- 14 Ağustos 2017
- 49
- 30
Ben de aynı şeyi düşündümbu yukarıdaki iki kişide ellerinde ki ilaçları pazarlamak için mi üye olmuşuz siteye???? ne malum doğru olduğu ilacın.
Pazarlamak derken?farkindaysaniz insanlar bu ilaci cok ariolar ama cogu kisinin yurt disindan getirtme imkani olmuyor.Ben zamaninda fazlaca getirtmistim elimde kalanlari burdan ihtiyaci olana vermek istiyorum.Soz konusu urun hpv icin bi ilac niteliginde.Art niyete gerek yok.Isteyenlere belgesiyle ispat edilirbu yukarıdaki iki kişide ellerinde ki ilaçları pazarlamak için mi üye olmuşuz siteye???? ne malum doğru olduğu ilacın.
Ben 20 yasındayken ögrenmiştim hpv virusum oldugunu dışardan kanama dışında hiçbir belirti yoktu normal jinekoloğa kontrole gittiğimde ögrendim malesef rahim ağzı kanseri olmuşum 1.evredeyden acil ameliyata girdim.senelik kontrollere gidiyorum suanda şükür bişey yok.Doktorum bana gardasil iğne yapmıstı.arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Okudukça moralim bozulduğu için bu foruma fazla girmiyorum. Sorunuzu geç gördüm. Ahcc yi arkadaş aracılığıyla Almanya'dan getirttik. Orda interbin sitesinden aldılar tatil için tr. Gelirken getirdiler. Size de çok geçmiş olsun. Eminim geçecek.Merhaba bende de 16 ve 52 var acht yi nerden aldınız acaba
Arkadasım sen. Ahccnın faydasını gordun muOkudukça moralim bozulduğu için bu foruma fazla girmiyorum. Sorunuzu geç gördüm. Ahcc yi arkadaş aracılığıyla Almanya'dan getirttik. Orda interbin sitesinden aldılar tatil için tr. Gelirken getirdiler. Size de çok geçmiş olsun. Eminim geçecek.
Canım evlımıydın sana nereden bulasmıs bu virüsBen 20 yasındayken ögrenmiştim hpv virusum oldugunu dışardan kanama dışında hiçbir belirti yoktu normal jinekoloğa kontrole gittiğimde ögrendim malesef rahim ağzı kanseri olmuşum 1.evredeyden acil ameliyata girdim.senelik kontrollere gidiyorum suanda şükür bişey yok.Doktorum bana gardasil iğne yapmıstı.
Bu dalda cok iyi bi doktor var tavsiyesini verebilirim. Izmirde gelme durumun varsa kesinlikle gelm cok iyi bi doktor hic pisman olmazsin ve ustesinden gelebilecegine eminim Rabbimin izniylearkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Merhaba doktorun ismini ogrenebilirmiyimBu dalda cok iyi bi doktor var tavsiyesini verebilirim. Izmirde gelme durumun varsa kesinlikle gelm cok iyi bi doktor hic pisman olmazsin ve ustesinden gelebilecegine eminim Rabbimin izniyle
Mesaj attim sizeMerhaba doktorun ismini ogrenebilirmiyim
Cok tesekkurlerMesaj attim size
Evliyim.Eşimden bulaşmış malesef☹.Halada siğillerinden kurtulmak için bişey yapmıyor malesef.Canım evlımıydın sana nereden bulasmıs bu virüs
Merak ettıgım doktorlar 10 15 senede kansere donuşür diyor sizin bukadar kısa sürede nasıl çevirdi çok geçmiş olsun dikkat et ozaan eşinden birdaha bulaşır banada eşimden gçti malesef benım eşimde tedavı olmuyorEvliyim.Eşimden bulaşmış malesef☹.Halada siğillerinden kurtulmak için bişey yapmıyor malesef.
tedavi olması lazım yoksa siz ne yaparsanız yapın yeniden bulasırsınız. ve onu tedavi olması içinde sunu söyleyin. penis kanseri yapar . onsuz kalırsın ... korkusundan gider tedaviyeEvliyim.Eşimden bulaşmış malesef☹.Halada siğillerinden kurtulmak için bişey yapmıyor malesef.