Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Cok gecmis olsun sevindim senin adina. Agzinda sigil mi vardi peki? tip 6 benim bildigim kanser riski olmayan ama sigil yapan tip yanlis olmasin da tabi
Eve sıgıl yapan tıp oyuzden pek panık yapmadım daha 10gun once kameralya bakıldı doktor temız demıstı dun yaptırdıgım teste testı yapan kişi gördü sıgıl var dedı ve sonuc pozıtıf geldı

Demek ki senin gormedigin kadar kucuk varmis sen goremedigine gore. Peki ne dediler o sigilin tedavisi neymis

Demek ki senin gormedigin kadar kucuk varmis sen goremedigine gore. Peki ne dediler o sigilin tedavisi neymis
Kbb gorunmem lazım bır doktor buldum en kısa zamanda gıdecegım bakalım vucudum yuksek tıpı yenmıs dusuk rısklı olanı nasıl yenemedı anlamadım aşı olacagım agızdakılerı tedavı ettıgını okumusumdum burada

Iyi hadi darisi bizim basimiza insallah. Kbb ye gidince bizimle de paylasirmisin, agizda cikinca ne yapiliyor ben de cok merak ediyorum

Sigil tam olarak nerdeymis peki canim bogaz kisminda mi
Cnm dilimde küçük bişey var doktor degıl demişti ama beni rahatsız edıyor bence o sıgıl,diğeride boğazımın ilersindeymiş test yapan asistan baya ilerde bir kezyon var ondan sürüntü almam lazım dedi baya zordu ilerde oldugu için

Insallah cabuk iyilesirsin. Digeri gectiyse bu da gecer oyle yada boyle. Tedavi olunca haber verirsen seviniriz gecmis olsn cnm

Kizlar selam ben de oldum bugun leep kolposopi birlikte. Uyuttular o yuzden hiccbisey hissetmedim uyandigimda da normal sabah uyanmis gibiydim. 15 dakka sonra da sersemlik tamamen gecti. Sakin korkmayin cok basit bi islem. girisimle cikisim toplam 1 saat surdu

genel anestezi miydi sizinki? leep ve koter arasındaki fark nedir?

genel anestezi miydi sizinki? leep ve koter arasındaki fark nedir?
Vala benim bildigim genel anestezi ameliyatlarda yapliyo. Ama benimki lokal de deil. Sadece uyudum ama genel anestezi sayilmiyo galiba. Leep rahim agzinin aletlerle acilip ve yine baska bir aletle lezyonlu bolgenin temizlenmesi. Leep yaparken koter aletini de kullaniyo temizledikten sonra. Ama sigilin icride deil sadece disaridaysa koterle yakiyo. Rahim agzina yapilan ise leep

bilmiyorum siğiller çok olduğu için dedi 6 tane falan var
Arkadaşlar tek bir doktorla kalmayın bana dogum yaptıgım doktor o bolgeyı almalıyız demıstı,ıkıncı gittigım doktor hayır boyle bırseye gerek yok belkıde negatıf olmussundur bı test yapalım dedı dedıgı cıktı negatıfım eger ılk doktora kalsaydım bende leep olmıs olacaktım bostan yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…