Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ahcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadar
Ahcc bir mantar özü Türkiye henüz getirmedi ama geliceksin muhtemel çok pahali olur burda yada özü az olur ama gelisgel ülkelerde eczane gibi yerlerde satılıyor bağışıklık güçlendirici bi bitkisel gıda gibi yanlız arastirmaci doktorlar bunu hpv üzerinde denemiş etkili olduğu na kanat getirmiş yanlız Türkiye bunu yeni araştırıyor ama gelecek eminim ablam eczacı ne zaman belli değil düzenlemeler mutlaka yaparlar

Bana kaynım İngiltere'den getirdi

Yurtdisinda yasiyorum ve hic bir eczanede gormedim acikcasi.. Ben amazondan almistim... Genelikle dogal urunlerin oldugu yerlerde satiliyor.. Bir ay kullanmistim sonra birsktim.. bana sacma geldi.. virus sonucta.. doktorum zaten 1 ve 2 yilda vucut atiyor dedi..
Neyse tekrar alauyim.. bu saaten sonra kaybedecek hic birseyim yok sanirim...

Dr Suleyman engin akhan diye bir Doktor var.. youtube da hpv le ilgili videolari var..ve internet sitesi var.. ce Ahcc urununu inanmayanlardan..

Kizlar ben pazartesi ozele kadin doguma gidicem hpv hangi tip olduğunu öğrenmek istiyorum test yaparmi ve smearda yaparmi bunlar aynı seymi ne demem gerekiyor gittiğimde ?

Kizlar ben pazartesi ozele kadin doguma gidicem hpv hangi tip olduğunu öğrenmek istiyorum test yaparmi ve smearda yaparmi bunlar aynı seymi ne demem gerekiyor gittiğimde ?
Oz3llerde sanırım ücretli smear alıyorlar ama sen hpv testide istiyorum de.yada önce bir aile hekiminize sor.ucrestsiz ikisinide yapıyor kerem ama 30 yas ustu oluyor.

Arkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..

gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....

bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..

sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..

sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..

İlk zamanlar bunlar cok normal ve anlatabılecegın sana destek olacak bırının olmamasıda kotu bır durum ama korkma yanlız degılsın bız varız hepımız bu durumları yasıyoruz sen neye ınanmak ıstersen hayatında o olur evet cogu vucuttan atılmaz dıyor pekı ozman negatıf olanlar nasıl oluyor...ve ben ınanıyorumkı yakın bır zamanda bunun tedavısı cıkıcak bız kansee degılız sadece vucudumuzda vırus var ki bagısıklıgımızı yuksek tuttugumuz surece baskılanacak bıze zarar veremeyecek benden sana tavsıye kendını yıyıp bıtırme bır psıkolog destegı al once moralını zıhnını duzelt daha sonra bu vırusle savasmaya basla...birde soyle dusun ben hep ole dusunerek moral buluyorum ya bu vırusun bızde oldugunu bılmseydık ılerledıgı zaman ogrenseydık ne olacaktı bır cozum bulunamıcaktı ama suan bılıyoruz herseyın farkındayız ona gore onlemlerımızı alıcaz kontrollerımızı olucaz bıttı gulumse ve hayatına devam et he bırde bekarım cocugum yok gıbı seyler dusunme benmde kucuk bebegım var bende onun ıcın uzuluyorum ya onada gectıyse ya bana bısy olursa bebebgım napar dıyorum her turlusu zor ayakta durmak savasmak zorundayız

tesekur ederim... yazdigin icin..
insanin moreli bozuluyor nedense.. bu aralar.. kendimden nefret etmeye basladim.. ama ne bileyim.. uc- dort doktor gorundum.. hepsi farkli seyler soyliyorlar anlamis degilim..kafam karisik

saglik sorunlarimdan dolayi bu virus gidermi doktor diyorum... gider diyor..
digerini soruyorum gitmez diyor..
haddi yine baskasina soralim diyorum.. oda baskilarsan virus uykuda olur.. herkes farkli soyliyor

yabanci forumlarada katiliyorum... yabanci dil biliiyorum.. ayni sey.. herkes kendi bildigini soyliyor..

allah allah.. anladigim tek sey var.. bu virus kimseyle esit degil... kimileri kurtuluyor kimileri kanser oluyor, kimileride kronik bir sekilde bu illetle ugrasiyor...
neyse kafam cok karisik.. ve dedigin gibi ..kimseyle paylasamiyorum bu durumu, cinsel hastalik kategorisine girdigi icin, insan anlatamiyor..

tesekur ederim simdiden..

Benimde çok moralim bozuk açıp baktığımda vajinama çok kötü oluyorum her yolu deniycem 1 bucuk milyara ilaclar getittiriyorum insallah faydası olur faydası olmuş insanlar varmış umut dunyasi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…