Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ahcc kullandiktan sonra kac ay sonra temiz oldunuz?? ben bu urunu pek inanmiyorum nedense... ama bir ay kullandim biraktim.. cok pahali ve gercekten faydasi varmi yokmu bilmiyorum...
Ahcc1 ay kullana bildim tüp bebek yaptim için az kullanım bende elimde var şuan eşim kullandı sigiler için iyi geldi küçükler kendiligikend kayboldu kaynım İngiltere'de bize getirdi orda enfeksiyon hastalarida kullaniyormus ve normal satılıyor yani

Bize artık olmaz da cocuç parkı inşallah faydalanacaklar benim hpv li çok arkadaşım oldu kız çocuklarına yaptılar yanlisim yoksa 12 yaş sonrası yapıyor

Kızlar benim adetim biteli 3 gün oldu ama 3 gündür ara ara kahverengi akıntı geliyo neden olabilir bilen var mı? Adetten önce fitil kullanmıştım ondan olabilir mi ?

Arada olabilir boyle seyler benim de biter sonra 1 2 gun kahverengi az az gelir. Simdi her seyi ona baglama ben gibi. Ben de oyleydim en ufak kasinti en ufak agri gecikme vs. Devam ederse dr. A gidersin.. Fitille ilgili midir onu bilemeyeceğim..

Özel hastanede smear fiyatları ne kadar biliyor musunuz ? Hastaneden hastaneye değiştiğini biliyorum ama ortalama fiyat nedir bilgisi olan varmi ?

Valla hiç bilgim yok ben Ali hocama gidiyorum biz onkoloji hastasi olduğumuz için muayene 31 TL kan idrar ve simire 120 TL vermiyoru ama normal muayene ücreti 130 falan galiba

Canım bende var.. mantar oluyorum geçen senede vajinit olmuştum.. dr kolposkopide rahim ağzında ufak bi yara var demişti

Arkadaşlar bu arafa propolis siğillere iyi geliyormuş bir kulak çöpü ile siğilin üzerine sürün aynı zamnda içinde.ayrica çay ağacı yagida 1 ayda yok ediyormuş düzenli kullanıldığında. Aklınızda bulunsun

X