cilek bende aynn 2 ay olucak ilk verdigim tepki ayni insan ilk ogrendigi zaman verilen tepki normalmi doktir bile dedi aynisini bana bir saat anlatti her kadin hayatinin bir doneminde enfekste olur hpvle dusuk riskliler takip rahimde lezyon var yakilir takip.edilir ve gennedle bagisiklik atar dedi bana cok fena kizdi hic bsiey yok normal hayatina devam et olsaydi biz sana ciddi uyarilarda bulnunrdik ve interneti okuma dedi senin haberin bile olmayabilirdi atlatirdin dedi kondonlmla korun dedi okadar sen bunu boyle abarttinki dedi sanki hpvli kadinlar tecrit altina alinmasi gerekiyor dedi cok komiksin dedi bana sonra sigillerde oyle boyle duzeliyo merak etme sen evlenene kadar hepsi duzelir ama anliyorum seni bende oylesydim halada ara ara kotu oluyorum sonra diyorum sacmlaiyosun ya unut farzetki bilmuyorsin bir tedavi bile yok kendiliginde gecicek burda insan destek aliyo fikir aliyo ama normal inetenette kendini dodurduyron ve ben 4 tane bayanla tanisyim hepside 30 yasin ustu yuskek risklililer var hem sigil olan hem sigilsiz tipler var 1 sene sonra negatif hamile olan var simdi ve bukadar onemi bisey olsa gectekten tabiki onemli ama yani her hamile kadina yada hamile kalmadan hov sart koymazlamiydi atiyirum bende sigil yok testi twsafuf yaotiridim yaotirmasam su an hamile kalsaydim bilemden dogum yaoucaktim ve doktorm internette yazilanlar en kotusu dedi okuyomayin dedi o yuzden biraz sakinles bende ayniyim ama bunlari da biliyirjm iste insaniz yani normal teokiler veriyiryz inanki korkma mantikli dusunmeye çalış