Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benim yazdığıma neden kimse cevap vermiyo ya bana da akıl verin nolur. Bu konuda hiç bi bilgim yok

Merhaba.cevabiniz icin cok tesekkur ederim.gorunurde sigil yok bende de olmadi sigil ama hani yuksek riskli kanser yapan tipler sigil yapmiyormus ya iste onlardan birbirimize bulastirip durur muyuz diye korkuyorum
Canim hangi tipi varsa sana o bulasir malum eşimiz den nasil korunacagiz biz korunmuyoruz.yani 6 ay da gececek kesin deseler ama demiyorlar senelerce surebilir.oyuzden ikiznizde destek alip bagisiklik guclendirin tedbirlerinizi alin .zamana birakin gecer hepimizde zamnla umudumuz iyilesmek

Ne yazdin atlamis galiba goremedim
Kızlar ben de perşembe doktora gidicem inşAllah. 2 ay önce bir doktorum söylemişti o zaman anlamamıştım. Lazerle yaktırmam gerektiğini söyledi. Sadece ginekoloji muayinede gordu. Test falan yapmadı. Ben daha sonra araştırdığımda çok şey gördüm.bende vajina ağzında biraz içerde iki üç tane küçük et parçaları var. Şimdi perşembe yeni bir ginekoloğa gidicem bakalım o ne diyecek. Ama beni hiç rahatsız etmiyor. Kaşıntı, akıntı falan vermiyor, acıtmıyor. Bu hpv-mi yoksa korkusuz bişey mi acaba bilmiyorum

Bunu yazmıştım canım.

Vajinadaki et beni turu olan herşey hpv dir başka birşey olamaz

Rahatsiz etmeyebilir ama onlari onlari yaktirmaniz daha iyi olucak.en iyisi bir hpv testi yaptirin

Vajinadaki et beni turu olan herşey hpv dir başka birşey olamaz
uzgunprenses burdaki kadinlarin coguna kocasindan sevgilisinden bulasti bu hpv illeti. Tek sen degilsin.. Sevgili olsa canin cehenneme der basarsin tekmeyi ama kocan o senin... Ve bu senin basina gelecekmis geldi bakire olan da var aramizda. Esine yeterince ofkeni belli etmissin. Artik etme. Seviyorsan devam et. Sevmiyorsan yapacagin belli ama yuva kurmak zor yikmak kolaydir. Olan oldu artik bundan sonra ne yapmali ona odaklanmali... Ben de kizmistim aklimda kurdugum senaryolari tahmin edemezsin.. Neler neler... Hicbir faydasi yok.. Rabbimiz cc. Bundan geri koymasin...

Yok canım. Önceki doktor kondilom demişti galiba. Hem de 4 senelik evliyim. Son 5-6 aydır belki var bunlar. Kızlık zarı artığı sonradan çıkmaz heralde.
kondilom dediyse öyledir. Tip bilmeyen birsuru kisi var biri de benim. Bence tipi ne olursa olsun kontrollere 4 elle sarilmak kendimize iyi bakmak lazim. Birkac tip birlikte de olabiliyor

Canım bu hpve hani kocadan geçiyo diyosunuz ya, ona başka bi kadından mı geçiyor? Yani tek sebep o mu? Yoksa başka sebepleri de oluyo mu? Bende bu 5-6 aydan fazladır var ama eşimde gorunurde yoktu. 1-2 gün önce bitanesini fark ettim. Minnacik et beni gibi. Çok küçük. Ama onda yoktu biliyorum. Yani ben bu olayı anlamadım

esine baska kadindan gecmis yoksa sana bakirdim mi dedi? Cok kucuk bir ihtinalle kuafor wc vs den de bulasmis olabilir ama bunlar kucuk ihtimaller

esine baska kadindan gecmis yoksa sana bakirdim mi dedi? Cok kucuk bir ihtinalle kuafor wc vs den de bulasmis olabilir ama bunlar kucuk ihtimaller
Evet canım bakirdi zaten. Biz 10 yıldır yani 18 yaşından beri sevgiliyiz. 4 yıllık da evliyiz. Eşim kendisi bakir olduğunu söylemişti. Bide biz ilişkimizde hijyene hiç önem vermeyiz. Açık açık söyleyemesem de çok boş veririz her şeyi. O yüzden her halde. Kocamın beni aldatmadığını biliyorum yani. Kendisine hiç bakmaz.giyimine kuşamına falan ilgilenmez. Ben söylerim hatta aman boş ver kime ne der. Bi tek derdimiz çocuğumuzun olmaması başka bişey yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…