merhaba kadınlar klubu dostları....HPV geçiyor... sağlığınıza dikkat ederseniz tabi:) ben atlattım... AHCC kullanımı sayesinde... çok değerli dostlarım amsterdam ve amerikadan getirdiler... forumda bazı fiyat yorumları dikkatimi çekti.. öncelikle dolar veya euro ile alınabiliyor ve ülkemizde satışı yok...duyduğum kadarı ile düşük mg olan ve bundan dolayı karaciğere yuklenen bir formulu getirtilmş fafkft astarı yuzunden pahalıya gelmiş... bu işşin piri ya kinoko750 mg ( ki bu formu daha pahalı) ya da time health 600 mg... diğerleri ı ıh!!!!EVET pahalı... sağlığımız için pahalı değil:) indirim zamanı hariç bahsettiğim mg"larda fiyat her yerde aynı; 80 veya 85 dolar arası.....i herb"ten sipariş veren ve dostlarımın adresine gönderi yaptırıp onların ülkeye girişleri ile AHCC"ye kavuşup sonrasında her sabah hiç aksatmadan ( ki bi gün bile ara vermek sonucu negatif etkileyebiliyo)aç karnına 500 gr su ile 3 gr AHCC yutup bu gün sağlığmı kutluyor ve Tanrı"ya binlerce şükür ediyorum...en az 6 ay kullanın ve düzenli kullanın bol su için, partner seçiminize dikkat edin (ZOOOOORRR) VE SAĞLINIZI KUTLAYIN:)))) bu arada ben biraz çok almışım AHCC"yi:) elimde 4 kutu kinoko 750 mg kaldı... son kullanma tarihi 2020!! isteyen varsa yardımcı olabilirm:)
bu arada mg azaltıp devam ediyorum AHCC"ye...günde bir taneye indirdim yavaş yavaş...ne de olsa ciddi bir bağışıklk güçlendirici...kanser illeti ile savaşan hastaların bir kısmı tedavilerinin bir bölümünde kullanıyorsa varın siz düşünün önemini...