorum ben aylardır bu forumda yazıyorum keşke biraz okusaydın yazdiklarimi:) genelde insanları ve kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ayrıca 16 veya 18 bende de olabilir bende korkuyorum vebaktirmadim daha.. her arastiranin okuyacağı şeyler bunlar benim dememle insanlarin korkacagini sanmıyorum
Tesekkurler ..insallh hersey duzelircilek bende aynn 2 ay olucak ilk verdigim tepki ayni insan ilk ogrendigi zaman verilen tepki normalmi doktir bile dedi aynisini bana bir saat anlatti her kadin hayatinin bir doneminde enfekste olur hpvle dusuk riskliler takip rahimde lezyon var yakilir takip.edilir ve gennedle bagisiklik atar dedi bana cok fena kizdi hic bsiey yok normal hayatina devam et olsaydi biz sana ciddi uyarilarda bulnunrdik ve interneti okuma dedi senin haberin bile olmayabilirdi atlatirdin dedi kondonlmla korun dedi okadar sen bunu boyle abarttinki dedi sanki hpvli kadinlar tecrit altina alinmasi gerekiyor dedi cok komiksin dedi bana sonra sigillerde oyle boyle duzeliyo merak etme sen evlenene kadar hepsi duzelir ama anliyorum seni bende oylesydim halada ara ara kotu oluyorum sonra diyorum sacmlaiyosun ya unut farzetki bilmuyorsin bir tedavi bile yok kendiliginde gecicek burda insan destek aliyo fikir aliyo ama normal inetenette kendini dodurduyron ve ben 4 tane bayanla tanisyim hepside 30 yasin ustu yuskek risklililer var hem sigil olan hem sigilsiz tipler var 1 sene sonra negatif hamile olan var simdi ve bukadar onemi bisey olsa gectekten tabiki onemli ama yani her hamile kadina yada hamile kalmadan hov sart koymazlamiydi atiyirum bende sigil yok testi twsafuf yaotiridim yaotirmasam su an hamile kalsaydim bilemden dogum yaoucaktim ve doktorm internette yazilanlar en kotusu dedi okuyomayin dedi o yuzden biraz sakinles bende ayniyim ama bunlari da biliyirjm iste insaniz yani normal teokiler veriyiryz inanki korkma mantikli dusunmeye çalış
Benimde öyle komple erkek cinsinden soğudum hatta:)ben cinselliten o kadar sogudumki herkeste boylemi benmi anormalim acaba
Ehliyet almaya calisiyordum kac kez girdim alamadim..hastalik cikinca kafam hastaliga gidince ehliyeti almaya hak kazandim dun..sanirim dusunmeyi birakinca hersey duzeliyor..stres adami kanser ediyor..onemsememek en guzeli bizim icin galibaCanım bide ağzındaki siğil sonradan çaktım dedin ya o kendisi mi kayboldu bak demek ki ağızda da çıksa kendisi gidebilir öyleyse değil mi? Ve sen belki onu o zaman bilseydin stres yapacaktın ve gitmeyecek aslında sevindim bu duruma gidebilir demek ki ağızdan atmışsın tabi eğer işlem yapmadan gittiyse?
Kendiliğinden gitti canım o zaman genital siğil yoktu ve ben hpv nedir onu bile bilmiyordum bende hpv olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden geçtiCanım bide ağzındaki siğil sonradan çaktım dedin ya o kendisi mi kayboldu bak demek ki ağızda da çıksa kendisi gidebilir öyleyse değil mi? Ve sen belki onu o zaman bilseydin stres yapacaktın ve gitmeyecek aslında sevindim bu duruma gidebilir demek ki ağızdan atmışsın tabi eğer işlem yapmadan gittiyse?
aynn oyleBende bunları düşünüp rahatlıyorum inan ki ne biliyoruz olmadığını belki kendi haberleri bile yok eminim çok insan da vardır bu gelip beni de bulduğuna göre bende sadece eşimleyim :)
Canım ben gerçekten inandım stres bu işin başı o zaman belki bilsen stresten çoğaltacaktın bunu senKendiliğinden gitti canım o zaman genital siğil yoktu ve ben hpv nedir onu bile bilmiyordum bende hpv olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden geçti
Arkadaslarima gidin kontrol olun diyorumm.yok gerek yok..birsey cikinca stresinden oluyon diyorlarCanım ben gerçekten inandım stres bu işin başı o zaman belki bilsen stresten çoğaltacaktın bunu sen
su an cikan ufak bir agiz yarasini afti bile o zannediyoruz ))Kendiliğinden gitti canım o zaman genital siğil yoktu ve ben hpv nedir onu bile bilmiyordum bende hpv olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden geçti
Ben varya geçende aft çıktı deli gbi her yerde her fırsatta ona baktım insan üzülüyor çok tam yeni evliyim en güzel günlerim dedim mesela çok üzüldüm ama sonra kanserle savaşan o kadar insan varken riski için bu kadar üzülmeye de utandım ne yalan söylimsu an cikan ufak bir agiz yarasini afti bile o zannediyoruz ))
Valla yıldım artık ya. Elma sirkesi denicem iki hafta ondn sonra İstanbul gelişim laboratuvarına test yaptrmayı düşünüyorum. İnş temiz çıkar tabi umudum bundan yana. Sizde ağız içi lezyon var mı? Bir de tehlikeli tip demişsiniz bende tip 16 var rahim ağzında. Ağzımdan da ondan korkuyorum açıkçası. Ağız için herhangi bi bilginiz var mı atılabiliyor mu ağızdn da? Bir de ahcc kullandınız mı? Temini hakkında pek bi bilgim yok.Bende takıntılı derecede ağızıma bakıyorum valla gideceğim tekrar kbbye siz gittiniz mi
gecmisinde ne vaf bilmiyorim ama insan haketten herseyi soruguliyor yani ben bekar.ol ister istemez sadece sende degil yani bu obsesifmi deniliyor bende de ayni sey oldu malesef herseye takilir oldum.Allah razi olsun duzelicez insallh ..tek yapmam gereken gecmisimi birakip onume bakmak
Benim test sonucum 16-18 harici yüksek risk cıktı. Cın1 im ayrıca, ağız icimde lezyon yok ama bence var dr teshis koymadı tam olarak gezicem daha bi kaç dr. ben yurtdısından bi arkadasıma getirticem 6 aya %80 vücuttan silebiliyormuş.Valla yıldım artık ya. Elma sirkesi denicem iki hafta ondn sonra İstanbul gelişim laboratuvarına test yaptrmayı düşünüyorum. İnş temiz çıkar tabi umudum bundan yana. Sizde ağız içi lezyon var mı? Bir de tehlikeli tip demişsiniz bende tip 16 var rahim ağzında. Ağzımdan da ondan korkuyorum açıkçası. Ağız için herhangi bi bilginiz var mı atılabiliyor mu ağızdn da? Bir de ahcc kullandınız mı? Temini hakkında pek bi bilgim yok.
elma sirkesini agizdami denicen agizda dis yapisini asindiri o sekolde.kullanma 1 su bardgina bu tatli kasigi atip icValla yıldım artık ya. Elma sirkesi denicem iki hafta ondn sonra İstanbul gelişim laboratuvarına test yaptrmayı düşünüyorum. İnş temiz çıkar tabi umudum bundan yana. Sizde ağız içi lezyon var mı? Bir de tehlikeli tip demişsiniz bende tip 16 var rahim ağzında. Ağzımdan da ondan korkuyorum açıkçası. Ağız için herhangi bi bilginiz var mı atılabiliyor mu ağızdn da? Bir de ahcc kullandınız mı? Temini hakkında pek bi bilgim yok.
Canım dil altındaki saçaklı yapı bende de var o zamn bu bende de mevcut ama bence bu yapısı siğil gibi belli ederdi heralde olsaydı burda bir arkadaşında öyleymiş ağız yapısı inş boşa telaş ediyorsundurBenim test sonucum 16-18 harici yüksek risk cıktı. Cın1 im ayrıca, ağız icimde lezyon yok ama bence var dr teshis koymadı tam olarak gezicem daha bi kaç dr. ben yurtdısından bi arkadasıma getirticem 6 aya %80 vücuttan silebiliyormuş.
Obsesiflik evet ve bende teshis konulmus okb ve borderline var..ve cok hata yapilmis heba olmus koskoca bir 30 yil var..tabi aile faktörü en buyuk etken bundagecmisinde ne vaf bilmiyorim ama insan haketten herseyi soruguliyor yani ben bekar.ol ister istemez sadece sende degil yani bu obsesifmi deniliyor bende de ayni sey oldu malesef herseye takilir oldum.
canim sikmamaya calis bak canini Allah yardimciniz olur kimse hayatta dort dortluk degil herkesin bir sorunu var inanki ailevi maddi manevi illaki bir sorun bu hpvdede bak yanliz degilsin okadar cok kadin varki onyuzden gonlunu darlatma ben cok darladim.ilk gunler bir tik daha iyiyik su an yani sadcee bu hastalikla alakali degil baska anlatamiycam seyler var hocaya gittim vesbe yaptim.herseyi ama herseyin zamani ilac belki bir sene sonra bunlari hatrilmicajmz bile hastenden bi bayanla karsilastim. oda dedi 2 sene 1 seneye kadar bu kadar uzukdugune.guluceksinObsesiflik evet ve bende teshis konulmus okb ve borderline var..ve cok hata yapilmis heba olmus koskoca bir 30 yil var..tabi aile faktörü en buyuk etken bunda
ceycey sendemi 16 var sigildemi var arkadasim sendeBenim test sonucum 16-18 harici yüksek risk cıktı. Cın1 im ayrıca, ağız icimde lezyon yok ama bence var dr teshis koymadı tam olarak gezicem daha bi kaç dr. ben yurtdısından bi arkadasıma getirticem 6 aya %80 vücuttan silebiliyormuş.