2015 den beri var. Negatif olsa da bagisiklik dusunce tekrat pozitif olabiliyor. Oyuzden gecmez diyorlar kendini uzme evlenisin de cocugun da olur ama esine anlatman lazim bende bu var diye. Ve hastayken usuttugunde ne bileyim bagisikligun dustugunde birlikte olmayacaksınız cocuk yaparken korunmazsiniz diger zamanlarda prezertavif kullanirsiniz ki o bile tam koruma saglamiyor. Keske evlenmeden bunun testi yapilsa da bilinse. Bana buyuk ihtimalle esimden gecti bilsem vazgecer miydim bilmiyorum elbette ama onlemi aliridk bir sekilde.
Benim yabanci bir arkadaslar var.. 16 yasinda kapmis hpv yi.. hic bir Zaman tekrsrlama olmamis..cocuguda var.. kanser olabilirdi demisler.. Ama hic birseyi yok
belki de cubku etrafta kadin kalmayabilirdiKisiden kisiye degisiyor sanirim
Simdi 27 yasinda kendisi.. sanirim bubkisiden kisiye degisiyor..
sizin yasiniz kac peki? 14 senelik evliyim demistiniz siz bunu ne zaman kaptiniz acabaArkadaşlar Bu zamnla kaybolur diye düşünüyorum.biraz dikkat etmek lazım yani rutin konteollerinizi aksatmayın.cocugu olmayanlar doktorları ile konuşup yapılabilir çok çok sezaryan doğum yaparsınız.kendi eşi ise geçsin eşine ne olurki eşler tehlikeye girmiyor burda bu virüs sadece kadınlar için önemli gerekli onlemleride aksatmaz isek bişey olmaz .
Evlene bilirsin canım HIV mi sanki hayatına Alaçam adam evlenmeden aşı olacak oldu bittiben evli degilim... cocugumda yok.. ozaman evlilik mumkun degil benim icin bu illeten omur boyu benimlese... morelim bozuldu
Evlene bilirsin canım HIV mi sanki hayatına Alaçam adam evlenmeden aşı olacak oldu bitti
Yanliş bence evlenmeden eşi aşı yapiyor ve iki yılda bağışıklı onu benimseyip vücuda zarar vermiyor tabi konturoler aksatmadan2015 den beri var. Negatif olsa da bagisiklik dusunce tekrat pozitif olabiliyor. Oyuzden gecmez diyorlar kendini uzme evlenisin de cocugun da olur ama esine anlatman lazim bende bu var diye. Ve hastayken usuttugunde ne bileyim bagisikligun dustugunde birlikte olmayacaksınız cocuk yaparken korunmazsiniz diger zamanlarda prezertavif kullanirsiniz ki o bile tam koruma saglamiyor. Keske evlenmeden bunun testi yapilsa da bilinse. Bana buyuk ihtimalle esimden gecti bilsem vazgecer miydim bilmiyorum elbette ama onlemi aliridk bir sekilde.
Arkadaşla bu zaten illahi kanser olacağız diye birşey yok.buraz rahat olun kendi halibelki de cubku etrafta kadin kalmayabilirdi
Bilmiyorum ben öğreneli 15 gün oldu.ama nr zamn kaptım bilmiyorum bir belittim yoktu 2 senedir bacağında et beni gibi bişey var onuda Cildiyeye göstermem gerek. Sigilede benzemiyor.baskada bir belirti yok kaşıntı hariç kasintim 1 senedir varsizin yasiniz kac peki? 14 senelik evliyim demistiniz siz bunu ne zaman kaptiniz acaba
Ve bu virüs Rusya'ya da çok yaygın orda doktorlar bu hastaligi hepatit gibi yorumluyor
Bence de öyle arastirmalaa sonucu turkiye de son yıllarda yayildi için insanlar tedirgin ve bizim doktorlar aşıyı zorunlu yapacak SGK bu olaya el koyacak olan insanlar ahcc le izlenmiş ve simirler temiz ben kullandım simirlerim temiz
Canim aşısı çok pahali olduğu için zamnında türkiye almamış bu anlaşmayı yapmamış.cunku önemli olarak görmüyorlarmış. Doktorun biri öyle soyledi yani adam önemsemiyor korkacak bişey yok diyorBence de öyle arastirmalaa sonucu turkiye de son yıllarda yayildi için insanlar tedirgin ve bizim doktorlar aşıyı zorunlu yapacak SGK bu olaya el koyacak olan insanlar ahcc le izlenmiş ve simirler temiz ben kullandım simirlerim temiz
Yok ama akrabam var araştırma yaptik? Rusyadami yasiyorsunuz?