Benim de 4 Ay sonra hemen siğil çıktı zaten canım sadece yükseklere bakıldı evet doktor zaten demişti senin düşüktür diye sonra yükseklere bakılınca evet düşük tip varmıl demek dedisendeki buyuk ihtimlle dusuk riskli sigil yaoan dir onlari onemsemiyorlar zaten sigil yapanlar a bakmiy9rlar cok fazla yukseklere bakiyolar onlarda olmadihi icin sonuc negatiftir sigilde yoksa oda yoktur zaten benim arkadasimda bir suru sigil cikti hpvsi negatif verdi bende sigil yook hpv 16 cikti
30 yasimdayim atilir mi kiCanım test sonucu nokursa olsun siğili yok etmesi lazım ondan vermiştir sonucu beklemeden yaşında küçüktü heralde hiç merak etme atarsın Allahın izniyle
Vakit geçsin yine yaptırıcam canım smear ve Hpv ama bebek olursa ondan sonra yaptırırım Allah korusun kötü de çıksa zaten takip diyorlar çoğu kezDuzenli olarak yaptir bnce testlerini olsa cikardi galiba
Hpv atlatilsa bile oral yasak miValla canım bende aynı oldum jel kullanıp birlikte olun dedi mesela aman dokunma aman şunu yapma diye en son eşim büyük bir patlayınca akıllanıp kendime geldim bir sürü hayat kadını var dedim bu testle mi uğraşıyorlar dedim kendi kendime demek ki temizleniyor vücuttan dedim morel verdim kendime şuan kasmyrm dua ediyorum bol bol evliyim sonuçta napabilirim eşime bunu yapmam da hoş değil seviyorum beraber yüklenicez orali zaten bıraktık diğerinde de dediğin gibiydim şuan daha rahatım nasip olursa bebişte düşünüyorum sezeryan olurum napim korunmicam yani jelden sonra bana doktorlarda işin garibi aman korun et demedi bebeğe engel değil dediler çokta kaderi davranıp herşeyi salmak istemiyorum ki neler çektim ilk öğrendiğimden bu yana ama daha rahatım artık buralara girmeyip eşiyle her şeye devam eden ve Hpv olan o kadar kadın vardır ki eminim o yüzden bazende çok fazla taktığımız düşünüyorum
Atılır tabi 30 yaş altı genelde eçici Hpv çok öenmseniyor diye devlette Hpv testi bile yapılmıyor bazriz eşimde var fln gbi bir sorun yoksa çünkü çok insan da geçici olabiliyor diye okumuştum ben. Diğerlerinde atılma muhakkak varki çünkü kurtulan çok insan okuduk beslenmrne dikkat et sebze meyve i ye doktoruna sor ek vitaminler uygun görürse kullan gider inş canım30 yasimdayim atilir mi ki
Sana yemin ediyorum gunlerdir agliyorum mahvoldum bekarim bide ilerde evlensem nasil anlaticam vs bi ton olay..doktor stres yaparsan cogalir dedi ama elimde degilkiVakit geçsin yine yaptırıcam canım smear ve Hpv ama bebek olursa ondan sonra yaptırırım Allah korusun kötü de çıksa zaten takip diyorlar çoğu kez
sigil olanaleda 6 ay yasak diyolar genelde karsi tarafa bulasmamasi acisindan eger bulasmaycak temas etmiycek yerdeyse kondomla da korunulabiliyor benim arkadasimda cok sigil vardi 2 oldu aldara verdi onu surdu duzenli bir sekilde simdi kurudu sigiller biraz daha iyi ama sirkede kurutuyir diyorlar elma sirksini dene istersen daha cabuk kuruttugunu yaziyoarlar genelde6 ay yasak bana sonra nasil olacak ki bilmiorum
Valla canım yasak mı değil mi bilmem ama ben daha yapmaya cesaret edemem aman ağzımda çıktı mı çıkacak mı bir şey diye ben bunu bile yıllarca takarım bu korku yetti bana :)Hpv atlatilsa bile oral yasak mi
Sigili goremiomki doktor gosterdide ben ayirt edemiyorum vajina icine surulmezmis aldarasigil olanaleda 6 ay yasak diyolar genelde karsi tarafa bulasmamasi acisindan eger bulasmaycak temas etmiycek yerdeyse kondomla da korunulabiliyor benim arkadasimda cok sigil vardi 2 oldu aldara verdi onu surdu duzenli bir sekilde simdi kurudu sigiller biraz daha iyi ama sirkede kurutuyir diyorlar elma sirksini dene istersen daha cabuk kuruttugunu yaziyoarlar genelde
bide bende hpv 16 var sigil gorunurde hisswtigim yok erkek arkadasimdada yok benim kucuk bir lezyon var dedi takip dedi 6 ay arayla ben erkek arkadasdima soyleyemedim bir turlu neden bilmiyorum soylemedim yani bilmedihi icinde o rahat ben diken ustundeyim surekli heryerimi yikama halindeyim iliskiden sonre anormal davraniyorum6 ay yasak bana sonra nasil olacak ki bilmiorum
Canım ben ilk öğrendim inan psikiyatriye bile gittim bana uzak dur netten okuma dedi uzaktı iyiydim ki sağ olsun burdaki arkadaşlarım hep yardımcı hep destek ama insanım yani hep en olumsuzu örnek aldım aha bu da olursa şuda olursa inan evde hep yattım iş güç kaldı kpss var önümde bir de ama okumayı kesince rahatlamıştım baya rahattım şuan yine burdayım uyandım uyanalı tüm işlerim duruyor mesela bu da bir hastalık bence çıkıcam şimdi ve hayatıma normal devam edicem Bi becerebilsem:)) ama korkma sakın canım öyle intihar fln yazmışsın hiç bu kadarcık yüke dayanamayan intihar sonrası öbür tarafta ne yapar diye düşündün mü sen ne ilkiz ne son olucaz hayt çok güzel inan 1 ay sonra bu kadar yoğun üzülmiceksin 3 ay sonra daha az bakmışsın 1 yıl geçmiş siğil bitmiş 2 yıl sonra bu dda var diceksin hiçbir acı baki değil bunu bil bende çok beterim He bakma böyle yazdığıma ama arar ara nasıl kendimi o kadar üzebildim diyorum şimdi inan ki stres yapma olumlu düşün 3 sene sonra hatırlamayanlar okudukSana yemin ediyorum gunlerdir agliyorum mahvoldum bekarim bide ilerde evlensem nasil anlaticam vs bi ton olay..doktor stres yaparsan cogalir dedi ama elimde degilki
Doktoe bana asla kimseye soylemicen dedi 6 ay yasak dedi iste gecincede normale doner herhaldebide bende hpv 16 var sigil gorunurde hisswtigim yok erkek arkadasimdada yok benim kucuk bir lezyon var dedi takip dedi 6 ay arayla ben erkek arkadasdima soyleyemedim bir turlu neden bilmiyorum soylemedim yani bilmedihi icinde o rahat ben diken ustundeyim surekli heryerimi yikama halindeyim iliskiden sonre anormal davraniyorum
Bende bunları düşünüp rahatlıyorum inan ki ne biliyoruz olmadığını belki kendi haberleri bile yok eminim çok insan da vardır bu gelip beni de bulduğuna göre bende sadece eşimleyim :)benim anlamadigim yani biraz komik olucak ama bu sanatcilar bir suru sevgili degistiriyor 2 onla 3 ay sunla cikiyolar 8 tane evllik 4 tane evlillik yapanlar var bunlar da olmuyomu yada bedeniyle para kazanan kadinlar var bir cok erkekle beraber oluyor biz sadece esimizle sevgilimiz le tek bir erkek oluyor hayatimizda ve boyle oluyor
Döner canım doktor sana söyle kimseyi yakma derdi heralde sen yine de çok seversen zamanla vicdan yapıp kendin dersin bir hataydı oldu diye karşındakinde de olmayacağını bilmiyorsun ki bir de peki doktor vücut atıyor dedi mi senin doktorunDoktoe bana asla kimseye soylemicen dedi 6 ay yasak dedi iste gecincede normale doner herhalde
Onlar için tedavini ihmal etme canım herkes bir şeyler çekiyor ve kimimizin ne olacağı belli mi sanki Allah şifa versin acilen inş ama tedavini ol ve bunun bilincündesin bak ne güzelArkadaslar bnde borderline kisilik bozuklugu var ustelik okb vs bi ton hastalik..aile sorunlari vs cok fazla..cok hatalar yaptim ..durum boyle olunca dahada çöktüm acikcasi
Doktorumun dedigi tek sey su erkeklerin kimle yatip kalktigi belli degil onlarda var farkinda degil size bulastiriyor dedi..gelecegin etkilenir soylersen yanlis dusunurler dedi.tedavini ol onune bak dedi..6 ay sonra tekrar olasiligi azalip 2 yil icinde %90 vucut atiyormus..bagisiklik cok guclu olacak stres yok saglikli beslen spor yap dediDöner canım doktor sana söyle kimseyi yakma derdi heralde sen yine de çok seversen zamanla vicdan yapıp kendin dersin bir hataydı oldu diye karşındakinde de olmayacağını bilmiyorsun ki bir de peki doktor vücut atıyor dedi mi senin doktorun
cilek bende aynn 2 ay olucak ilk verdigim tepki ayni insan ilk ogrendigi zaman verilen tepki normalmi doktir bile dedi aynisini bana bir saat anlatti her kadin hayatinin bir doneminde enfekste olur hpvle dusuk riskliler takip rahimde lezyon var yakilir takip.edilir ve gennedle bagisiklik atar dedi bana cok fena kizdi hic bsiey yok normal hayatina devam et olsaydi biz sana ciddi uyarilarda bulnunrdik ve interneti okuma dedi senin haberin bile olmayabilirdi atlatirdin dedi kondonlmla korun dedi okadar sen bunu boyle abarttinki dedi sanki hpvli kadinlar tecrit altina alinmasi gerekiyor dedi cok komiksin dedi bana sonra sigillerde oyle boyle duzeliyo merak etme sen evlenene kadar hepsi duzelir ama anliyorum seni bende oylesydim halada ara ara kotu oluyorum sonra diyorum sacmlaiyosun ya unut farzetki bilmuyorsin bir tedavi bile yok kendiliginde gecicek burda insan destek aliyo fikir aliyo ama normal inetenette kendini dodurduyron ve ben 4 tane bayanla tanisyim hepside 30 yasin ustu yuskek risklililer var hem sigil olan hem sigilsiz tipler var 1 sene sonra negatif hamile olan var simdi ve bukadar onemi bisey olsa gectekten tabiki onemli ama yani her hamile kadina yada hamile kalmadan hov sart koymazlamiydi atiyirum bende sigil yok testi twsafuf yaotiridim yaotirmasam su an hamile kalsaydim bilemden dogum yaoucaktim ve doktorm internette yazilanlar en kotusu dedi okuyomayin dedi o yuzden biraz sakinles bende ayniyim ama bunlari da biliyirjm iste insaniz yani normal teokiler veriyiryz inanki korkma mantikli dusunmeye çalışSana yemin ediyorum gunlerdir agliyorum mahvoldum bekarim bide ilerde evlensem nasil anlaticam vs bi ton olay..doktor stres yaparsan cogalir dedi ama elimde degilki
Allah razi olsun duzelicez insallh ..tek yapmam gereken gecmisimi birakip onume bakmakcilek bende aynn 2 ay olucak ilk verdigim tepki ayni insan ilk ogrendigi zaman verilen tepki normalmi doktir bile dedi aynisini bana bir saat anlatti her kadin hayatinin bir doneminde enfekste olur hpvle dusuk riskliler takip rahimde lezyon var yakilir takip.edilir ve gennedle bagisiklik atar dedi bana cok fena kizdi hic bsiey yok normal hayatina devam et olsaydi biz sana ciddi uyarilarda bulnunrdik ve interneti okuma dedi senin haberin bile olmayabilirdi atlatirdin dedi kondonlmla korun dedi okadar sen bunu boyle abarttinki dedi sanki hpvli kadinlar tecrit altina alinmasi gerekiyor dedi cok komiksin dedi bana sonra sigillerde oyle boyle duzeliyo merak etme sen evlenene kadar hepsi duzelir ama anliyorum seni bende oylesydim halada ara ara kotu oluyorum sonra diyorum sacmlaiyosun ya unut farzetki bilmuyorsin bir tedavi bile yok kendiliginde gecicek burda insan destek aliyo fikir aliyo ama normal inetenette kendini dodurduyron ve ben 4 tane bayanla tanisyim hepside 30 yasin ustu yuskek risklililer var hem sigil olan hem sigilsiz tipler var 1 sene sonra negatif hamile olan var simdi ve bukadar onemi bisey olsa gectekten tabiki onemli ama yani her hamile kadina yada hamile kalmadan hov sart koymazlamiydi atiyirum bende sigil yok testi twsafuf yaotiridim yaotirmasam su an hamile kalsaydim bilemden dogum yaoucaktim ve doktorm internette yazilanlar en kotusu dedi okuyomayin dedi o yuzden biraz sakinles bende ayniyim ama bunlari da biliyirjm iste insaniz yani normal teokiler veriyiryz inanki korkma mantikli dusunmeye çalış