İstanbul'da Soner Sekman isminde bir fitoterapistin hazırladığı bir karışımın hem içilip hem sürüldüğünde siğilleri tamamen yok ettiğini söylemişti biri. Bu karışımı alıp kullanan varmı arkadaşlar?
Merhaba bende de 16 ve 52 var acht yi nerden aldınız acabaHpv 16 olup da negatife dönen var mı acaba içimizde arkafadlar. 9 ay oldu benim ogreneli ve 6 ay ahcc kullandım. Aşı oldum.. hpv DNA testi yaptirsam mi yeniden acaba. Yine pozitif çıkarsa diye korkuyorum. Ne yapmalıyım beklemelimizim
Instegramda kinoko platinum fiye bir marka geçiyor
Evet gördüm bunu ama bi doktor bunun ve benzeri ürünlerin biseye yaşamadığınız yazmış internette arayınca ilk o çıkıyorInstegramda kinoko platinum fiye bir marka geçiyor
530 lira dıyor bı kutusunaEvet gördüm bunu ama bi doktor bunun ve benzeri ürünlerin biseye yaşamadığınız yazmış internette arayınca ilk o çıkıyor
Off iyileşme diyor yani530 lira dıyor bı kutusuna
KEsın ıse yaradıgını bılsem para hc onemlı degıl ama kesın mı para tuzagımı bılemıyoruzOff iyileşme diyor yani
Ahcc diye bir sayfa var ınstegramda ordaki kişi 600 tl dedi kutusuna ama araştırdıkça gördümki iherb diye bir alışveriş yeri var 60 dolar yani yarı fiyatı kontrol sonra doktoruma danışarak sipariş vermeyi düşünüyorum artık herşeyden medet umar hale geldim kullanan arkadslar lütfen yorum yazınız530 lira dıyor bı kutusuna
Aa negatiften pozitife yeniden dönüyor mu
Cok sacma ya benımde negatıf cıktı ama smearım da hucresel degısım cıktı bence bende negatıf olmadım tekrar test yaptırmak ıstıyorum ozellerde baya pahalı bu ketem dedıgınız nedır acabanegatiften pozitife hadi döndü diyelim de hiç bir şey yapmadan pozitiften negatife 1 ayda hiç bir şey yapmadan nasıl dönüyor o kısmı anlamadım ben :)
Kanser araplaştırma merkezi ketem saglikocagi test yaptıysa 1 yıl içinde tipleme testi yapmıyor ancak özeller ya da eğitim araştırma hastaneleri yapar yeniden testi 1 yok geçtikten sonra yaparız demişlerdiCok sacma ya benımde negatıf cıktı ama smearım da hucresel degısım cıktı bence bende negatıf olmadım tekrar test yaptırmak ıstıyorum ozellerde baya pahalı bu ketem dedıgınız nedır acaba
Hc yaptırmadım saglık ocagında 30yas altına yapmıyolarmıs ama bende hpv oldugu ıcın yaparlarmı acabaKanser araplaştırma merkezi ketem saglikocagi test yaptıysa 1 yıl içinde tipleme testi yapmıyor ancak özeller ya da eğitim araştırma hastaneleri yapar yeniden testi 1 yok geçtikten sonra yaparız demişlerdi