- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
Yok hayır eğer ki siğilde varsa siğil üzerinden de örnek alınabiliyor yoksa üretradan alınıyor. Eğitim arastırma hast. yapıyor. Bende siğil var ama erkek arkadasımda yoktu. O yüzden tedirgin olup onun icinde test istedik o şekilde yapıldıhic bir doktor demedi bugune kadar hic birnyerde de yazmiyor cok sasirdim acikcasi ben erkekte lezyon sigil varsa ona gore bakarlar diye biliyodum
onda sorun ciktimi pekindoktor erkek arkadsininz icin me dediYok hayır eğer ki siğilde varsa siğil üzerinden de örnek alınabiliyor yoksa üretradan alınıyor. Eğitim arastırma hast. yapıyor. Bende siğil var ama erkek arkadasımda yoktu. O yüzden tedirgin olup onun icinde test istedik o şekilde yapıldı
Onda tip 16 cıktı. Siğili yok ısrar etmesem aklına bile gelip gitmezdi. Bence mutlaka gidilmeli bilincli olunmalı canımonda sorun ciktimi pekindoktor erkek arkadsininz icin me dedi
peki onun icin ne onerdi doktor ilac bisey tedavu onerdimiOnda tip 16 cıktı. Siğili yok ısrar etmesem aklına bile gelip gitmezdi. Bence mutlaka gidilmeli bilincli olunmalı canım
Nasıl yaptırdın canım kadın doğuma mi gittin ?Canım sende Bursada yaşıyormuşsun ben ist okuyorum Bursada yaşıyorum uludağ üni hastanesinde yaptırdım ben tiplemeyi smearı
Evet jinekolojik onkolojiye randevu aldım. Doktorlar ters biraz ama ben rica ettim istiyorum vs. dedim önermiyorum ama istek üzerine yapıyorum not düştüm falan dedi yaptıNasıl yaptırdın canım kadın doğuma mi gittin ?
Yakıyor mu canım ben gittim burda cildiyeye gönderdi beni o da Bi dondurdu erkekti içteki i göstermedim bile küçük yer burası ondan mı ki ya sevindim şuan
Spor düzenli beslenme bagısıklık güclendirici takviyeler, ikimizde ahcc baslıyoruz canımpeki onun icin ne onerdi doktor ilac bisey tedavu onerdimi
Ayrı ücreti var canım anestezi altında ameliyathanede yapılıyor ben de öyle iki defa yaptırdım.Ya arkadaşlar özele gidildiğinde muayene yaparken yakma işlemi yapılmıyor mu bide ayrı ücret mi alınıyor ona ya
ben de uludağ ünide yaptırdım ve doktorlar gerçekten ters hiç bilgi vermiyorlar. deflagyn diye bi ilaç duydum onu sorunca kullanabilirsin dediler sormasam hiç önerecekleri de yokEvet jinekolojik onkolojiye randevu aldım. Doktorlar ters biraz ama ben rica ettim istiyorum vs. dedim önermiyorum ama istek üzerine yapıyorum not düştüm falan dedi yaptı
Bahsettiğiniz ilaç nedir?ben de uludağ ünide yaptırdım ve doktorlar gerçekten ters hiç bilgi vermiyorlar. deflagyn diye bi ilaç duydum onu sorunca kullanabilirsin dediler sormasam hiç önerecekleri de yok
deflayn. şırıngayla vajina içine jel şeklindeymiş. bende lgsil vardı fiyatı yüksek ama kullanmayı düşünüyorumBahsettiğiniz ilaç nedir?
Geçmis olsun canım bende ona baslayacagım bana kendisi önerdi. Rahim ağzındaki anormallikleri düzeltiyordeflayn. şırıngayla vajina içine jel şeklindeymiş. bende lgsil vardı fiyatı yüksek ama kullanmayı düşünüyorum
Bende baslayacagım salı bir daha gideceğim dr ucuzda değil anca alırımdeflayn. şırıngayla vajina içine jel şeklindeymiş. bende lgsil vardı fiyatı yüksek ama kullanmayı düşünüyorum
TesteDaha öncede Hpv yaptırdın mı peki ben siğikden fln bahsermiyoruö canım testten bahsediyorum ne zaman sonuç verir diye
Daha öncede Hpv yaptırdın mı peki ben siğikden fln bahsermiyoruö canım testten bahsediyorum ne zaman sonuç verir diye
Siğil yoksa girebilirsiniz bence. Bizde yok siğil yüksek tipliyiz:)6 ay yasak bana sonra nasil olacak ki bilmiorum