Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bugün tekrar dondurttum umarım bu sefer hepsi temizlenir Buarada batticonu sormak istiyorum bana bişey demedi doktor ama faydası olursa alym bende temizleme amaçlı flnmı kullanılıyor?

Bugün tekrar dondurttum umarım bu sefer hepsi temizlenir Buarada batticonu sormak istiyorum bana bişey demedi doktor ama faydası olursa alym bende temizleme amaçlı flnmı kullanılıyor?

canım bize de batikon vermişti ama. Dondurulan yerler için, 2 gün bekleyin 2 gün sonra su toplar ise kulak çubuğuna batırıp üzerlerine dokundurun dedi. Su toplamazsa sürmeyin dedi. Mikrop kapması diye herhalde ve günde 1 kez yapın dedi.

hımm anladım elitucum bana sadece bi krem verdi yara olursa bunu sür yoksa gerek yok diye. O zaman batikona da şimdilik gerek yok gibi. senin noldu cnm dondurma olulmu sonuç verdimi?

Ya yaptırıpta kurtulanlar yaktırma mı iyi yoksa dondurtma mı? Ve İstanbul Anadolu Yakasında uygun ve iyi bir dr. adı öneren var mı?

hım evet benimde drum o çok tatlı ve bilgili ve ilgili bi dr.bana da onu vermişti.insanı rahatlatıyo ondan önce bi dr gitmiştim beni hem moral olarak hemde sağlık açısından mahvetti sonra neval hanımı buldum allahtan hala kontrollerime ona gidiyorum.efudix krem geçiriyo ama benim o zamannlar çok kafama takdığımdan sürekli çıkıyodu geçip geçip .bide canım onu sürerken çok dikkat et gerçekten diğer tarafları yakıyo aldara gibi değil.

Ve yakma işlemi 100 tkl. Öylemi ya benden ilk gittiğim dr test ve muayene 150 aldı yakmayada ilk seans 400 dedi ödeyemem ki. Neval Hanımı arayayım o zaman

ben baktırdım canım telefonla ılk gttıgım o rezıl hastenden zar zor sonuc aldım.herhangı bır kötu bulgu yok dendı telefonda bıde 2 hafta sonra alıcagım bı sonuc var işte.hayat boyu bunu her yıl 2 kere yaptrcam:/

ya ya sende siğil yok yada doktora deil üfürükcüye gittin!!boyle sacma sapan hikayelerle milleti sasırtmayın arkadaslar lütfen ayıp yani...doktor ellemeyin kasımayın diyor sen diyorsun kesiverdi gitti mantıklı olsun braz dediğin sey...yüzlerce bayanın dru bilmiyor heralde....sonra o otları kullanmayın alıverin bir ilac kullanın demissin bukadarda yapmacık olunmaz...buhastalıga gercekten yakalansan yasadıkların dediklerinle biraz uyumlu olur!!!bilmiyorsanda hikaye yazma kafandan!!!!doktor ic camarımıza dikkat edin asla jiletle alıp tahris yapmayın diyorken sen cıkmıssın hikaye yazıyorsun!!!zaten moralım bozuk boyle insanlara dahada sinir oluyorum!!!!

sevgiciğim, dur hemen sinirlenme =)

arkadaşın da benim gibi midir bilmem ama, benim siğillerm çok güçsüzdü. vajinadakiler.
iki tanesi kendiliğinden kopmuştu, bir tane kalmıştı küçük dudakların arasında, doktor eliyle çekmesiyle koptu o da. belki bu arkadaşın da öyledir.

ayrıca doktorun aldığı siğil patalojiye gitti ve HPV olduğu kesin. et beni vs değil yani. ama HPV tiplemesi yaptırmadım, gerek görmedim.

bazen siğiller güçsüz olabilir, kendi kopması da mümkün arkadaşlar. ama tabii k, kimse bunu kendi denemesin :))

ayrıca, çörek otunu yemekte zorlanan arkadaşlar için, AKSU VıTAL' in çörek otu tabletleri var, hapını yapmışlar. pek çok başka bağışıklık sistemi için ürünelri mevcut fiyatları da çok değil. zahmetsiz en azından ve güvenilir.=)

eczanelerde bulabilirsiniz canlarım, hepinize mutlu günler, selamlar! :)))

nisancım tskler ama bukadar onemsiz birsey gibi dalga gecer bir havada anlatması yanlıs kesiverdi gitti fln cok yanlıs bilgilendirme bu.ayrıca bitkilerle ugrasmayın 1 ilac alıverin fln boyle takmaz havalarda ben yinede bu arkadasın gercekten sıgıl problemi olduguna inanmıyorum olsa bile bukadar kişiyi yanlıs bilgilendirmesi yanlıs ozman herkes makasla kestiriversin bide ilac kullanıversin gecsin gitsin kötükedihüso
ve cogu arkadasımız bu hastalıkla ilgili fazla bilgiye sahip olmadıklarından butun alternatifleri bütün önerileri can kulagıyla dinlerlerken..

evet yaa nisancım bende o ilacı yarın alayın cnm saol yoksa corek otunu yiyemiyorumgecen gun cayla ictim zarzor ama o tabletten alsam en iisi olacak canm tskler

neval özkurt canım laleli tıp merkezinde kadın doğumcu

kızlar ben nevalzedeyim. Sizi uyarmak istedim. Geçen yıl ben çocuk düşünüyoruz diye bir problem var mı falan muayene için gittim. Ultrason falan çekildi. Hiçbir problem ya da şikayetim yoktu benim. Bana iğne, ilaç, 3 çeşit ilaç verdi. Bunların 2 si hormonmuş. Tabi dr verdiğine göre kullanmalıyım die kullandım. Verdiği gereksiz hormonlar nedeniyle şiştim kısa sürede. Normal kilo alımı değil resmen şiştim. ve 1 yılı geçti ayaklarımda o ilçtan dolayı kırmızı benekler oluştu kaşınan. Mantar v.s değil başka drlara da gittim. Onun verdiği ilaçların yan etkisi. Memnun olan da vardır ama ben o kadına hiç mi hiç güvenmiyorum. Yazmasam üzerimde yük olacaktı. Bilginiz olsun.

ekep78 teşekkürler yardımın için sende şuan siğil var mı canım.
elitu canım sende saol ama Neval Hanım'ı değerlendirmek zorundayım ücret olarak çok uygun ve ekep78 de memnun. Bana dua edin arkadaşlar:1no2:

ya canım doktor bana bu pomadı kulak pamuklu çubuk varya onlarla sür etrafına çok değmesin yakar demişti. İlacı alırken eczacıya sordum yakmaz dedi ama dikkat et sen yine de dedi. İşte 2 gündür sabah akşam kullanıyorum pek yakmadı gibi geldi ama tamda emin değilim kafam karıştı şincik :) Ben iyice bi dikkat edeyim en iyisi.

Elitucum ben ilk kez gittim neval hanıma doğrusu. İlaçları tanıdığım bir eczacıdan aldım. İlaçlar çok güzel düzenli kullanırsan birşeyin kalmaz iyi gelir bunlar dedi. ( hem siğil için hemde akıntı ve iltihap problemi için verilen ilaçlara ) Ha cidden zararını görürsem değiştiririm doktorumu. Bilgi verdiğin için sağol tatlım Allah razı olsun. Çok güzel birşey bu. Sağolasın.

Kalın sağlıcakla

Sevgim48. Dalga geçer gibimi? Yorum yok sana.
(3 doktora gittim hepsi siğil dedi
Doktor, Aldara verdi kullandım işe yaramadı.)
Madem öyle görünüyor o zaman moderatörler mesajlarımı silebilir mi?
salaklık bende sevinceğime ağlicaktım daha inandırıcı değil mi.

ya arkadaşlar birde şunu sorucam ekep78 özellikle sana canım. Efudix pomadı kullanmış birisin anladığım kadarı ile. Pomadı 2 gündür kullanıyorum demiştim siğillerin üstü acımaya başladı bu normal midir ? Yada siğiller için krem kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi ?

canım ılac kullanma bos yere yaktrmakdan baska caresı yok cıkdıkca yaktracaksın ve bagısıklık sıstemını guclendıreceksın bıde ınanacaksın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…