Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İlişkiye siğil varkeb girmeyin ne kadar çok sürtünme o kadar çok siğil yayılması jilet ağda ilişkide sürtünme wcde peceteyle yaptıgınız sürtme dahil.

İlişkiye siğil varkeb girmeyin ne kadar çok sürtünme o kadar çok siğil yayılması jilet ağda ilişkide sürtünme wcde peceteyle yaptıgınız sürtme dahil.

İlişkiye siğil varkeb girmeyin ne kadar çok sürtünme o kadar çok siğil yayılması jilet ağda ilişkide sürtünme wcde peceteyle yaptıgınız sürtme dahil.Özellikle makatında veya vajina dudaklarında siğil olanlar için söylüyorum wc sonrası pamuga sirke döküp dezenfekte etmek önemli .Kaşıntı varsa sirke üstüne batikon yani bildigimiz dezenfektan tendürdiyot sürüp kurutun asla nemli kalmasın kaşıntıyı anında kesicek gece kasıntıları oluyo virüsün cıktıgı dönemlerde gece kendinizi enerjisiz bırakmayın beta glukanı ihmal etmeyin

GARDASİL aşı virüsün SİĞİL atmasını ve ilerlemesini önlüyor !!! Mutlaka olun erkekler sizin bagısıklık sisteminiz virüs size zarar vermediği için yıllarca görmeyebiliyor birçoğunuzda siğil yapan risksiz tipi kapsanı bile siğil çıkmıyor riskli tiptekileri zaten kapsanız hem siğil yapmadıgı hem de sizde sürüntüde dahi çıkmadığı için erkekte Hpv olup olmadıgını anlamanın bilimsel ve tıbben hiçbir yolu yok zaten erkeklere pek zarar da vermiyor bundan dolayı kadınlardan cok daha uzun süre farkında olmadan belirti dahi olmadan taşıyıcı olabiliyorsunuz.!
Bazı erkekler nadiren bir veya iki tane tek tük siğil cıkartabiliyor ve yıllarca tek tük arasıra cıkabiliyor bunun için erkeklerde Gardasil olabiliyor gardasili oldugunuz ve jileti bırakıp epilasyona gittiğiniz an gardasilden sonra son dozu bitince sizde siğil kalmayacak !!!!! Özellikle eşinde olanlar erkekleri de aşılatın.
Aşının bir yaşı yok aslında sadece aşının koruyuculugu düşüyor yaş ilerledikce yani o ayrı bir konu sizi ilgilendiren aşının siğili tedavi etmesi ve virüs yükünün artmasını önlediği için daha hızlı atılmasını sağlaması !! GARDASİL olun hem bayanlar hem baylar oralı da tedavi ediyor

Ayrıca orayla çıplak elle temas etmenizi gerektiricek bir durum yok wcden sonraki temizlik çok önemli özellikle makatında olanlar pamuga sirke döküp temizleyin oraları direk pisligini alıyor kaşıntı olursa üstüne batikon sürüp fönle kurutun oralar hep kuru olucak.Kaşıntıyı kesicek bu sakın kaşımayın jilet yapmayın. Wcde oraya parmagınız eliniz değil sadece pamuk değmiş olucak dışarıdaysanız koku olmasın diyosanız yanınıza küçük şişe batikon oamuk veya bebe ıslak mendili taşıyın.Banyo da ise elinizle temas etmemesi için eczaneden 10 tlye AMELİYAT ELDİVENİ alın içinde 100 tane var genital yıkma jelini eldivene döküp oranızı yıkaniyın iki üç günde bir özellikle geceleri.Hiçbir şey yapamıyosanız iç çamasırınızı mutlaka gece yatmadan değişin ve pamuklu iç çamasır kullanın !!!! Böylelikle elinz hiçbişekilde orayla temas etmemiş oluyor ! Hijyene dikkat sakın jilet agda tüy dökücü yok !! Yayıyor ..Siğil yokken EPİLASYONA gidiceksiniz siğile de iyi geliyor azaltıyor

Hpvye İyi Gelen Yiyecekler
Ekinezya çayı,St.Johns Wort yani kantoron ,Ev yapımı yoğurt,soğuk sıkım çörek otu yağı,Zencefil tozu,Zerdaçal tozu,Kefir,Probiyotik tozu tableti,Taze sıkılmış portakal suyu,Elma sirkeli su,Bal+Polen+Propolis+Arı Sütü karışımı,D vitamini damla ,B12 aşısı,(hepsini yazdım),Yer fıstığı,Bezelye,Her gün yeşilllik mutlaka ,Bol sebze-meyve,Sağlıklı yağlar hindistan cevizi yağı

AHCC aşısını burda internette satıyorlar baslamısmı satısları yoksa 2018 demı baslıycak. Alsam dogru ılacımı almıs olurum acaba. Bu hastalık kokulumu oluyor bazsn benden cok kotu koku gelıyor da.

AHCC aşısını burda internette satıyorlar baslamısmı satısları yoksa 2018 demı baslıycak. Alsam dogru ılacımı almıs olurum acaba. Bu hastalık kokulumu oluyor bazsn benden cok kotu koku gelıyor da.
AHCC de yine aynı coriolus gibi mantar özütlerinden yapılıyor çalışma başladı geçen sene çalışmanın sitesi var Texas Üniversitesi yapıyor oradan gelişmeleri izleyebilişsiniz.
http://ahcchpv.com/
Faz 2 aşamasında son aşama Faz3 dür her zaman ona 2017de geçerler. 2018 Aralıkta sonuçlar paylaşılıcak; https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02405533 buradan takip edebilirsiniz Hpv calısmasını.
İlk başlarda balık ölüsü gibi bi koku yapıyo sanırın ama emin değilim bakteriyel bir durumda olabilir vajinal akıntı kültürü yaptırman lazım.Smear aldırırken de tipine bakılmasını talep edersen daha iyi olur.Gardasil aşını mutlaka ol

AHCC den se Coriolus Mantarında olduğu gibi 500 mglık tabletlerden Günde 6 kez veriyorlar (yani 3 gr ediyor günde) mantarların asıl özelliğinin içindeki beta glukandan kaynaklandıgını söylemişler ama başka zehir temizleme özellikleri de var.Her tabletinde kaç gram beta glukan oldugunu çözemedim daha ama tabletin totali 500 mg yarısını beta glukan diye düçünşek günde heralde 1,5 Gram beta glukan ediyor

Bi de arkadaşlar yaktırdıktan sonra batikonla dezenfekte edin mutlaka ondan sonra da kulak çöpüyle üstüne çinko oksitli bir kremi yedirin çinko oradaki bagısıklıgı da yükselttigi için hem yara tedavisinde hem de siğil için iyi.
Ve yaktırdıkdan on gün sonra tatlı bir kaşıntı oluyo o yara iyileşmesi.Gece karınca yürür gibi kaşıntılarımız oluyosa ki bende her zaman olmadı ama oldugunda zaten bu siğil kaşıntısı diyosunuz.
Yaktırıktan 3-4 hafta sonra hatta daha erkende olabilir tam yakılan yerlerin üstü böyle ten rengi veya beyaz renkli kabuk tutucak onlar siğil değil onlar düşücek onlar düştükten sonra yani yaralar iyileşince bi bakın karanlıkta telefonun lazer ısıgı veya eldiven takın elinizle bastırarak kontrol edin sivri bişey varsa muhtemelen siğildir.

Koter yerine lazerle yaktırın acısız sakın bikaç kıytırık siğili yakmak için size genel anestezi alıp yatman lazım diyen doktora inanmayın güvenmeyin hemen çıkın oradan ne ameliyatı? Ciddi bişey mi siğil yakıcak altı üstü bikac tane bes dakikasını alıcak.Orada amaç sizi komple uyutup yatırarak yatırma parasını cebe indirmek sizi korkutarak.
Halbuki lazer var artık onda neredeyse hiç hissetmiyosunuz zatem genitaline epilasyona giden varsa lazerle aynı oradaki gibi bi farkı yok .
Yaktırmak için sakın genel anesteziye paranızı harcamayın inanmayın bilerel yapıyolae.Lokal anestezi var iğnenin ucuyla hemen o bölge uyusuyo aç tok farketmez sadece o bölge uyusuyo bes dakika sonra kalkıp hayatınıza devam ediyosunuz veya gitmeden önce lokal kremle uyusturun doktora söyleyip

Yaktırma fiyatları lazerle 1500-2000 tl arasında değişiyor ama ondan sonraki iki seans ücretsiz .
Kriyo 90 tl donduruolar kriyoda iyi ama cıkma olasılıgı daha yüksek koterle 1-2 ayda bir kriyoyla 1-2 haftada bir kontrol edin

Canım ssk'nın karşıladığı Çinko krem var mı? Bildiğin varsa yarın yazdırayım doktora?

Not:Hamilelikte de smear alınabiliyor alakası yok hamilelikle ! Tipini dısarıdan değil rahmin içine giren smear cubugundan hpv dna tiplendirilmesi istiyorum diceksiniz dışarıdaki tiplerin önemi yok sizin için unutmayın o sadece para tuzagı rahmin içine başka riskli bir tip bulasmış mı bu önemli ünv hastanelerinde ücretsiz özelde 400 tl tiplendirme fiyatı rahim ağzındaki tipini öğrenmek istediginizi vurgulayarak belirtin dışarıdan bakıp uyanıklık yapmasınlar siğilden parca alıp gönderiyolar sonra onu yapan zaten risksiz tip bi işinize yaramıcak rahmin içinde bişey var mı o önemli

Koter devlette bildigiö kadarıyla ücretsiz Kriyoda aynı şekilde.Kriyo özelde de 60-90 tl arası değişiyor kontrolde ücretsiz kriyo yapıyolar yani iki seans toplam .90 tl iki seferlik gibi düşünebilirsiniz

Siğil çıkmasın diyosanız Gardasil olun Gardasil siğili bitiriyor zamanla . Oral hpv içinde tedavi edici ve bagısıklık kazandıgı için vücudunuz virüs yükünüzün armtasını önlüyor diğer bölgelerde kısacası hemen gidip reçeteye yazdırdıktan sonr Gardasili alın hemşireye reçeteyle vurdurtun !!GARDASİL bu arada sizden para koparmak için yadırgıyomuş gibi yapan doktorlar varsa lütfen hem şikayet edin hem de okkalı bir cevap yapıştırın kadın dogum olarak kadın doktorlarun birçoğu paranoyak ve saçma davranıyo kadın olmasına rağmen bak bende yok öyle bişey sende niye var tavrıyla yaklaşıyo ve daha bilgisizler omdam dolayı kadın dogum olarak genel erkek doktorlar nedense daha iyi oluyolar vr daha sogukkanlılar .Ya ben aşı vuruldum hemşirenin teki geldi gardasili niye vuruluyosun diye bana tek kaşını kaldırmış soruyor cürreete bak ya sen kimsin ki bunlar kendini ne sanıyo ki insanları yargılıyo terbiyesiz ya sanand sen işini yapsana dedim direk bozun böyle seviyesizleri ülkemiz gerçekten manyak dolu ya hele kadınlar başkası hasta olsun kendinden bişey olmasın bununla gurur duyuyolar bi de sağlıkcı olucal böyle sağık bi düşünce tarzı var mıdır acaba ? Sizin özel hayatınızın kimseyi ilgilendirmez lütfen direk şikayet edin ve ağzının payını verin ne kadar panik yaparsanız o kadar çok haz alıp sizi kullanıyolar paranızı sömürüyolar haberiniz olsun !!!

Geçenlerde korkmuştum genital siğil elimemi bulaştı diye? ama değilmiş! oluşan minicik beyaz deri kabartısı tamamen geçti ve kaşıntım sona erdi kızarıklar vs... Şükür çok korkmuştum çünkü jinekolog sakın oraya dokunduktan sonra hiçbir yerine dokunma yoksa her yerini siğil kaplar demişti! Ellerimi neredeyse kaynar suda yıkıyorum yani çok sıcak orayıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…