- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
Sen yenimi öğrendin hpv kacAhcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yenimi öğrendin hpv kacAhcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadar
Ahcc bir mantar özü Türkiye henüz getirmedi ama geliceksin muhtemel çok pahali olur burda yada özü az olur ama gelisgel ülkelerde eczane gibi yerlerde satılıyor bağışıklık güçlendirici bi bitkisel gıda gibi yanlız arastirmaci doktorlar bunu hpv üzerinde denemiş etkili olduğu na kanat getirmiş yanlız Türkiye bunu yeni araştırıyor ama gelecek eminim ablam eczacı ne zaman belli değil düzenlemeler mutlaka yaparlarAhcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadar
Bana kaynım İngiltere'den getirdiAhcc bir mantar özü Türkiye henüz getirmedi ama geliceksin muhtemel çok pahali olur burda yada özü az olur ama gelisgel ülkelerde eczane gibi yerlerde satılıyor bağışıklık güçlendirici bi bitkisel gıda gibi yanlız arastirmaci doktorlar bunu hpv üzerinde denemiş etkili olduğu na kanat getirmiş yanlız Türkiye bunu yeni araştırıyor ama gelecek eminim ablam eczacı ne zaman belli değil düzenlemeler mutlaka yaparlar
Bir aylik kutuda 120 tane var günde 5 tane atıyorsun kutusu 450 TL aldım 5 ay kullanman lazım yanlızAhcc nerden aliniyo doktormu yazio fiyati nekadar
Bana kaynım İngiltere'den getirdi
bu adam cok iyiymis herkes oyle diyor. Vucuttan da aatar diyor. Benim gittigim devlet hastanesindeki manyak da moralimi bozmustu.Dr Suleyman engin akhan diye bir Doktor var.. youtube da hpv le ilgili videolari var..ve internet sitesi var.. ce Ahcc urununu inanmayanlardan..
Burda bizim sağlık ocağında var siz bir sorun aile hekimine bilgilendirir siziKetem neresi
Oz3llerde sanırım ücretli smear alıyorlar ama sen hpv testide istiyorum de.yada önce bir aile hekiminize sor.ucrestsiz ikisinide yapıyor kerem ama 30 yas ustu oluyor.Kizlar ben pazartesi ozele kadin doguma gidicem hpv hangi tip olduğunu öğrenmek istiyorum test yaparmi ve smearda yaparmi bunlar aynı seymi ne demem gerekiyor gittiğimde ?
Bursada canımmetrede ikamet ediyorsun
Aile hakimine kayit olmadım daha.istanbula taşındım çünkü.ersoy hastanesi smear 40 tl muayene 90tl dediler.Oz3llerde sanırım ücretli smear alıyorlar ama sen hpv testide istiyorum de.yada önce bir aile hekiminize sor.ucrestsiz ikisinide yapıyor kerem ama 30 yas ustu oluyor.
.hpv yapıyorlar mı aynı zamndaAile hakimine kayit olmadım daha.istanbula taşındım çünkü.ersoy hastanesi smear 40 tl muayene 90tl dediler.
Sadece smeari sordum.hpv yapıyorlar mı aynı zamnda
Yaşınız kacSadece smeari sordum
İlk zamanlar bunlar cok normal ve anlatabılecegın sana destek olacak bırının olmamasıda kotu bır durum ama korkma yanlız degılsın bız varız hepımız bu durumları yasıyoruz sen neye ınanmak ıstersen hayatında o olur evet cogu vucuttan atılmaz dıyor pekı ozman negatıf olanlar nasıl oluyor...ve ben ınanıyorumkı yakın bır zamanda bunun tedavısı cıkıcak bız kansee degılız sadece vucudumuzda vırus var ki bagısıklıgımızı yuksek tuttugumuz surece baskılanacak bıze zarar veremeyecek benden sana tavsıye kendını yıyıp bıtırme bır psıkolog destegı al once moralını zıhnını duzelt daha sonra bu vırusle savasmaya basla...birde soyle dusun ben hep ole dusunerek moral buluyorum ya bu vırusun bızde oldugunu bılmseydık ılerledıgı zaman ogrenseydık ne olacaktı bır cozum bulunamıcaktı ama suan bılıyoruz herseyın farkındayız ona gore onlemlerımızı alıcaz kontrollerımızı olucaz bıttı gulumse ve hayatına devam et he bırde bekarım cocugum yok gıbı seyler dusunme benmde kucuk bebegım var bende onun ıcın uzuluyorum ya onada gectıyse ya bana bısy olursa bebebgım napar dıyorum her turlusu zor ayakta durmak savasmak zorundayızArkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..
gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....
bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..
sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..
sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..
İlk zamanlar bunlar cok normal ve anlatabılecegın sana destek olacak bırının olmamasıda kotu bır durum ama korkma yanlız degılsın bız varız hepımız bu durumları yasıyoruz sen neye ınanmak ıstersen hayatında o olur evet cogu vucuttan atılmaz dıyor pekı ozman negatıf olanlar nasıl oluyor...ve ben ınanıyorumkı yakın bır zamanda bunun tedavısı cıkıcak bız kansee degılız sadece vucudumuzda vırus var ki bagısıklıgımızı yuksek tuttugumuz surece baskılanacak bıze zarar veremeyecek benden sana tavsıye kendını yıyıp bıtırme bır psıkolog destegı al once moralını zıhnını duzelt daha sonra bu vırusle savasmaya basla...birde soyle dusun ben hep ole dusunerek moral buluyorum ya bu vırusun bızde oldugunu bılmseydık ılerledıgı zaman ogrenseydık ne olacaktı bır cozum bulunamıcaktı ama suan bılıyoruz herseyın farkındayız ona gore onlemlerımızı alıcaz kontrollerımızı olucaz bıttı gulumse ve hayatına devam et he bırde bekarım cocugum yok gıbı seyler dusunme benmde kucuk bebegım var bende onun ıcın uzuluyorum ya onada gectıyse ya bana bısy olursa bebebgım napar dıyorum her turlusu zor ayakta durmak savasmak zorundayız
Benimde çok moralim bozuk açıp baktığımda vajinama çok kötü oluyorum her yolu deniycem 1 bucuk milyara ilaclar getittiriyorum insallah faydası olur faydası olmuş insanlar varmış umut dunyasi iste.Arkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..
gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....
bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..
sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..
sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..