Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tedavi olması lazım yoksa siz ne yaparsanız yapın yeniden bulasırsınız. ve onu tedavi olması içinde sunu söyleyin. penis kanseri yapar . onsuz kalırsın ... korkusundan gider tedaviye
Bi deneyim inş faydası olur.
Merak ettıgım doktorlar 10 15 senede kansere donuşür diyor sizin bukadar kısa sürede nasıl çevirdi çok geçmiş olsun dikkat et ozaan eşinden birdaha bulaşır banada eşimden gçti malesef benım eşimde tedavı olmuyor
Bilmiyorumki nasıl benim kansere dönüşmüş 10-15 senede kansere dönüsmesi için bana 10 yasında falan bulasması gerekiyor oda imkansız.Kişiden kişiye değişiyor herhalde hastalığın ilerleme hızı.eşim tedavi olmadıgı sürece siğil gene bulasır bana ama her sene kendimi.kontrol ettiriyorum şükür şimdilik bişey yok.

Bi deneyim inş faydası olur.

Bilmiyorumki nasıl benim kansere dönüşmüş 10-15 senede kansere dönüsmesi için bana 10 yasında falan bulasması gerekiyor oda imkansız.Kişiden kişiye değişiyor herhalde hastalığın ilerleme hızı.eşim tedavi olmadıgı sürece siğil gene bulasır bana ama her sene kendimi.kontrol ettiriyorum şükür şimdilik bişey yok.
Peki tkrar bulasmaması ıcın dıkkat edıyormusun acaba bulastıktan sonra aynı vırus bıda bulasmazmı ben suan negatıf oldum tekrar bulasma rıskı nedir bilen arkadaslar yazabilirmi lütfen

Peki tkrar bulasmaması ıcın dıkkat edıyormusun acaba bulastıktan sonra aynı vırus bıda bulasmazmı ben suan negatıf oldum tekrar bulasma rıskı nedir bilen arkadaslar yazabilirmi lütfen
Bende hala bu virus mevcut.Herhangi bişey yapmıyorum.Sadece tekrar kansere dönmemesi iiçin kontrollerimi aksatmıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben hpvyi duzenli AHCC kullanimi ile atlattigimi dusunuyorum.Uzun suredir sigil vs cikarmiyorum.Amerika dan arkadasima getirtim cokça cunku endiselenmistim kiydim parayi getirttim.Su an 8 kutu 750 mg ahcc var evde.Isteyenlere ulastirabilirim.Hpv insanin mahvediyor piskolojik olarak ama tedavi edilebildigini gormek cok guzel bir sey.Allah daha kotuleriyle karsilastirmasin.
merhaba kadınlar klubu dostları....HPV geçiyor... sağlığınıza dikkat ederseniz tabi:) ben atlattım... AHCC kullanımı sayesinde... çok değerli dostlarım amsterdam ve amerikadan getirdiler... forumda bazı fiyat yorumları dikkatimi çekti.. öncelikle dolar veya euro ile alınabiliyor ve ülkemizde satışı yok...duyduğum kadarı ile düşük mg olan ve bundan dolayı karaciğere yuklenen bir formulu getirtilmş fafkft astarı yuzunden pahalıya gelmiş... bu işşin piri ya kinoko750 mg ( ki bu formu daha pahalı) ya da time health 600 mg... diğerleri ı ıh!!!!EVET pahalı... sağlığımız için pahalı değil:) indirim zamanı hariç bahsettiğim mg"larda fiyat her yerde aynı; 80 veya 85 dolar arası.....i herb"ten sipariş veren ve dostlarımın adresine gönderi yaptırıp onların ülkeye girişleri ile AHCC"ye kavuşup sonrasında her sabah hiç aksatmadan ( ki bi gün bile ara vermek sonucu negatif etkileyebiliyo)aç karnına 500 gr su ile 3 gr AHCC yutup bu gün sağlığmı kutluyor ve Tanrı"ya binlerce şükür ediyorum...en az 6 ay kullanın ve düzenli kullanın bol su için, partner seçiminize dikkat edin (ZOOOOORRR) VE SAĞLINIZI KUTLAYIN:)))) bu arada ben biraz çok almışım AHCC"yi:) elimde 4 kutu kinoko 750 mg kaldı... son kullanma tarihi 2020!! isteyen varsa yardımcı olabilirm:)
bu arada mg azaltıp devam ediyorum AHCC"ye...günde bir taneye indirdim yavaş yavaş...ne de olsa ciddi bir bağışıklk güçlendirici...kanser illeti ile savaşan hastaların bir kısmı tedavilerinin bir bölümünde kullanıyorsa varın siz düşünün önemini...
Mune Mune abla reklam mı bunlar ?

Ben 20 yasındayken ögrenmiştim hpv virusum oldugunu dışardan kanama dışında hiçbir belirti yoktu normal jinekoloğa kontrole gittiğimde ögrendim malesef rahim ağzı kanseri olmuşum 1.evredeyden acil ameliyata girdim.senelik kontrollere gidiyorum suanda şükür bişey yok.Doktorum bana gardasil iğne yapmıstı.
Rahmini aldırdın mı acaba şuan seninle aynı yaştayız ve bemde de siğil çıktı

Merhaba, rutin kontrol icin gittigim doktor smear istemisti bende yaptırdım sonucunda Asc-us çıktığını söyledi.Ama muayenede siğil görmedi bende rahatsızlık yaşamadım hiç bununla ilgili. Tedavi olarak fitil verdi ancak görüyorum ki yakma, krem gibi tedaviler yaygın olarak kullanılıyor. İçime süphe düştü benzer durum yaşayan var mı??

Mune Mune abla reklam mı bunlar ?
Ya kardesim bu forumda aylardie insanlar ahcc ariolar bulamiyorlar strese giriyorlar.Sizin amaciniz ne reklam miymiss.Alt tarafi kendimize fazla aldigimiz ahccleri burda ihtiyaci olana vermek istedik.Zorla mi yaa? Silah zoruyla mi alcaksiniz dedik?Ihtiyaci olan soyler konusur alir.Ha belki ben parasiz vericemmm keyfim oyle isticek sana ne?Sanki zehir veriyoruz.Ve sanki bilmiyosunuz burda yuzlerce insan ahcc nerden bulabilirim diye yakiniyor.Cunku bulmasi almasi getirtmesi zor is.Pisman ettiniz yaa.Surekli reklam mi yok ticaret mi heee ticarettt allah allah yaaaaa.

Ya kardesim bu forumda aylardie insanlar ahcc ariolar bulamiyorlar strese giriyorlar.Sizin amaciniz ne reklam miymiss.Alt tarafi kendimize fazla aldigimiz ahccleri burda ihtiyaci olana vermek istedik.Zorla mi yaa? Silah zoruyla mi alcaksiniz dedik?Ihtiyaci olan soyler konusur alir.Ha belki ben parasiz vericemmm keyfim oyle isticek sana ne?Sanki zehir veriyoruz.Ve sanki bilmiyosunuz burda yuzlerce insan ahcc nerden bulabilirim diye yakiniyor.Cunku bulmasi almasi getirtmesi zor is.Pisman ettiniz yaa.Surekli reklam mi yok ticaret mi heee ticarettt allah allah yaaaaa.
Ben orada Mune abla'ya sordum size değil. İyi günler.

Arkadaşlar merhaba. Burada okuduklarımdan sonra Allokin Alpha denemeye karar verdim. Burada Ukrayna'ya gidip aşı olan birileri vardı hatırladığım kadarıyla. Eğer burayı okursanız nasıl bir yol izlediğinizi söyler misiniz? Kiev'de bir kliniğe mail attım. Bana aşıyı bulmam konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler. Tek ampülü 1000 Graviniye yapıyoruz dediler bana pahalı geldi. Gidip reçete yazdırıp almayı düşünüyorum. Giden,bulan, aşı olan varsa lütfen cevap versin bana.

Merhaba siğillerden korkulmasına gerek yok. Ben de siğille 1 sene önce hpv fark edildi. Koter sonrası tekrar etmedi. Ancak 4 ay sonraki smear de cin1 çıktı rahim ağzı koter ile temizlendi. 4 ay sonraki smearde de Cin2 çıktı. Tekrar koter ile yakma yapıldı... Ancak doktor rahim ağzını almak istedi.. Benm 4 tipim var ve en risklisi tip31.. Doktorum konuda uzman Süleyman Engin Akhan. Rahim ağzını aldırmalı mıyım? Benim rahim ağzı durumum iyileşmşyor ve kansere doğru gidiyor gibime geliyor .. Çocuk sahibi diilim... Rahim ağzını aldıran var mı?

Merhaba siğillerden korkulmasına gerek yok. Ben de siğille 1 sene önce hpv fark edildi. Koter sonrası tekrar etmedi. Ancak 4 ay sonraki smear de cin1 çıktı rahim ağzı koter ile temizlendi. 4 ay sonraki smearde de Cin2 çıktı. Tekrar koter ile yakma yapıldı... Ancak doktor rahim ağzını almak istedi.. Benm 4 tipim var ve en risklisi tip31.. Doktorum konuda uzman Süleyman Engin Akhan. Rahim ağzını aldırmalı mıyım? Benim rahim ağzı durumum iyileşmşyor ve kansere doğru gidiyor gibime geliyor .. Çocuk sahibi diilim... Rahim ağzını aldıran var mı?
Rahimi alacaklar mı?

Rahim ağzını almak istiyor. Bu hpv lerin zaten sebep olduğu şey rahim ağzı kanseri. Rahim in kendisine zarar vermiyor. Rahim ağzı hücre yapısını bozuyor

Rahim ağzını almak istiyor. Bu hpv lerin zaten sebep olduğu şey rahim ağzı kanseri. Rahim in kendisine zarar vermiyor. Rahim ağzı hücre yapısını bozuyor
Birşey olacağını sanmıyorum,eğer aldırmak istemeyip tedaviye devam edersen (ki sanırım sana yaramıyor) rahmine de sıçrayabilir,hepten aldırmak zorunda kalırsın. Doğurganlığını etkilemiyorsa aldır derim.

Süleyman Engin Akhan bildigim kadariyla bu konuya yillarini vermis deneyimli bir hekim.Doktorunuz neyin dogru olacagini zaten biliyordur.Benim de imkanim olsa ilk ona giderdim ama Istanbul'a gelme şansim olmadi.

Hpv virüsü yaktırmadan, kremle doktorum kurtulmamı sağladı , yıllar önce . Neden oluyormuş bilginiz var mı

X