Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ama bir umut belki HPV kaynaklı değildir diye test oldum. Dakika başı sonuçlar çıkmış mı diye bakıyorum

Ağzımda burada saydığım tipler çıkmadı. Yarın ya da daha sonra sidik örneği de vereceğim. Burada sidik ile test yapıyorlarmış. Kuş gibi hafifledim biraz da olsa.

Yine karalar bağladım. Ağzımdaki 2 siğili aldırdıktan sonraki gün HPV analizi testi olmaya gitmiştim. Bana 2 haftadır antibiyotik almamış olmak gerek dediler. Ben de almadım dedim. Ancak bugün siğillerimi alan doktora sorduğumda siğillerimi aldıktan sonra oraya antibiyotik sürdüğünü söyledi. Anlaşılan benim test sonucum yalan oldu. O kadar mı etkiler ki antibiyotik kullanmış olmam.

Çok geçmiş olsun size de. Benim de anal siğillerim vardı. Yaktırdım 2 defa. Şimdi küçükler kaldı. Ağzımda da siğil çıkınca iyice sıkıntıya soktum kendimi. Bugün anüs çevrem tekrar kaşınmaya başladı. Psikolojik olarak kendimi etkiledim herhalde. Ancak doktorum ağzımdaki siğille ilgili epey rahatlattı beni. Rusya'da çok normal karşılıyorlar bu durumu nedense, anlayamadım. AHCC Rusya'da da var, ancak çeşitleri var burada. Arkadaşlar yazsalar keşke hangisini kullandıklarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda da bir o kadar vahşet karsiliyorlar. O doktorlarin kanser gozuyle bakmasi yetiyor zaten insana

Burda da bir o kadar vahşet karsiliyorlar. O doktorlarin kanser gozuyle bakmasi yetiyor zaten insana
Türkiye'de anal siğillerimi aldırdığımda doktor beni bilgilendirmedi bile. Sadece alalım dedi, ben bunların tipleri olduğunu bile bilmiyordum. Bugün de sınıf arkadaşım halimi hatrımı sordu, ben de başladım anlatmaya. Bana HPV ölüm değil ki, erkek arkadaşımın ağzında da çıkmıştı, uzun sürse de tedavi ettirdik dedi. Doktordan çok bu içimi rahatlattı herhalde. Doktorlar burada sık karşılaştıkları için daha bilinçliler herhalde. Ama psikoloji işte bu. Perişan ediyoruz kendimizi.

Nedense bugun doktor banada bunun cok normal bışi oldugunu hıc sorun yapmamam gerektıgını soyledi bende bıle olabılır ve ya heran bulasabılır bunu bılemeyeız dedı ama ınternettekılerı onuyunca dırek ınsan kansermıyım dıye dusunuyor

Benim riskli tip belki o yuzdendir. Ben biyopsi oldum. Belki de tekrar olucam. Kac doktora gittiysem kanser yapan tür dedi. Zaten kanser doktorlarina gittim hep. Bagisikliga yukleniyorum. Atlatacagimi dusunuyorum. Ama kontrol altinda olarak

Doktorum dünya nüfusunun %82'sinde bu virüsün bulunduğunu söyledi. Tehlikeli tipler için de her yıl rahim ağzı kontrolü olmak gerekiyor kadınlar için dedi. Zateb hayatımız zor, bir de psikolojimiz iyice bozulmasın. Rahatlatın biraz da olsa kendinizi. Sonrasında kontrollerinizi olun belirli aralıklarla.

Benim riskli tip belki o yuzdendir. Ben biyopsi oldum. Belki de tekrar olucam. Kac doktora gittiysem kanser yapan tür dedi. Zaten kanser doktorlarina gittim hep. Bagisikliga yukleniyorum. Atlatacagimi dusunuyorum. Ama kontrol altinda olarak
Benımde yuksek rısklı kadın dogum doktorum atlabılırsın dıyor bakalım sızın tıp kac

Arkadaslar herkese iyi geceler diliyorum.daha onceden konizasyon ameliyati olup da adet donemi disinda kanamalari olan var mi?bu normalmi degilmi acaba?

Arkadaşlar, benim anüs çevremde küçük 3 tane siğil var. 11 Nisan'da analiz için sidik örneği vereceğim. Acaba negatif gelme olasılığı var mı? Negatif alanlar, negatif aldıklarında siğilleri yok muydu hiç?

Merhaba arkadaslar yurtdisimda yasiyorum. Kisa sureligime ankarada bulunacagim genital sigillerim var yaktirmak istiyorum Ankarada veya istambulda bildiginiz anlayisli ilgili iyi doktorlar ve yaktirma islemini yaptiracagim hastaneler var mi. Ayrica molluskom hakkinda bilginiz var mi ? Tavsiyenize ihtiyacim var lutfen bu konuda yardimci olabilir misimiz acil.

Bayansın degılmı ıstanbulda doktorum var cok moral veren ve bılgılı bır doktor kadın dogumcu anustekılerı yakarmı bılmıyorum ıstersen ısmını verebılırım

Siğil varken negatıf gelmez bence ama dusuk rısklı dır inşallah bırde ıdrar testınde hpv tespıt edılebılıyormu

Kızlar uzun suredır yazmıyorum bakmama fırsat olmuyor
Ben ıyım cok sukur
Vıtamınlerını agızdan alınan yani sebze meyve cok onemlı ıhmal etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…