ooof of nalet siğillerrŞimdi tam anüsle vajina arasında 2 tane vardı onlar sivri gibi oldu böle nerdese elime batıcak götürsem:S Diğer vajina etrafındakilerde topluluk halinde bi gari phep okurdum karnıbahar benzetmesini o ne derdim şimdi anladım artık gülymmi ağlymmi bilemiorm güya dondurduk haala bi değişme yok.. üstelik tam vajina girişine doğru olanlar sanki daha da çoğalıyo gibi
canım çok gecmiş olsun...benimde en son doktora gittiğimde çok fazla siğililm vardı...sık sık yaktırıdıgımız ıcın son gıdısımde yakmadı ımunex hap verdi onu kullandım bide bi arkadasım sagulsun su okudu bana onu ıctım ve Allahıma cok sukur kendılığınden kayboldu gitti artık sebebi hangisiydi bilmiyorum ama ben kendimi yenıceme ınandırdım ve kafama fazla takmamaya calıştım.. belik send ebağışıklık sistemin kuvvetliyse o yuzden kaybolmus olabilir ...korkma zaten kontrol altındasın anladıgım kadarıyla canını sıkma sakın...inan sen inanırsan geciceka.s.az önce bebiş ağladı çıkmak zorunda kaldım kızlar bu siğiller kendi kendine kaybolurmu bilen varmı yada bilgisi olan yoksa bendeki başka bişeymi bide smar testi gebelikten ne kadar sonra yapılıyor aklım karıştı hemen tedavi edilmem gerekirken doktor neden bekletiyor
bendede bazen rengi beyaza dönüyo nedenini bende bilmiyorum ne yazıkki candy85
bu arada dün krioterapi uygulanmadı sanırım sigortalı olmak böyle bişey
anestezi işlemi sadece yakma ve çıkarma yapıldığındamı uygulanıyo dondurma işleminde yapılmıyomu :uhm:
daha önce donduran bi arkadaşım varsa bana bilgi verebilirmi bu konuda a.s.
sidelyacım merhaba geçmiş olsun merak ettim dr lalelide tıp merkezindemi bende ona gidiyorumda eğer o ise seninkideArkadaşlar az önce doktordan geldim. Büyük bir korku ile gittim doktora ama rahatlamış olarak çıktım emin olun. Evet siğil dedi yakılması gerekiyor, fakat kötü cins değil dedi. Yakıldıktan sonra tekrar çıkıyormuş dedim. Hayır çıkmaz dedi. Vücut direncin düşmüş o yüzden dışına vurmuş dedi. Eşimde olup olmadıgını sordu eşimde siğil yok dedim. Tamam dedi. Yalnız yakmaktan ziyade sana bir pomad vericem dedi. EFUDİX POMAD. Bunu kullan dedi. Siğilin üstüne siğil boyutu kadar koyacaksın ve ezercesine bastıracaksın ovarak. Sabah ve akşam yapacaksın bunu. Buda bir nevi yakmak işlemidir. Yalnız dikkatli ol çevresine fazla sürme dedi. 15 gün bil fiil kullan ve tekrar kontrole gel bakalım dedi. Bu arada ımmunex ve bemikx c ilaçlarınıda ek olarak verdi. Bol c vitamini almalısın kuşburnu ye veya çayını iç bol bol dedi. Evet arkadaşlar, bulunduğum ilçenin tıp merkezine gittim. Özel bir tıp merkez. Uzman doktor çok tatlı ilgili bir hanımdı. İçime su serpti şimdilik. İlaçları kullandıktan sonra geçeceğine inanıyorum ben. Ha birde not düştü. Bu efudix pomad ithal bir ilaç oldugu için fahiş fiyatlarla da satılabiliyormuş dikkatli ol araştır ve al dedi. 2 eczaneye sordum biri 110 tl dedi biri 60 tl . Çok uzun tuttum biliyorum ama paylaşmak istedim. İnşallah geçince tekrar yazarım. Hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar.
canım çayına karıştrabılırsın çörek otunun tozunu.ezerek koy yanı.hazmı zor cunku.yada pastada borekte yıyebılırsın.ılla bal olması gereklı deıl.ama mutlaka kullanya bide ben cörek otu karısımını yiyemiyorum:bal hem yakıyo hemde kötübi görüntüsü var boceklenmiş gibi nasıl yiyorsunuz arkadaslar yada baska yöntemi varmı ben nasıl yiyebilirim
sidelyacım merhaba geçmiş olsun merak ettim dr lalelide tıp merkezindemi bende ona gidiyorumda eğer o ise seninkide
Ben gittiğim doktoru söylemek istiyorum şuan hiç bir problemim yok. Ne dondurma işlemi nede yakma yapıldı. 1 tane siğil vardı makasla kesti aldı bitti gitti : ) ama vajina dışındaydı. bana muayene ve işlem 150ye falan geldi. gittiğim yer: gaziosmanpaşa yeni şafak hastanesi inci hanım. Ayrıca çörek otu falan bunlarla ugraşmayın alın bi ilaç doğru düzgün. imuneks alıyorum günde 1 tane.