- 5 Kasım 2018
- 1.049
- 533
- 33
Canım sen neden böyle yapıyorsun çok korkulacak bir sey yok ben iki yilliy hpv liyim şuan sımir lerim temiz çıkıyor Türkiye de yeni olduğu için doktorlar çok bilgileri yok bu virüsle alakalı bilgi sahipleri sadece jinekolok onkolok baska doktor bilmez açıklayamaz ve yonlendiremez korkma birşey yok sadece biraz ilgi istiyor biraz bakım istiyor ilk zamanlarArkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..
gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....
bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..
sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..
sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..
Canim bukadar umutsuzluğa kapılma benimde sağlık sorunlarım var 3 sene önce öğrendim bağırsak u.k ve hayat boyu benimle olucak dedi doktor önce yıkıldım dikkate ettim.arastirdim bir çok benim gibi insan var rahatladim.saglima baktım çok şükür 1 senedir uyuyor allah uyandırmasın.o bundanda kötü bütün sosyal hayatın bitiyor eve bağımlı oluyorsun.bende yeni öğrendim bu illeti ama araştırdım bugün bir prof dinledim adam diyor bu zaten 20 ve 30 yas arasında çok kadında oluyor biz test yapma geregi bile duymuyoruz.cunku yüzde 90 yok oluyor.yan8 bağışıklık sistemi yok ediyor.bu virüsü taşıyanlar illahiki kanser olacak diye bişey yok sadece siğillerinizi yaptırım bağışıklık sistemini gucl3ndirin ve bırakın kafanızda silin.dusunmeyin buna atacağımıza inanın. Düzenli tetkiklerinizi yaptırın okadar. Böyle kendinizi yiyip bitirmeyin.iyi olacagiz iyi olacagiz atacagiz.Arkadaslar, biliyorum herkes zor durumlar geciriyor..
bu aralar iyi degilim.. hic ama hic iyi degilim ..hayatimda bir cok sorunum var ve tabiikide saglik sorunlarimda var
hic yetmiyormus gibi hpv 16 ve 6 var.. morelim cokuk durumda... evli degilim cocugumda yok.. hayat bitmis gibi geliyor benim icin..
gelecegi karsi hic bu kadar endiselenmemistim.. ve ciddi anlamda karamsar dusunuyorum..
saglik sorunlarim var ve bu illet eklendi.. artik cikmaz bir dertdegim gibi geliyor bana.. cok umitsizim....
bu virus hic gitmiyor diyorlar... dun jinekologa gittim, bugun jinekologa gitiim aglayarak ciktim.. hayatim boyunca bu virus bende olacak mis oyle dediler.. virus yok etmek gibi bir cozum yok .. cok korkuyorum ve cok yanliz hissediyorum kendime bu durumda..
erkeklerden nefret etmeyi basladim..
sizler nasil yapiyorsunuz bu durumda.. baska saglik sorunlariniz varmi.. uyuyamiyorum geceleri, psikolojikmi degilmi artik bilmiyorum..
sizler bu durumu nasil bas ediyorsunuz.. birileri bana isik gosterirse cok sevinirim.. bu aralar hic birseyden zevk alamiyorum, .. etrafimdaki insanlar bile bu durumu fark etmeye basladilar.. hic gulmiyorum, kendime iyice biraktim..
Vallahi ben kac doktora sorduysam bunu bir grip gibi düşünün hiç bişey olmaz diyorlarCanım sen neden böyle yapıyorsun çok korkulacak bir sey yok ben iki yilliy hpv liyim şuan sımir lerim temiz çıkıyor Türkiye de yeni olduğu için doktorlar çok bilgileri yok bu virüsle alakalı bilgi sahipleri sadece jinekolok onkolok baska doktor bilmez açıklayamaz ve yonlendiremez korkma birşey yok sadece biraz ilgi istiyor biraz bakım istiyor ilk zamanlar
Aynen 20 30 yaş çok yaygın ve atma oranı çok yüksek yaş grubu Rusya da da öyleymişCanim bukadar umutsuzluğa kapılma benimde sağlık sorunlarım var 3 sene önce öğrendim bağırsak u.k ve hayat boyu benimle olucak dedi doktor önce yıkıldım dikkate ettim.arastirdim bir çok benim gibi insan var rahatladim.saglima baktım çok şükür 1 senedir uyuyor allah uyandırmasın.o bundanda kötü bütün sosyal hayatın bitiyor eve bağımlı oluyorsun.bende yeni öğrendim bu illeti ama araştırdım bugün bir prof dinledim adam diyor bu zaten 20 ve 30 yas arasında çok kadında oluyor biz test yapma geregi bile duymuyoruz.cunku yüzde 90 yok oluyor.yan8 bağışıklık sistemi yok ediyor.bu virüsü taşıyanlar illahiki kanser olacak diye bişey yok sadece siğillerinizi yaptırım bağışıklık sistemini gucl3ndirin ve bırakın kafanızda silin.dusunmeyin buna atacağımıza inanın. Düzenli tetkiklerinizi yaptırın okadar. Böyle kendinizi yiyip bitirmeyin.iyi olacagiz iyi olacagiz atacagiz.
Tekrar çıktıkça ne yapicaz virus gitmiyorsa vucuttanCanım sen neden böyle yapıyorsun çok korkulacak bir sey yok ben iki yilliy hpv liyim şuan sımir lerim temiz çıkıyor Türkiye de yeni olduğu için doktorlar çok bilgileri yok bu virüsle alakalı bilgi sahipleri sadece jinekolok onkolok baska doktor bilmez açıklayamaz ve yonlendiremez korkma birşey yok sadece biraz ilgi istiyor biraz bakım istiyor ilk zamanlar
Sen kopmuşsun ya ne yaptınarkadaslar ilginiz icin cok tesekur ederim.. az da olsa kendime yanliz hissetmedim.. insan uzuluyo.. bu duruma nasil dustum diye.. insanin ozel organi , ne bileyim.. psikolojik olsa gerek.. biliyorum butun kadinlar bu psikolojisinden gecti..
ben hpv 7 aydir tasiyorum... ogrendigimden beri hayatim alt ust oldu.... zaman durdu gibi.. uyuyamiyorum, bu virus bende diye, ozel organimda. rahimim temizmi, degilmi nasil acaba.. diye diye icime yiyorum.. ilk ogrendigimde sok oldum tabi sanki inanmak istemedim.. bu aralar yatakdan kalkmaz oldum, hayatan koptum resmen.. neyse, cok yazdim.. tesekur ederim arkadaslar hersey icin..
Bagısıklıgı güclendirmek için neler yaptınız peki? Sigara alkol kullanıyormusunuzİlk etapta kondom kullanılmalı bence ve bagisikliga yuklenmeli ben okadar arastirdim ki anlatamam
V7rdada öylede kimse bilmiyor.bilmemiz gerçekten büyük şans.cok iyi ona göre hareket ederiz bilmeden direk kanser de olabilirdik.bide böyle düşünün erken yani çok önemli.bunuda alacağız jnsAynen 20 30 yaş çok yaygın ve atma oranı çok yüksek yaş grubu Rusya da da öyleymiş
Bende sigara vardı bıraktımBagısıklıgı güclendirmek için neler yaptınız peki? Sigara alkol kullanıyormusunuz
Canim benim sen neden kendine böyle yapıyorsun çok önemli değil gerçekten iyi bir doktorun yanında gözetim altında kal tamam dir yani başka rahatsızliklarin neHaha "kopmusum" .. biraz oyle.. benim baska saglik sorunlarim var bundan dolayi .. hpv Olunca morelim bozuldu.. neyse
Bağışıklık için ahcc yeşil çay hijyenik ortam eşimle kondom ilk 6 bu sonra çörek otu yağı artı imuneks kullandım oda 6 ay ve ülkeler arası araştırmaBagısıklıgı güclendirmek için neler yaptınız peki? Sigara alkol kullanıyormusunuz
18+lezyon rahim ağzı leep yapıldı iki defaSizde hangi tip vardı? Bende 59-52
hayırlısıyla inşaallah kucağınıza alırsınız buraya da yazin muhakkakYaklaşık 2 yıl oldu sımir lerim temiz ve tüp Bebek yapacam
Canim benim sen neden kendine böyle yapıyorsun çok önemli değil gerçekten iyi bir doktorun yanında gözetim altında kal tamam dir yani başka rahatsızliklarin ne
bu konudaki cahilligimi mazur gorun tiroid hpv yi etkiliyor muTiroid ameliyaAm olucam.. ve bu béni iyice karamsar duruma getirdi
Hayır hpv bir deri hastalığıdır rahim ağzına bir kaç tane yerleşir bunlar riskli dir onun disindadı hpv ler sadece deri hastalığıdır mantar egzama gibi ve hpv rahim içine giremez rahîm sürekli kendini temizleyen bir organbu konudaki cahilligimi mazur gorun tiroid hpv yi etkiliyor mu