Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hikayemi kolposkopi konusunda anlattım, şu anda kendimi yeni yeni toparlamaya başladım. Bu konuda asla yalnız olmadığımı hatırladım. Korkuların hepsinin bilinmemezlikten kaynaklandığını anladım. Kendimi ve partnerimi suçlamamam gerektiğini anladım. Burada forumda 1797 sayfa var. Uzun zamandır hepsini takip ediyorum. Moral cidden çok önemli bu süreçte onu çok iyi biliyorum. Bu önemsiz bir şey demiyorum tabi ki, ama bu konu tüm kadınların farkında olup ona göre önlemlerini alması gereken bir konu diyorum. Utanma evresini geçtikten sonra çevremde iki arkadaşımın da başına geldiğini öğrendim. Ve müdahale edildiğinde korkulacak hiç bir şey olmadığını, sadece takip etmemiz ve farkında olmamız gerektiğini ve birbirimize destek olmamız gerektiğini anladım :)

Gözde, deflagyni ilk kez senden duydum, o konuyu doktoruma soracağım, bana mantıklı geldi. sen hpv tipleme yaptırdın mı?

Arkadaşlar ben HPV'yi 1.5 yılda atlattım.
Hpv 51-54 iki tür çıktı. Cin1'de yakalandı. İzlemeye alındı. 6 ay arayla smear aldırdım. Son smear'de sonuç negatif çıktı. Sigarayı bıraktım ve stresi ortadan kaldırmaya çalıştım. Düşündüğünüz kadar korkulacak bir durum yok inanın. Sadece düzenli kontrollere gidin.
Herkese geçmiş olsun

İstanbul'da Soner Sekman isminde bir fitoterapistin hazırladığı bir karışımın hem içilip hem sürüldüğünde siğilleri tamamen yok ettiğini söylemişti biri. Bu karışımı alıp kullanan varmı arkadaşlar?

arkadaşlardan dönüş oldu mu aceba ? ben adam ile kontağa geçtim , 1400 tl civarında bir rakamdan söz ediyor , iyi geliyorsa hemen yaptıracağim ama emin olamadım

sirkeyi pamuğa döküp koyun akşamdan , devam edin her akşam zaten kopup dökülmeye başlayacaktır. ilk çıktığında markasına falan bakmadan acilen gidip elma sirkesi almıştım, geçiriyor.

Merhaba aylardır forumu takip ediyorum haziran başında tip 16 ve 52 pozitif olduğunu öğrendim..ve hiç şikayetim yoktu bi arkadaşım tedavi görüyordu ben de gidip test yaptırayım dedim bu şekilde öğrendim bende siğil yok..burdan tanışıp yardım aldığım insanlar oldu ve iyi ki varlar çok sağolsunlar onlardan çok şey öğrendim..kolposkopi sonucunda cin1 cıktı şu an izlemedeyiz yapacak bir şey yok propolis ve ahcc ariyorum su an..kedinizi lütfen yalnız ve çaresiz hissetmeyin sevgiler

Screenshot_20180726-162027.png

merhaba, aralık ayındaki özeldeki hpv tiplemem negatifti, sonra haziranda ketemde yaptırdığımda tip 16 gelmişti. şimdi temmuzda başka bir yerde tekrar yaptırdım, sonuç gene negatif. böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

530 lira dıyor bı kutusuna
Ahcc diye bir sayfa var ınstegramda ordaki kişi 600 tl dedi kutusuna ama araştırdıkça gördümki iherb diye bir alışveriş yeri var 60 dolar yani yarı fiyatı kontrol sonra doktoruma danışarak sipariş vermeyi düşünüyorum artık herşeyden medet umar hale geldim kullanan arkadslar lütfen yorum yazınız

negatiften pozitife hadi döndü diyelim de hiç bir şey yapmadan pozitiften negatife 1 ayda hiç bir şey yapmadan nasıl dönüyor o kısmı anlamadım ben :)
Cok sacma ya benımde negatıf cıktı ama smearım da hucresel degısım cıktı bence bende negatıf olmadım tekrar test yaptırmak ıstıyorum ozellerde baya pahalı bu ketem dedıgınız nedır acaba

Cok sacma ya benımde negatıf cıktı ama smearım da hucresel degısım cıktı bence bende negatıf olmadım tekrar test yaptırmak ıstıyorum ozellerde baya pahalı bu ketem dedıgınız nedır acaba
Kanser araplaştırma merkezi ketem saglikocagi test yaptıysa 1 yıl içinde tipleme testi yapmıyor ancak özeller ya da eğitim araştırma hastaneleri yapar yeniden testi 1 yok geçtikten sonra yaparız demişlerdi

Kanser araplaştırma merkezi ketem saglikocagi test yaptıysa 1 yıl içinde tipleme testi yapmıyor ancak özeller ya da eğitim araştırma hastaneleri yapar yeniden testi 1 yok geçtikten sonra yaparız demişlerdi
Hc yaptırmadım saglık ocagında 30yas altına yapmıyolarmıs ama bende hpv oldugu ıcın yaparlarmı acaba

X