Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Coriolus ve ahvc başka başka takviyelermi? İnanın çok sevindim, ben 30 yşından küçük oldugum için henuz hpv testi yaptırmadım smear testimde ascus çıkmıştı bende o takviyeleri kullanmak istiyorum

Coriolus bi mantar cesidi. Coriolus mrl; internetten arastirirsan goreceksin bilimsel olarak bu mantari ureten ve gida takviyesi olarak satan bi firma. Ahcc ise shtaike mantarindan elde edilen ayri bir gida takviyesi. Her ikisi ile ilgili de bi cok arastirma var. Acikcasi hangisi daha etkili;birlikte mi ayri mi kullanilmali konusunda tam bi gorus birligi yok. Ben kendi arastirmalarim ve burdaki konusmalari birlestirip kendimce bi formul buldum. Dogru mudur hatali midir bilemiyorum.

Mesajı yazalı epey olmuş ama inşallah görürsünüz bende şuan siğil yok normal Doğum yapmak istiyorum ama bebek için riskli olabilir diyorlar sadece ihtimal tabi. Boğazında siğiller sebep olabilirmiş normal Doğumla. Sizin bebeğiniz de sorun oldu mu acaba. Çok üzülüyorum normal doğum olmayacak diye

Gecmis olsun cok sukur bebegimde hic birsey yok. Tabi ben bilmeden normal dogum yaptim. Sizde hangi tip hpv var

ben bu sitede ilgil kişi buldum konuşmanızı tavsiye ederim ürünü londradan getiriyormuş.. bilginize

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,

Doktorunuzun özel muayenahanesi var ise reçete geçerli mi ? Nekadar zamanda elinize ulaştı. ben 2. leep olmuş tip 16 / 73 taşıyıcısı bir anneyim. Bu illetten kurtulmak istiyorum. umarım okursunuz.

Yazdım ama ilk postumuzu bulup okuyunca yine yazmak istedim. Bı hpv illeti yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Geçen hafta sonu 2. Kere leep yaptırdım. Cin 3. 3 kere cin 3 nüksetti bende. Atlatamıyorum. Evliliğim bitiyor. 2 yasında bir kızım var. Yaşadıklarım inanın çok zor ve bu süreçte ne yazıkki k ndime hiç iyi bakmadım. Ahcc den çok geç haberim oldu. Ahcc temini ile ilgili birisinden akıl almam lazım. Nasıl nerden yapıyoruz falan . İnanın yardıma ihtiyacım var ve bu tek umudum. Size de cok geçmiş olsun . Allah bir daha karşılaştırmasın.

Gecmis olsun cok uzuldum ahcc yi yurt disindan siparis verebilirsiniz. Hangi tip vardi sizde ?

Tip 16 ve 73. Doktoruma söyledim reçete yazacak birazdan sipariş vericem. Artık yoruldum. Haftaya patoloji sonucum çıkacak leepten alınan parçaların. Bıktım

merhaba canm bende ilk hamile oldugmda cikti 12 haftalik oldugnda yaktiracaktm ama yaktirmama gerek kalmadn kendilignden kayboldu bir kac doktora gittm normali yapma bebegi riske atarsn dedi bende bu riski goze almadi sezeryan oldm hic de pisman degilm once bebegm sagligi onemliydi insallah sizde cok guzel atlatrsnz bu sureci hakkinzda hayirlisi

Merhaba. Öncelikle durumunuzu anlayabilecek bir doktor bulun. Ülkemizde ne yazıkki hpv hiçe sayılıyor. Konunun partnerinize bulaşma konusuna gelince öpüşüyorsaniz ve oral sex yapıyorsanız birbirinize bulaştırdığınız anlamına geliyor. Hpv için illa cinsel ilişki sart değil. Temas ile bulaşıyor. Lütfen partnerinizin ve kendinizin sağlığı için bu konuya özen gösterin ve siğilleriniz lezyonlarınız nerenizde olursa olsun bir süre beraberlik öpüşme vb. Eylemleri bırakın. Sadece rahim ağzı kanseri değil anüs kanseri vajina kanseri ağız kanseri gırtlak kanseri gibi kötü sonuçlarıda var bu illetin . Ve yüksek riskli gruplar siğil yapmaz diye birşeyde yok. Hpv crp testini yaptırın hangi tipiniz varsa bunu bilin . Ahcc kullanın. Bağışıklığı yükseltmeye çabalayın sigarayı alkolü bırakın.

Dün siğillerimi yaktırdım.15 tane falandı.Yaktırmadan önce doktor siğil değil patolojiye göndericem dedi.Gene yaktı.Moloscum diye bişi olabilir dedi.Sizce ne olabilir?Tümör falan olur mu?

Dün siğillerimi yaktırdım.15 tane falandı.Yaktırmadan önce doktor siğil değil patolojiye göndericem dedi.Gene yaktı.Moloscum diye bişi olabilir dedi.Sizce ne olabilir?Tümör falan olur mu?
Burda birinde bikac milimlik tümör oldugunu okumustum. Ama bi daha hic yazmamisti o kisi

evet ya bndeyaktırmıstım ılac falan kullandım ız kalıyo dıe ama 2 yıl oldu ızler yenı gıttı kendı halıne bıaktım kndılgnden gıttı ızler. bıdaha cıkmasının sebebı grıp vs oluyoruz ya bagısıklıgımız dusunce yenılenıyor. dırenclı olmamıs gerek bolbol c vıtanamını vs tuketın bu vırus ne akdr yaktırsanda bıyerde gecıyo bı yerde cıkıyo ve her hasta oldgumda cıkıyor ama artık cıkmıyor bazen askıntı oluyor yınemı cıktı dıyorum ama hıc ugrasmayınca kendılıgınden gıdıyor sanırım ılgı gorunce cogalıyor ılgısız bırakınca gıdıyor

Ben yeni tanıştım henüz hpv ile 4 (16,33,35,68)çeşidi çıktı ve o kadar moralim bozuk ki anlatamam. 30unda devlet hastanesinde randevum var öncesinde özel hastaneye gitmiştim. Vajinayla makat bölgemin ortasında ilk başta sivilce sandım sonra et beni gibi olduğunu farkettim. Doktor test sonucunu gördükten sonra biyopsi yapmamız lazım dedi. Kan da aldılar bu arada ve 10 nisanda kan ve smear sonucun da öıkacak dediler. Nasıl devam edeceğimi hiç bilmiyorum

Merhaba...hpv 16 ve 59 ile enfekte olmuşum...Çözüm için bloglara bakarken sizlerle tanıştım dostlar...smear raporum şükür temiz...tek dayanağım bu...herkes AHCC den vadediyor...nedir ve nasıl temin edilir bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

Geçmiş olsun bendede tip 59 var evlimisin

Sizinki yine iyi bende 4 tanesi birden var

Geçmiş olsun bendede tip 59 var evlimisin

Benim siğillerin hepsi yakıldı.Sadece arka bölgemde bir tane var.Doktor büyük tuvaletımı yaparken zor olacagı ıcın bırakmış.Tam girişteymıs.Acaba dondururlar mı onu?Bir de moloskum mu sıgıl mı ayırt edemıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…