Ankarada losante hastanesın cok temizMerhaba arkadaslar yurtdisimda yasiyorum. Kisa sureligime ankarada bulunacagim genital sigillerim var yaktirmak istiyorum Ankarada veya istambulda bildiginiz anlayisli ilgili iyi doktorlar ve yaktirma islemini yaptiracagim hastaneler var mi. Ayrica molluskom hakkinda bilginiz var mi ? Tavsiyenize ihtiyacim var lutfen bu konuda yardimci olabilir misimiz acil.
Konizasyon sonrası nelere dikkat etmek gereklidir?Arkadaslar herkese iyi geceler diliyorum.daha onceden konizasyon ameliyati olup da adet donemi disinda kanamalari olan var mi?bu normalmi degilmi acaba?
İdrar değilmiş, yanlış anlamışım. Üretraya çubuk sokuyorlarmış. 11 Nisan'a kadar nasıl bekleyeceğim, 1 gün 1 yıl gibi geliyor.Siğil varken negatıf gelmez bence ama dusuk rısklı dır inşallah bırde ıdrar testınde hpv tespıt edılebılıyormu
Siğillerinizden kurtulmanıza sevindim. Bende de aynısı oldu, doktorum iyiydi bana göre. Beni hiç korkutmadı. Ama keşke tipini öğrenmem için beni bilgilendirseydi. 2 sene önce ve geçen yaz olmak üzere 2 defa yaktırdım siğillerimi. 2.sinde daha azdı. Şimdi çok küçükler kaldı onları da Türkiye'ye dönünce yaktıracağım. Doktorum ilk gittiğimde bana yakmaya başlarken "Ooo, burası tarla gibi olmuş" demişti. 2. gittiğimde ALDARA kullan hepsi geçecek demişti. Ama bulaştırıcılık konusunda bir şey dememişti. Şimdi tek duam analizimde pozitif çıkacaksa bile düşük riskli tip çıkması.Merhaba kızlar,
Genital siğil konusunu görünce yazmak istedim. Evlendikten 1 ay sonra genital siğil oluştu bende . Beylikdüzü Tıp Merkezi Özel hastaneye doktora gittim ve bana krem verdi. 2 tane siğil varken siğil 20 den fazla oldu Düşünsenize bana yaşattığı şeyi doktorun. Daha sonra başka bir doktora gittim ağlıyorum tabi hergün fazla detaya girmeyeceğim psikolojik olarak yaşadıklarımı sadece size yardımcı olmak istiyorum . Gittiğim başka doktor da görünce yakmamız lazım bu siğiller dedi diğer adı HPV virüsü. Hepsini biranda yapamayız dayanamazsın dedi. Neyse çıktım hastane kapısından yine ağlamaya başladım eşimi aradım o da napsın beni teselli etmeye çalışıyor. Sonra uzun araştırmalarım sonucunda iyi bir doktor diye söylenilen bir doktor buldum kendi polikliniği var isteyen herkese ismini veririm yerini de söylerim. Ona gittim çok pahalı muayenesi. Doktor siğillere bakmak istedi ve “kızım ne olmuş sana? Ahhh kıyamam “ dedi ve ben ağlamaya başladım çünkü çok vardı virüsler .” Sen hiç merak etme kızım kurtaracağım seni hiç ağlama üzülme “dedi. İşime bi su serpti ve bana ALDARA isminde krem verdi. O krem sayesinden 20 den fazla siğilden kurtuldum. Doktor hanım Allah senden razı olsun . Bilmem ki daha kaç kez sana dua ettim . Bir kadın olarak gurur duyuyorum seninle .
Siğillerinizden kurtulmanıza sevindim. Bende de aynısı oldu, doktorum iyiydi bana göre. Beni hiç korkutmadı. Ama keşke tipini öğrenmem için beni bilgilendirseydi. 2 sene önce ve geçen yaz olmak üzere 2 defa yaktırdım siğillerimi. 2.sinde daha azdı. Şimdi çok küçükler kaldı onları da Türkiye'ye dönünce yaktıracağım. Doktorum ilk gittiğimde bana yakmaya başlarken "Ooo, burası tarla gibi olmuş" demişti. 2. gittiğimde ALDARA kullan hepsi geçecek demişti. Ama bulaştırıcılık konusunda bir şey dememişti. Şimdi tek duam analizimde pozitif çıkacaksa bile düşük riskli tip çıkması.
Yani hiçbir zaman anüsüme herhangi birinin değmemesi gerekecek demek oluyor bu. Sonuçlarım iyi gelsin, bir daha bir şey yaşamamaya razıyım. Psikolojim bozuldu resmen. Sürekli aynı şeyleri yazıyorum burada. Okuyanlar kusuruma bakmasınlar, lütfen. Şu an ALDARA'ya ara verdim, çünkü 11 Nisan'da HPV testi yaptıracağım. Depresyondayım resmen.Çok şükür 3 sene oldu kurtulalı. Bulaşıcı oluyor HPV virüs . ALDARA kremi önermesine sevindim. İnşaallah tamamen kurtulursunuz
Psikolojik zararını anlayabiliyorum . Kendini yıpratmamın hiçbir faydası Yok canım. Tedavisi olan hastalığın var çok şükür. Çok kısa sürede kurtulacaksın dikkat et ve doktorunu dinle yeter . Bana şunu demişti Dr. : gece kremi sür ve uyu. 6 saat sonra kalk ve yıka.Yani hiçbir zaman anüsüme herhangi birinin değmemesi gerekecek demek oluyor bu. Sonuçlarım iyi gelsin, bir daha bir şey yaşamamaya razıyım. Psikolojim bozuldu resmen. Sürekli aynı şeyleri yazıyorum burada. Okuyanlar kusuruma bakmasınlar, lütfen. Şu an ALDARA'ya ara verdim, çünkü 11 Nisan'da HPV testi yaptıracağım. Depresyondayım resmen.
Cevabıma ek olarak : senin neden tekrarlamış ve neden bulaşmış ? Öğrenebildin mi ?Psikolojik zararını anlayabiliyorum . Kendini yıpratmamın hiçbir faydası Yok canım. Tedavisi olan hastalığın var çok şükür. Çok kısa sürede kurtulacaksın dikkat et ve doktorunu dinle yeter . Bana şunu demişti Dr. : gece kremi sür ve uyu. 6 saat sonra kalk ve yıka.
Öğrenemedim neden tekrarladığını, halbuki o zaman da kullanmıştım ALDARA. Ama 2.sinde daha az çıktı. Şimdi 3.sü ama tek tük var.Cevabıma ek olarak : senin neden tekrarlamış ve neden bulaşmış ? Öğrenebildin mi ?
Canım sen smear testı falan yaptırmadın mı sıgıl olmasada vırus olabılıyor ve bayanlarda rahım agzı kanserı yapabılıyor bı smear ver ıstersenCevabıma ek olarak : senin neden tekrarlamış ve neden bulaşmış ? Öğrenebildin mi ?
smear 6 ayda veya doktorun dediğine göre senede bir çektirmek lazım . Bunları hiçbir kadının ihmal etmemesi lazımCanım sen smear testı falan yaptırmadın mı sıgıl olmasada vırus olabılıyor ve bayanlarda rahım agzı kanserı yapabılıyor bı smear ver ıstersen
Siğil varken negatıf gelmez bence ama dusuk rısklı dır inşallah bırde ıdrar testınde hpv tespıt edılebılıyormu[/QU
Canm yanlıs bılgılendırmıyım ama doktorum bana sıgıl cıkmadıysa uzun sure negatıf olmus olabılırsın demıstı sıgıl varsa hala vırus var demektır bende bayadır cıkmamıstım ama bugun kucuk bısı farkettım umarım kıl koku falandır cok moralım bozuk cok stresslıydım bu ara hemen sıgıl cıktı galıba moral cok onemlıBenim deanüste 1 tane siğil kaldı.Tam deligin orda.Acana dondururlar mı orayı.Bir de hangi bölüme gideyim sizce?Kadın dogum büyük wc yaparken sıkıntı oşır diye yakmadı bıraktı onu.Negatif neden gelmez dediniz ki
Çok dikkat edıcem bende.Pekı bu arkadakı sıgılden nasıl kurturum ki ben :'( Yarın doktoruma gıdıcem patolojı sonucumda cıkacaktı.Çıktıkca dondurucam onları.Arkadakı bagırsaga ılerler dıye korkuyorum ben sadeceCanm yanlıs bılgılendırmıyım ama doktorum bana sıgıl cıkmadıysa uzun sure negatıf olmus olabılırsın demıstı sıgıl varsa hala vırus var demektır bende bayadır cıkmamıstım ama bugun kucuk bısı farkettım umarım kıl koku falandır cok moralım bozuk cok stresslıydım bu ara hemen sıgıl cıktı galıba moral cok onemlı
Çok dikkat edıcem bende.Pekı bu arkadakı sıgılden nasıl kurturum ki ben :'( Yarın doktoruma gıdıcem patolojı sonucumda cıkacaktı.Çıktıkca dondurucam onları.Arkadakı bagırsaga ılerler dıye korkuyorum ben sadeceCanm yanlıs bılgılendırmıyım ama doktorum bana sıgıl cıkmadıysa uzun sure negatıf olmus olabılırsın demıstı sıgıl varsa hala vırus var demektır bende bayadır cıkmamıstım ama bugun kucuk bısı farkettım umarım kıl koku falandır cok moralım bozuk cok stresslıydım bu ara hemen sıgıl cıktı galıba moral cok onemlı
onu dondurt canım sen doktora soyle kriyo yapın dıye ınsallah guzel sonuclar alırsım bızıde bılgılendırırsen sevınırımÇok dikkat edıcem bende.Pekı bu arkadakı sıgılden nasıl kurturum ki ben :'( Yarın doktoruma gıdıcem patolojı sonucumda cıkacaktı.Çıktıkca dondurucam onları.Arkadakı bagırsaga ılerler dıye korkuyorum ben sadece