arkadaşlar şimdi doktordan geldim..
Bendeki iç dudaklardaki kabarcıklar siğil falan değlmiş dokusu öyleymiş temiz görünüyor dedi. başımdan bir siğil olayı geçti diye her gördüğüm kabarcık yada başka bişeyi öyle sanıcam heralde bu psikolojiyle yaşicam... doktorlar ne kadar kurtulmuşsun deselerde hep içimde bir korku var.Artık düşünmemeye çalışcam aldığım bağışıklık güçlendirici ilaçlar sayesinde iyiym. pahalıya patladı bana bakire ve yaşımın genç olmasına rağmen bunlarla uğraşmam moralimi bozdu.
Hepinimize geçmiş olsun. Sanırım ben kurtuldum : )
Merhabalar tekrar arkadaşlar. Ben bu dondurma işlemini bir hafta önce yaptrıdım ama haala bi değişiklik yok gibiBu işlem etkisini ne sürede gösterir bilen varmı ?
saol elitu benim artık ciddi cidi sinirlerim bozuldu ellerime ööle kabarcık kabarcık gelmesinden nefret ediyorum bi hafta geçti bi ilerleme yok gibi offff( bu haftanın sonunda tekrar gidicem cildiye yapmıştı zatn dondurma işleminide hani nerde diye sormuştu beceremedi heralde:S çörek otu bal yeşilçaylar vitaminle bağışıklığm güçlensin diye artık yapmadğmda kalmadı nerdeyse bi gelişme olduğunu görmemek çok siir bozucu
merhaba ben klübe yeni katıldım.benim de iç dudaklarda fark ettiğim, çok küçük, o bölgedeki deriyle aynı renk kabartılar var.ama siğil mi değil mi bilemiyorum.internetteki resimlere baktım pek benzetemedim.forumdaki arkadaşlar siğilleri kopartabildiklerinden bahsetmiş.öyle kopacak gibi değil.yani tırnak gibi sert cansız bişey olsa kopar ama bu et.acaba siğil olup olmadığını nasıl anlarım?doktora gitmeye çekiniyorum.doktor onları elleyip, bir de elini başka bölgelere de sürüp heryere bulaştırırsa diye.hem öyle cahil veya para canlısı olanlar var ki siğil değilse bile defalarca yakıp para almak isterler.şu siğilleri daha detaylı tarif edemez misiniz?