Her siğil bulundugu yere özeldir .Genital siğillerin tipi farklıdır bunlar normal deriye tutunamazlar sadece mukozada yaşayabilirler mukoza vücudunuzda bulunan kırmızımsı nemli deridir genitalde bağırsakta vs. Yani yanlıs söylemiş.Eğer tip 16 varsa o bazen tırnak aralarında barınabiliyor ama çok nadir o da zaten siğil yapmıyor riskli tip oldugu için.Geçenlerde korkmuştum genital siğil elimemi bulaştı diye? ama değilmiş! oluşan minicik beyaz deri kabartısı tamamen geçti ve kaşıntım sona erdi kızarıklar vs... Şükür çok korkmuştum çünkü jinekolog sakın oraya dokunduktan sonra hiçbir yerine dokunma yoksa her yerini siğil kaplar demişti!Ellerimi neredeyse kaynar suda yıkıyorum yani çok sıcak orayıda
Her siğil bulundugu yere özeldir .Genital siğillerin tipi farklıdır bunlar normal deriye tutunamazlar sadece mukozada yaşayabilirler mukoza vücudunuzda bulunan kırmızımsı nemli deridir genitalde bağırsakta vs. Yani yanlıs söylemiş.Eğer tip 16 varsa o bazen tırnak aralarında barınabiliyor ama çok nadir o da zaten siğil yapmıyor riskli tip oldugu için.
Aha bende oyleyimEvet canım vajina dudak ve iç tarafı, ağız içi, anüs gibi yerlerGöz içinede tutunur mu acaba Paronayak oldum
Yok daha neler kızlar o kadar da değil allokin alfanın etkilerini bilmiyorum pek ondan dolayı yorum yapamıyorumAha bende oyleyimgecende kendi kendime konusuyorum.tırnak makasimida acaba eldivene mi koymaliyim e tirnak icinde varsa tirnagimida kestiyseem e oda orda kaldiysa ammmaaaannn
Aha bende oyleyimgecende kendi kendime konusuyorum.tırnak makasimida acaba eldivene mi koymaliyim e tirnak icinde varsa tirnagimida kestiyseem e oda orda kaldiysa ammmaaaannn
Siğil değildir belki ya yaktır o zaman sen orayı çümkü senin suan zayıflamısken yakılsa dogru düzgün bi daha ugrasmazsnYa hanımlar sinirim bozulduHer şeyi yapıyorum kendim için her şeyi... Ama demin bi anda bir kaşıntı hissettim sabah hiçbir şey yoktu nasıl ürüyorlar anlamıyorum ki tırtık tırtık vajina giriş yolumu derler ne derlerse orası işte minicik ipliksi beyaz renkte bazılarıda et renginde tırtıklar dudaklarda yok ama.. ne ara çıktın ya :/ Niye ya niye Sirke bastım demin yanıyorum yine
Siğil değildir belki ya yaktır o zaman sen orayı çümkü senin suan zayıflamısken yakılsa dogru düzgün bi daha ugrasmazsn
Olmayadabilir çok sirkelediysen tahriş olmuştur veya aldara sürdüysen bazen o da yapabiliyoSirke basıncada eriyip kuruyup kayboluyorlar sisi95 siğil olmama ihtimali var mı ki?ipliksi incelikte derime dokununca tırtıklı his veren bir şey
Olmayadabilir çok sirkelediysen tahriş olmuştur veya aldara sürdüysen bazen o da yapabiliyo
Yaktır Gardasil aşını ol kurtul :)Yok canım ben Aldara hiç kullanmadım. Sirke de 1 haftadır hiç sürmedim açıkcası. Bir anda oluşup çoğaldı... Garip bir siğil türü olsa gerek çesit çeşit şekillerde çıkabiliyormuş ya...
Canım şimdi şöyle sen SMEAR dersen zaten bütün dünya ülkelerinde adı aynı anlaşılır sen gitmeden önce söylemek istediğin şeyi bir kağıda yaz diceksin ki SMEAR + HPV DNA TYPE (High Risks) bunun gibi bişey yazıcaksın yani rahim ağzından smear alınırken smearin ucundaki örnekte hpv dna tiplendirilmesi yapılmasını isticeksin.Ben yarin tekrar doktora gidiyorum kafamda o kadar cok soru varki. Ne sormam gerek onemli olan sadece tipinimi ogrenicem simdi gardasil asisi olmak istesem hemen yaparlarmi acaba. Rahim agzindaysa hemen yakarlarmi orayi. Turkiyede olsam keske burda anlamiyorumda Dediklerini. Buralarda hic tanidigi olan yokmu
Son yazdigin cumleye cani gonulden amin diyorumKızlar Can'ınızı sıkmak istemem ama siğillerim sürekli çıkıyor yaktırıyorum çıkıyor yaktırıyorum çıkıyor makat içi siğillerimle zaten basım dertte..7 kere vajinamı yaktırdım yine cıkıyor yine cıkıyor makatıda bi o kadar yaktırdım yeniliyor kendini rezilliğin rezilliği artık korku basıyorki beni kanser olucam maddi yönden öyle çökerttiki evliliği bile hayal olarak görüyorum artıkkimseye bu zararı veremem diye o kadar pahalıki tedavi ücretleri biz neyin içine düştük ya bi bilsem aids kadar tehlikeli bi hastalık bu bence hızlı bi şekilde yayılıyor kurtuluş varmı bu hastalıktan ya nerdeyse bir sene olcak uğraşıyorum doktorlar bile şaşırıyor verecek cevapları yok cıkıyorki korkuyorum doktora koşuyorum yaktırmak için doktor bile halime acıdı indirim yapmaya başladı vajinamın içinde allahtan yok ama makatımın içi koca koca bisürü doktor hepsinide görüp yakamıyor sonuçta küçük bir delik ne kadar görebilir yakabilir artık lanet ettim içine asit döküp komple Yakıcam o olcak bunu bulaştıranlsrında öyle ilişkiye girenlerin de allah cezasını versin
Son s
Son yazdigin cumleye cani gonulden amin diyorum