- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Canim bilgilerin bizim icin onemli gercekten bende kafaya takmiyorum kac doktora danistim korkucak bişey yok dediler bende sigil yok ama testle ogrendim.yaza dogru asi olmayi düşünüyorum. Yani henuz kararda vermis degilim ama tedbir almak en dogrusu sanirim.inss bunu hep birlikte atlatirjz son zamanlarda stresli bi durimmu yaşadın.yoksa bagisiklik guclendirmeyi mi biraktin. Ikiside birbiriyle alakali tabi ama stres yapmak en kötüsüHanımlar yeni teşhis alanlara sesleniyorum: KORKMAYIN! AĞLAMAYIN! STRESE GİRMEYİN! Ben bu süreçlerden geçtim hemde aşırı yıpratarak kendimi... Ama bakın 3 yıl olmuş... Bunalıma girerek onları daha da tetiklersiniz başkada hicbir işe yaramaz. Üzülmemeye bakın hpvdaşlarım. Gülün, pozitif olun. Ben Gardasil aşımıda tamamladım 2017de. Aşıyı olma kararım 1 yıl sürmüştü olumlu ve olumsuz görüşler yarı yarıya doktorlarda... Ama gözümü kararttım oldum. Sisi vardı benim dönemimde çok bilgilidir onunla hareket ettim diyebilirim. İçeride neler olduğuna dair tek bir fikrim yok zira baktıramıyorum. Umarım bir şey yoktur. Sisi çok derdi bakire kişilerde bugüne kadar hpv kaynaklı kanser hiç rastlanmamış diye...