- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
Canım bu kişiye göre değişiyor ama iyi günde kötü günde diye söz vermişsek kötü günde hemen vazgeçmek olmaz ki. Eğer eşinin seni sevdiğini biliyorsan beraber mücadele edersiniz.Kızlar sizin eşiniz sevgiliniz olsa bu hastalık yüzünden ayrılır miydiniz ? Dürüst cevaplarinizi bekliyorum
Canım ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycandayım yani. Smear ne demek ki? Vajinadan alınan örnek mi? Bizde yaxma diyorlar. 26 yaşındayım. Ketem ne onu da bilmiyorum. Çok karıştıHpv kanda cikmaz eger 30 yasin ustundeyseniz ketem bedava yapiyor.degilseniz ozel bir doktordan hpv testi isteyin onuda smear gibi suruntu alarak yapiyorlar
Canim smear vajinadan alinan ornek hpvde smear gibi vajinadan ornak aliyorlar.ketem demek devlet bedava yapiyor demek.orda nasil bilmiyorum ama doktorunla komus yapmak istedigini soyle o seni yonle ndirirCanım ben Azerbaycanlıyım. Azerbaycandayım yani. Smear ne demek ki? Vajinadan alınan örnek mi? Bizde yaxma diyorlar. 26 yaşındayım. Ketem ne onu da bilmiyorum. Çok karıştı
Tamam canım teşekkürler. İnşAllah kötü biley çıkmaz. Derdim bana yetiyor zatenCanim smear vajinadan alinan ornek hpvde smear gibi vajinadan ornak aliyorlar.ketem demek devlet bedava yapiyor demek.orda nasil bilmiyorum ama doktorunla komus yapmak istedigini soyle o seni yonle ndirir
Inss canimm temennimiz bu zaten.kimde dert yokki allahim hayirli iyi gunler nasip etsin cumlemize.daha kötüsünü vermesinTamam canım teşekkürler. İnşAllah kötü biley çıkmaz. Derdim bana yetiyor zaten
Kızlar sizin eşiniz sevgiliniz olsa bu hastalık yüzünden ayrılır miydiniz ? Dürüst cevaplarinizi bekliyorum
Yaktırdıktan sonra geçe bilir mi? Bide hpv testi nasıl veriliyo? Kan mı alıyorlar?
Haklisin canım.. eşimi seviyorum severek evlendim beni incitmisligi çok azdır.. ailesini sevmem pek görüşmem fazla ses etmez karışmaz bana ilgilenir naziktir.. ama bu hastaligi öğrenmeden öncede yıllarca anksiyete ile mücadele ettim.. en büyük korkum hasta olmaktı dr dr gezerdim.. bilirsin kaygı bozukluğunu belki.. bu basima gelince kanser tehtidi ile yaşamak zorunda kalmak zaten bozuk olan psikolojimi iyice bozdu ve dengemi kaybettim toparlayamıyorum kafam çok karışıkCanım sevgilini veya eşini gerçekten seviyorsan ne olursa olsun onunla kalırsın. Bu sevgiyle orantılı bir şey ve herkesin ilişkisinde birbirine karşı duyduğu sevgi, bağ, güven doğrultusunda farklılık gösterir. Ben misal bana bunu bulaştıran kişiden kendimde hpv olduğunu bilmeden ayrıldım. 1 sene sonra siğil çıktı. Hiçte o kişiye ulaşıp sen bana bunu bulaştırdın diye öfke kusmadım nefret ötesi bir duygu hissettiğim o ayrı... Misal eskiden sevdiğim biri vardı ara ara düşünürdüm bu şeyi onunla yaşasaydım ve ondan bulaşsaydı bu bulaştıran kişiye duyduğum kadar nefret iğreti duymazdım... Özünde gerçekten seviyorsan bir şekilde beraber atlatırsınız bu rahatsızlığı...
Doğru dertler çok. Ama tam aşılama yaptırmaya karar vermişken böyle bişeyin çıkması beni çok üzüyorInss canimm temennimiz bu zaten.kimde dert yokki allahim hayirli iyi gunler nasip etsin cumlemize.daha kötüsünü vermesin
Teşekkürler canım. 26 yaşındayım ve Azerbaycanlıyım. Bizde öyle bişey var mı bilmiyorum. Ama doktora söyliycem inşAllah. Hpv-se bu kanser mi demek?Geçmiş olsun canım. HPV deri virüsüdür. Kana geçmez, kandan bulaşmaz. Tek testi pap-smear veya hpv testide denir. Kadın doğumcuna ben de hpv virüsü olup olmadığına baktırmak istiyorum dersen gerekeni yapar. Rahim ağzından hücre sürüntüsü alıyorlar ince bir çubukla... Bunun dışında KETEM: Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezidir. 30 yaşını doldurdu isen ücretsiz Hpv testi yaptırabilirsin.
https://hpv.com.tr/ahcc-nedir-hpv-t...or-mu-yoksa-o-paralari-bosa-mi-harciyorsunuz/ Buna göre gereksiz kafama allak bullakHayır canım değil öyle düşünme ama çaresine bakmazsan ilerlerse sıkıntıymış bende tipimi bilmiyorum baktırmadım doktor gerekte yok dedi farklı bir tedavi uygulanmayacak ki baktırsam ne değişecek belki daha çok üzüleceğim.. bir de arkadaşlar ahcc Türkiye gelmiş ben almayı düşünüyorum ne diyorsunuz?
Hayir canim hpv varsa kansersin denilmez .yanlis düşünme kanser yapan bir vuris ama sende rahim agzi kanseri yapan tip-i mi yoksa sigil yapan tiplerimi var bilmiyorsun ama her ikiside olsa kansersin denilmez.sadece tadbir ve onlem alman gerekecekTeşekkürler canım. 26 yaşındayım ve Azerbaycanlıyım. Bizde öyle bişey var mı bilmiyorum. Ama doktora söyliycem inşAllah. Hpv-se bu kanser mi demek?
Teşekkürler canım. 26 yaşındayım ve Azerbaycanlıyım. Bizde öyle bişey var mı bilmiyorum. Ama doktora söyliycem inşAllah. Hpv-se bu kanser mi demek?
Allah bu doktorlari bildigi gibi yapsin