Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Siğil olan arkadaşlar bence gidip yakın öncelikle ve gardasil diye kiremit var onu alın ve ahcc başlayın hergun bir fincan yeşil çay kafaya takma bak birdaha cikiyormu eşim ve gelinimiz aynısını yaptı çıkmadı

Canim sende siğil varmi?gelininiz ne kadar zamndır hpv tasiyor

Canım malesef devlet hastanesine yonlendiriyolar. Devlete de allah düşürmesin yemin ederim ilk gittiğimde kadin doktor beni ağlattı orada baygınlık geçirdim eşimi zor aradım o kadar korktu ki şehir dışındaydı.. beni aldığı gibi ankaraya götürdü.. o günü unutamıyorum hpv atılmaz hangi kaynak diyor onu kim diyor onu düzensiz korunmasız bi cinsel hayat işte böyle sonuçlar doğurur dedi. Kadına dedim senin düzensiz cinsel hayat dediğin benim kocam ben evliyim sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun orda kıyameti koparıp kapıyı vurup çıktım bir daha oraya adimimi atmak istemiyorum

metrede ikamet ediyorsun

Ben propolis kullandim alerji kaşıntı yaptı acile gittim kullanmayın boşuna bence

Gardasil aşı tedavi için kullanilmiyorki koruma sağlıyor sadece.virüs vücuda girdikten sonra işe yaramıyor ki

Kullanımı yazıyor içinde birde siğil olan arkadaşlar kendiniz hep kuru tutun çünkü bu illet suyu sever ıslak yere doğru sıçrar banyodan çıktıktan sonra iyi kurulanin fön tutun bence ve beyaz temiz bezler ayarlayia atlet gibi kesin günlük ped gibi 3 kat falan ütüleyip günlük kullanın valla hemen gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…