Cinsel yolla bulaşan bir virüs doktorun bilgilendirmedimiHpv virüsü yaktırmadan, kremle doktorum kurtulmamı sağladı , yıllar önce . Neden oluyormuş bilginiz var mı
Cinsel yolla dedi . başka bir sebepten dolayı olduğunu söyleyen bir doktorla karşılaşıldı mıyı merak ediyorum . Eşimden bulaştı sadece cinsel yolla bulaşıyorsa.Cinsel yolla bulaşan bir virüs doktorun bilgilendirmedimi
Doktor krio ile siğilleri yaksın benımde hamılelıkte cıkmıstı ole yapmıslardıSelam arkadaslar ben 9 haftalik hamileyim ve sigiller cikti ne yapacagimi bilemiyorum iki farkli doktora gitdim biri bebek cok kucuk bir sey yazamam dedi digeri fitil falan yazdi.kullansammi kullanmasammi bilemedim
Yakma hakkinda hicbirsey soylemedi.5 gun sonra gidecegim sorarimDoktor krio ile siğilleri yaksın benımde hamılelıkte cıkmıstı ole yapmıslardı
Peki cok aciyormu?benim sigiller cok aciyor.benimki vajina girisinde iki taraftada var.bide akintim var acik yesilDoktor krio ile siğilleri yaksın benımde hamılelıkte cıkmıstı ole yapmıslardı
Pardo yaktırmak degıl dondurmak hıc acımıyor canım cogalmadan dondurdurunPeki cok aciyormu?benim sigiller cok aciyor.benimki vajina girisinde iki taraftada var.bide akintim var acik yesil
SEni okadar iyi anlıyorumki aynı yollardan gectım halada gecmeye devam edıyorum en korktugum bebegımın bensız annesız kalması ama bak sana soyle anlatayım sen suanda bu vırusun sende oldugunu bılıyorsun ve ona gore dıkkat edıceksın hersene kontrollerını yapıtıracaksın allah korusun kotu bır donusum oldugunda erken. Onlem alacak ve hastalıgı atlıcaksın korkma hepsı psıkolojık moralını ıyı tutkı senı bırakıp gıtsın bu vırusler moral cok onemlı ya hc bılmeseydın sınsıce ılerleseydı o zaman napıcaktın erken teshısle tek tedavısı olan rahım kanserı ve bız bunun bılıncındeyız kontrollere devamMerhaba uzun zamandir sizi disardan takip ediyorum. En sonunda uye olup sizlerle konusmak istedim. Arkadaslar evliligimin 4. Yilinda basima geldi dondurdum.. Esim urologa gorundu onda bisi yokmus. Bana nerden bulasti bilmiyorum ki esimin aldatmadigina eminim.. Ben de sadece eşimle beraber oldum evlenmeden once iliskim olmadi.. Neyse simdi kizim 2.5 yasinsa ve ben ona baktikca aglayasim geliyor.. Birgün o hastalik yüzünden annesiz kalirsa ya uvey anne gelirse diye korkuyorum.. Nolur yardim edin hpv illetine bulasmis 50 li yaslarini goren biri var midir? Kizim icin endişeleniyorum 2. Bir cocuk istiyoruz doktora gideceğim en son ocakta gittim bisi cikmadi şimdi tekrar gidip eger yine bisi olmadigini öğrenirsem cocuk icin ugrasacagiz.. ANNELER SİZE SESLENİYORUM SİZ BEN GİBİ AGLAYİP DURUYOR MUSUNUZ COCUGUMUN BÜYÜDÜĞÜNÜ GORMEK İSTİYORUM... 3 YİLDİR HAYATİM ALT UST AGLAMAKTAN BİKTİM.. BANA YARDİM EDİN...
cevabınız icin tesekkut ederim. Doktorum 3 yil once tesadufen farketti. Oylesine kontrole gitmiştim ve muayene bitmeye yakin farketti ben gitmeden alt tarafima bakmistim hiçbişi yoktu. Demek goremedim yaprak yaprakti dedi bana doktorum. Tip mip bisi demedi dondurdu sonra hamile kaldim dogduktan sonra smear alindi cok sukur bisi cikmadi. Ben bu tip mevzularini yaklasik 2 yil sonra yani gecen.sene ogrendim bilmiyordum. Doktorum korkma dedi. Sigil olup da o hastaliga yakalanan duymadim dedi. İlk baslarda ben hicbir seyin farkinda degildim.. Bu konularda cok cahildim...Ve erkekte hıc bır belırtı olmadan bu vırus olabılıyor buyuk ıhtımal esınden bulastı hpv genotıpleme fln yaptırdın mı 3yıldır sıgılın yoksa negatıf olmussundur belkı
B anada yılda 1 dedıler ıcın rahat etmıyorsa 6ayda bır yaptır canımFtmrt gercekten de erken teshiste muhakkak iyilesiliyor mu? İnşaallah hic oyle seyler yasamayiz evlatlarimizin basinda oluruz uzun yillar..
Ve bana senede 1 kez smear yaptir yetter dedi. 1 yil uzun degil mi yoksa iyi mi. Cubku semar alindi 3 ay sonra bisiler degisti diyelim 9 ay kaliyor ilerleyip gitmez mi?
Hangi kremi verdi doktorunuzHpv virüsü yaktırmadan, kremle doktorum kurtulmamı sağladı , yıllar önce . Neden oluyormuş bilginiz var mı
vajina girisindeyse rahat gorulur ve baska doktora git o da vajinit derse rahatla. Doktorlar bir gormede şıp diye anliyorlar çünkü. İnşaallah değildir sigil falan..bende çok minik minik yan yana kabarcıklar var 3 sene önce doktora gittm korkulacak bir şey değil tahriş olmuş dedi reçeteye vajinit yazmış ben verdiği kremleri kullandım hiç değişme olmadı geçmedi de artmadı da. ben biraz zaman geçince yine aynı doktora gittim yine birşey yok dedi. hafif dokununca bile çok acıyor kendi ten renginde vajina girişinde kırmızı-pembe gibi belli belirsiz noktalar çünkü küçükler. ben çok korkuyorum bunun siğil olmasından tekrar başka doktora gidicem hemen test istemeli miyim kaç yıldır aklıma geldikçe stres oluyorum içimin rahatlaması gerek artık ama bakireyim nasıl bakılabilir