Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hic bir doktor demedi bugune kadar hic birnyerde de yazmiyor cok sasirdim acikcasi ben erkekte lezyon sigil varsa ona gore bakarlar diye biliyodum
Yok hayır eğer ki siğilde varsa siğil üzerinden de örnek alınabiliyor yoksa üretradan alınıyor. Eğitim arastırma hast. yapıyor. Bende siğil var ama erkek arkadasımda yoktu. O yüzden tedirgin olup onun icinde test istedik o şekilde yapıldı

onda sorun ciktimi pekindoktor erkek arkadsininz icin me dedi

birde arkadaslar dr medusa var duymusunuz ona meil.attim.ben bende ve partnerimde sigil gorunurde sigil tarzi bisey yok ve ben erkek arkadasima soylemedim soylemekte istemedim dedim kondomla korunsak hpv 16 cin1 oldugunu soyledim ayni zamanda oral sekste sorun olurmu dedim oda bana yazmiski soylemenize gerek yok erkek arkadasiniaza ilsiki kondomla.korunabilirsiniz sizin oral.seks yapmanizda sakinca olmaz ama size yaparsa ona kucuk bir olasilikla bulasma riski.olabilir ama haytimiz da zaten bu riskler herzaman mevcut yazmis

Evet jinekolojik onkolojiye randevu aldım. Doktorlar ters biraz ama ben rica ettim istiyorum vs. dedim önermiyorum ama istek üzerine yapıyorum not düştüm falan dedi yaptı
ben de uludağ ünide yaptırdım ve doktorlar gerçekten ters hiç bilgi vermiyorlar. deflagyn diye bi ilaç duydum onu sorunca kullanabilirsin dediler sormasam hiç önerecekleri de yok

ben de yarın son bir ihtisasa gidicem elmas korkmaz diye tüm doktorlar ona yönlendirdi bi sorucam bakalım

Daha öncede Hpv yaptırdın mı peki ben siğikden fln bahsermiyoruö canım testten bahsediyorum ne zaman sonuç verir diye
Teste
Daha öncede Hpv yaptırdın mı peki ben siğikden fln bahsermiyoruö canım testten bahsediyorum ne zaman sonuç verir diye
6 ay yasak bana sonra nasil olacak ki bilmiorum
Siğil yoksa girebilirsiniz bence. Bizde yok siğil yüksek tipliyiz:)

Hpv vücuttan atılır diyen de var atılmaz diyen de negatif çıkınca atılmış mı oluyor yoksa uykuda mı? Bunu doktorlarınıza sizler de sorar mısınız? Yoksa ömür boyu kanser olucak mıyız korkusuyla mı yaşıyacağız bu ne saçma bir virüs arkadaş ya yok biri der uyuyor biri der atılmıyor testi desen doğru çıkmayabiliyor vs vs. O kadar önemsiz mi acaba gerçekten yoksa şu an için mi önemsiz gözüyle bakılıyor ben anlamadım , eminim sizler de anlamadınız... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…