Sende sagol canim :)Çok sağol canım bu forumda en büyük destekcim sensin pozitif dusuncelerin bana moral oluyor artık bırakacağım esim bugün destek almaya başladı ilaç kullanacak bende gidecem ıkimizde kötüyüz umarım iyi oluruz
Canim hangi tipi varsa sana o bulasir malum eşimiz den nasil korunacagiz biz korunmuyoruz.yani 6 ay da gececek kesin deseler ama demiyorlar senelerce surebilir.oyuzden ikiznizde destek alip bagisiklik guclendirin tedbirlerinizi alin .zamana birakin gecer hepimizde zamnla umudumuz iyilesmekMerhaba.cevabiniz icin cok tesekkur ederim.gorunurde sigil yok bende de olmadi sigil ama hani yuksek riskli kanser yapan tipler sigil yapmiyormus ya iste onlardan birbirimize bulastirip durur muyuz diye korkuyorum
Ne yazdin atlamis galiba goremedimBenim yazdığıma neden kimse cevap vermiyo yabana da akıl verin nolur. Bu konuda hiç bi bilgim yok
Kızlar ben de perşembe doktora gidicem inşAllah. 2 ay önce bir doktorum söylemişti o zaman anlamamıştım. Lazerle yaktırmam gerektiğini söyledi. Sadece ginekoloji muayinede gordu. Test falan yapmadı. Ben daha sonra araştırdığımda çok şey gördüm.bende vajina ağzında biraz içerde iki üç tane küçük et parçaları var. Şimdi perşembe yeni bir ginekoloğa gidicem bakalım o ne diyecek. Ama beni hiç rahatsız etmiyor. Kaşıntı, akıntı falan vermiyor, acıtmıyor. Bu hpv-mi yoksa korkusuz bişey mi acaba bilmiyorumNe yazdin atlamis galiba goremedim
Canım topigi bastan oku bence zaten gerekli herşey yazıyor öğren yazmayan bişey olursa sor cevaplarız tabikiBenim yazdığıma neden kimse cevap vermiyo yabana da akıl verin nolur. Bu konuda hiç bi bilgim yok
Vajinadaki et beni turu olan herşey hpv dir başka birşey olamazKızlar ben de perşembe doktora gidicem inşAllah. 2 ay önce bir doktorum söylemişti o zaman anlamamıştım. Lazerle yaktırmam gerektiğini söyledi. Sadece ginekoloji muayinede gordu. Test falan yapmadı. Ben daha sonra araştırdığımda çok şey gördüm.bende vajina ağzında biraz içerde iki üç tane küçük et parçaları var. Şimdi perşembe yeni bir ginekoloğa gidicem bakalım o ne diyecek. Ama beni hiç rahatsız etmiyor. Kaşıntı, akıntı falan vermiyor, acıtmıyor. Bu hpv-mi yoksa korkusuz bişey mi acaba bilmiyorum
Bunu yazmıştım canım.
Oooof oofffVajinadaki et beni turu olan herşey hpv dir başka birşey olamaz
Rahatsiz etmeyebilir ama onlari onlari yaktirmaniz daha iyi olucak.en iyisi bir hpv testi yaptirinKızlar ben de perşembe doktora gidicem inşAllah. 2 ay önce bir doktorum söylemişti o zaman anlamamıştım. Lazerle yaktırmam gerektiğini söyledi. Sadece ginekoloji muayinede gordu. Test falan yapmadı. Ben daha sonra araştırdığımda çok şey gördüm.bende vajina ağzında biraz içerde iki üç tane küçük et parçaları var. Şimdi perşembe yeni bir ginekoloğa gidicem bakalım o ne diyecek. Ama beni hiç rahatsız etmiyor. Kaşıntı, akıntı falan vermiyor, acıtmıyor. Bu hpv-mi yoksa korkusuz bişey mi acaba bilmiyorum
Bunu yazmıştım canım.
Yaktırdıktan sonra geçe bilir mi? Bide hpv testi nasıl veriliyo? Kan mı alıyorlar?Rahatsiz etmeyebilir ama onlari onlari yaktirmaniz daha iyi olucak.en iyisi bir hpv testi yaptirin
İnşaallah kizlik zari artığıdırOooof ooffftşkler cevapladığın için canım
Yok canım. Önceki doktor kondilom demişti galiba. Hem de 4 senelik evliyim. Son 5-6 aydır belki var bunlar. Kızlık zarı artığı sonradan çıkmaz heralde.İnşaallah kizlik zari artığıdır
uzgunprenses burdaki kadinlarin coguna kocasindan sevgilisinden bulasti bu hpv illeti. Tek sen degilsin.. Sevgili olsa canin cehenneme der basarsin tekmeyi ama kocan o senin... Ve bu senin basina gelecekmis geldi bakire olan da var aramizda. Esine yeterince ofkeni belli etmissin. Artik etme. Seviyorsan devam et. Sevmiyorsan yapacagin belli ama yuva kurmak zor yikmak kolaydir. Olan oldu artik bundan sonra ne yapmali ona odaklanmali... Ben de kizmistim aklimda kurdugum senaryolari tahmin edemezsin.. Neler neler... Hicbir faydasi yok.. Rabbimiz cc. Bundan geri koymasin...Vajinadaki et beni turu olan herşey hpv dir başka birşey olamaz
kondilom dediyse öyledir. Tip bilmeyen birsuru kisi var biri de benim. Bence tipi ne olursa olsun kontrollere 4 elle sarilmak kendimize iyi bakmak lazim. Birkac tip birlikte de olabiliyorYok canım. Önceki doktor kondilom demişti galiba. Hem de 4 senelik evliyim. Son 5-6 aydır belki var bunlar. Kızlık zarı artığı sonradan çıkmaz heralde.
Canım bu hpve hani kocadan geçiyo diyosunuz ya, ona başka bi kadından mı geçiyor? Yani tek sebep o mu? Yoksa başka sebepleri de oluyo mu? Bende bu 5-6 aydan fazladır var ama eşimde gorunurde yoktu. 1-2 gün önce bitanesini fark ettim. Minnacik et beni gibi. Çok küçük. Ama onda yoktu biliyorum. Yani ben bu olayı anlamadımuzgunprenses burdaki kadinlarin coguna kocasindan sevgilisinden bulasti bu hpv illeti. Tek sen degilsin.. Sevgili olsa canin cehenneme der basarsin tekmeyi ama kocan o senin... Ve bu senin basina gelecekmis geldi bakire olan da var aramizda. Esine yeterince ofkeni belli etmissin. Artik etme. Seviyorsan devam et. Sevmiyorsan yapacagin belli ama yuva kurmak zor yikmak kolaydir. Olan oldu artik bundan sonra ne yapmali ona odaklanmali... Ben de kizmistim aklimda kurdugum senaryolari tahmin edemezsin.. Neler neler... Hicbir faydasi yok.. Rabbimiz cc. Bundan geri koymasin...
esine baska kadindan gecmis yoksa sana bakirdim mi dedi? Cok kucuk bir ihtinalle kuafor wc vs den de bulasmis olabilir ama bunlar kucuk ihtimallerCanım bu hpve hani kocadan geçiyo diyosunuz ya, ona başka bi kadından mı geçiyor? Yani tek sebep o mu? Yoksa başka sebepleri de oluyo mu? Bende bu 5-6 aydan fazladır var ama eşimde gorunurde yoktu. 1-2 gün önce bitanesini fark ettim. Minnacik et beni gibi. Çok küçük. Ama onda yoktu biliyorum. Yani ben bu olayı anlamadım
Evet canım bakirdi zaten. Biz 10 yıldır yani 18 yaşından beri sevgiliyiz. 4 yıllık da evliyiz. Eşim kendisi bakir olduğunu söylemişti. Bide biz ilişkimizde hijyene hiç önem vermeyiz. Açık açık söyleyemesem de çok boş veririz her şeyi. O yüzden her halde. Kocamın beni aldatmadığını biliyorum yani. Kendisine hiç bakmaz.giyimine kuşamına falan ilgilenmez. Ben söylerim hatta aman boş ver kime ne der. Bi tek derdimiz çocuğumuzun olmaması başka bişey yok çok şükür.esine baska kadindan gecmis yoksa sana bakirdim mi dedi? Cok kucuk bir ihtinalle kuafor wc vs den de bulasmis olabilir ama bunlar kucuk ihtimaller
Lezyon nedir canım?Bir de esinde lezyon gostermemis ama sende göstermis de olabilir..
Hpv kanda cikmaz eger 30 yasin ustundeyseniz ketem bedava yapiyor.degilseniz ozel bir doktordan hpv testi isteyin onuda smear gibi suruntu alarak yapiyorlarYaktırdıktan sonra geçe bilir mi? Bide hpv testi nasıl veriliyo? Kan mı alıyorlar?