Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar merhaba, sizlerleaynı yoldan geçiyorum. Ankara'da bana önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? Üniversite hastanesine gidiyorum fakat süreç biraz ağır ilerliyor. Zaman kaybetmek istemiyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.

merhaba kadınlar klubu dostları....HPV geçiyor... sağlığınıza dikkat ederseniz tabi:) ben atlattım... AHCC kullanımı sayesinde... çok değerli dostlarım amsterdam ve amerikadan getirdiler... forumda bazı fiyat yorumları dikkatimi çekti.. öncelikle dolar veya euro ile alınabiliyor ve ülkemizde satışı yok...duyduğum kadarı ile düşük mg olan ve bundan dolayı karaciğere yuklenen bir formulu getirtilmş fafkft astarı yuzunden pahalıya gelmiş... bu işşin piri ya kinoko750 mg ( ki bu formu daha pahalı) ya da time health 600 mg... diğerleri ı ıh!!!!EVET pahalı... sağlığımız için pahalı değil:) indirim zamanı hariç bahsettiğim mg"larda fiyat her yerde aynı; 80 veya 85 dolar arası.....i herb"ten sipariş veren ve dostlarımın adresine gönderi yaptırıp onların ülkeye girişleri ile AHCC"ye kavuşup sonrasında her sabah hiç aksatmadan ( ki bi gün bile ara vermek sonucu negatif etkileyebiliyo)aç karnına 500 gr su ile 3 gr AHCC yutup bu gün sağlığmı kutluyor ve Tanrı"ya binlerce şükür ediyorum...en az 6 ay kullanın ve düzenli kullanın bol su için, partner seçiminize dikkat edin (ZOOOOORRR) VE SAĞLINIZI KUTLAYIN:)))) bu arada ben biraz çok almışım AHCC"yi:) elimde 4 kutu kinoko 750 mg kaldı... son kullanma tarihi 2020!! isteyen varsa yardımcı olabilirm:)
bu arada mg azaltıp devam ediyorum AHCC"ye...günde bir taneye indirdim yavaş yavaş...ne de olsa ciddi bir bağışıklk güçlendirici...kanser illeti ile savaşan hastaların bir kısmı tedavilerinin bir bölümünde kullanıyorsa varın siz düşünün önemini...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben hpvyi duzenli AHCC kullanimi ile atlattigimi dusunuyorum.Uzun suredir sigil vs cikarmiyorum.Amerika dan arkadasima getirtim cokça cunku endiselenmistim kiydim parayi getirttim.Su an 8 kutu 750 mg ahcc var evde.Isteyenlere ulastirabilirim.Hpv insanin mahvediyor piskolojik olarak ama tedavi edilebildigini gormek cok guzel bir sey.Allah daha kotuleriyle karsilastirmasin.

bu yukarıdaki iki kişide ellerinde ki ilaçları pazarlamak için mi üye olmuşuz siteye???? ne malum doğru olduğu ilacın.

bu yukarıdaki iki kişide ellerinde ki ilaçları pazarlamak için mi üye olmuşuz siteye???? ne malum doğru olduğu ilacın.
Pazarlamak derken?farkindaysaniz insanlar bu ilaci cok ariolar ama cogu kisinin yurt disindan getirtme imkani olmuyor.Ben zamaninda fazlaca getirtmistim elimde kalanlari burdan ihtiyaci olana vermek istiyorum.Soz konusu urun hpv icin bi ilac niteliginde.Art niyete gerek yok.Isteyenlere belgesiyle ispat edilir

Ben 20 yasındayken ögrenmiştim hpv virusum oldugunu dışardan kanama dışında hiçbir belirti yoktu normal jinekoloğa kontrole gittiğimde ögrendim malesef rahim ağzı kanseri olmuşum 1.evredeyden acil ameliyata girdim.senelik kontrollere gidiyorum suanda şükür bişey yok.Doktorum bana gardasil iğne yapmıstı.

Ne ayıp... elimizdeki ilaç değil bu bir; bağışıklık güçlendirici! O kadar çok uğraştım ki araya insanlarım yani dostlarım girdi ve yardımcı oldular ve Ahcc’lere kavuştum ve tedavimi oldum bu iki!! Ukrayna’ya gidip aşı olan biriyim gerekirse nasıl fedakarlık yapılacağını çok iyi bilirim bu üç!!! Aldığım Ahcc’ler 10 dolar olsaydı asla para almadan kadınlar klübü dostlarına hediye ederdim ama maalesef bu kadar ucuz değil bu dört!!!! Destek olsun diye yapılan bir iyiliğe bakış açınızı kutluyor ve size sağlıklı günler diliyorum( eğer gerçekten hpv taşıyorsanız bu negatiflikle işiniz zor) Dervişin fikri ve zikri meselesi aklıma geldi bu beş!!!! Ve beni arayıp özelden yazan bir arkadaşımız elimdeki dört kutuyu aldı bu altı!!!!:) İ-herb’ten tarafıma yazılan e faturayı gösterdim ve şu an kullanmaya başlamıştır:) gerçek olmadığını ima etmiştiniz yazınızda da:) ona acil şifalar size de olumlu bakış açısı ve biraz insanlara güven dilerim.. evet dünya kötü insanlarla dolu olabilir lakin iyiler hala var:)
Kadınlar klübü ürün satma yeri değildir... burası kadınların birbirine destek olduğu bir adrestir... manevi destek ön planda pek tabi ki... Zengin olsaydım maddi destekten de gocunmazdım...diğer arkadaşımızı tanımıyorum ancak onun da benim gibi bu illeti yenmeyi başardığını duymak beni mutlu etti... elinde kalanları o da benim gibi sizlere ulaştırma çabasında sanırım...umarım o da birilerine ulaştırmıştır:) be jadar zor getirtildiği malum! ‘Biz o zorluğu yaşadık siz yaşamayın ‘ dememiz sizi bu kadar neden rahatsız etti?! Hadi kalın sağlıcakla...

Arkadasım sen. Ahccnın faydasını gordun mu

Merhaba
Başlığı görünce ben de hemen kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Bende de genital siğil vardı. Myom ameliyatı olurken doktorum onları da yakalım dedi. 2 tane ve vajinanın dışarısındaydı. Ameliyattan sonra hiçbir sıkıntım olmadı. Şuanda yara gibi biraz ama daha çok yeni. Yaktırmak isteyen arkadaşlar bence hiç tedirgin olmasınlar.

Canım evlımıydın sana nereden bulasmıs bu virüs

Bu dalda cok iyi bi doktor var tavsiyesini verebilirim. Izmirde gelme durumun varsa kesinlikle gelm cok iyi bi doktor hic pisman olmazsin ve ustesinden gelebilecegine eminim Rabbimin izniyle

Evliyim.Eşimden bulaşmış malesef☹.Halada siğillerinden kurtulmak için bişey yapmıyor malesef.
Merak ettıgım doktorlar 10 15 senede kansere donuşür diyor sizin bukadar kısa sürede nasıl çevirdi çok geçmiş olsun dikkat et ozaan eşinden birdaha bulaşır banada eşimden gçti malesef benım eşimde tedavı olmuyor

Evliyim.Eşimden bulaşmış malesef☹.Halada siğillerinden kurtulmak için bişey yapmıyor malesef.
tedavi olması lazım yoksa siz ne yaparsanız yapın yeniden bulasırsınız. ve onu tedavi olması içinde sunu söyleyin. penis kanseri yapar . onsuz kalırsın ... korkusundan gider tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…