Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

çok sevindim kurtulmuş olmana canım :teytey: bende önümüzdeki salı günü dondurma yöntemiyle kurtuluyorum inş.
dilerimki hepimiz atlatırız yeneriz bu hastalığı kaydirigubbakcemile5

FIRST...aynen arkadaşım ya bende bugun doktora gittim çok uzun zamandır bende bu siğillerle uğraştım dondurdum krem falan kullandım ama hala kabarcıklar var beyaz beyaz. ben yinemi çıktı diye endişelndim bugün doktora gittim bana yapılan kriyo sonucu o bölgede doku bozukluğu var dedi.ama ben hala inanamayorum sanki varmış gibi geliyo onlar elime kabarık kabarık geldikçe sinirlerim bozuluyo.bende kk da çörek otunu kullanıpta faydasını görenleri okumuştum bugün aldım deniycem bakalım umarım artık kurtulmuşumdur.inş. bu hastalıkla uğraşan herkesde kurtulur derdinden bian önce.

ben d ebugun doktordan geldim. sonunda bana detaylı duzgunbılgıyı verecdek bır doktor buldugum icin cok mutluyum. papilomam var fakat siğilim yok . ve bendekı hpv bulasıcı degılmıs tek sorun benım ıcın yuksek kanser rıskı olusturması ama perıyodık kontrollerımı aksatmadıkta rıskım yok, bugun ilk doz hpv aşımı da yaptırdım. mutluyum huzurluyum:)

kızlar, morallerinizi yüksek gördükçe çok sevindim!

haydi bakalım, güzel bahar günleri yaklaşıyor, düşünmeyelim siğildi falan, mutlu olalım artık =))

kızlar bugün hpv DNA test sonucumu aldım. Kötü hücre içermiyor. temiz çıktı Allahıma çok şükür. Hepinize acil şifalar diliyorum. Stresten uzak durun olur mu

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. malesef benimde genital bölgemde siğil gibi şeyler var yani yaklaşık 1 yıldır vardı ama ben önemsememiştim jiletle temizlemeye baglı tahriş gibi birşey sanmıştım. Ama geçen gün baktıgımda birinin yeşil mercimek kadar büyüdüğünü ve çoğaldıgını gördüm(( çok panikledim. Dün sabahtan beri netten araştırmalarımda korkum bin kat daha arttı ( nişanlıyım şuan nişanlımda herhangi bir siğil felan yok. İkimizinde ikinci evliliği olacak ve ben ruhsal çökmüş durumdayım şuan. Doktora salı günü gideceğim. Fakat dün netten araştırırken gökçek iksirini gördüm ve genital siğillere karşı çok etkili oldugunu anladım gibi birşey. Dün akşam hemen ibrahim gökçekten randevu aldım ve gittim kendisiyle görüştüm. durumu anlattım. Genital siğil olması yksek olasılık dedi. Gökçek iksiri + enfeksiyon çayı + gökçek tonik verdi. hemen aldım. ama henüz kullanmaya başlamadım. Salı günü doktora gidip doktorun teşhisine göre kullanmaya başlayacağım. Bir arkadaş kuru buz demiş onuda denemeyi düşünüyorum tabi doktorun teşhisinden sonra. Ama şuda var gökçek iksirini her halukarda kullanacağım sanırım çünki bu genital siğiller virüs oldugu için sonuçta mikrop. ve gökçek iksiride vücudu mikroplarda temizliyor bagışıklık kazandırıyor. 3-4 ayda bundan kurtulacağımı ve bir yerden bulaşmadıgı sürece tekrarlama riskinin olmadıgını söyledi ibrahim bey. Sizlerin yorumlarını okudum ve bunu paylaşmak istedim. Doktora gidip ve gökçek iksirinide kullanmaya başlayınca sizlerle durumu paylaşacağım. Umarım iyileşiriz. Ben çok korkuyorum ( inşallah iyileşiriz

arkadaşlar uzman bir hekime görünmeden, smear sonucu almadan sifaydı ottu bitkiydi benc ebu işlere girmeyin. Bunlar çok ciddi konular

Merhabalar tekrar arkadaşlar. Ben bu dondurma işlemini bir hafta önce yaptrıdım ama haala bi değişiklik yok gibi Bu işlem etkisini ne sürede gösterir bilen varmı ?

Merhabalar tekrar arkadaşlar. Ben bu dondurma işlemini bir hafta önce yaptrıdım ama haala bi değişiklik yok gibi Bu işlem etkisini ne sürede gösterir bilen varmı ?

canım bizim dondurma işlemi 2 hafta önce yapıldı. Dün dr.a tekrar gösterdim. Küçük kabarcıklar var gibi. Dr tekrar yakmaya gerek görmedi. Bişey yok bunlarda dedi. Zamanla geçecek galiba. Yine dr.una görün. Takip et bir taraftan da yeni oluşan falan olmasın ya da olursa hemen gereği yapılsın diye.

saol elitu benim artık ciddi cidi sinirlerim bozuldu ellerime ööle kabarcık kabarcık gelmesinden nefret ediyorum bi hafta geçti bi ilerleme yok gibi offff( bu haftanın sonunda tekrar gidicem cildiye yapmıştı zatn dondurma işleminide hani nerde diye sormuştu beceremedi heralde:S çörek otu bal yeşilçaylar vitaminle bağışıklığm güçlensin diye artık yapmadğmda kalmadı nerdeyse bi gelişme olduğunu görmemek çok siir bozucu

bizim de öyle oldu canım. Cildiyeci 50 sinde falan. Eşimi dondururken ben şurda da vardı, diye ben gösterdim. Eşim gözleri pek iyi görmüyo herhalde işe yarayacak mı diyo. Bakalım DNA Allaha şükür temiz çıktı ama, cuma günü kontrole gitcez tekrar. Hayırlısı canım. Bir de ben sipariş verdim eczaneye. Arısütü bal polen karışımı alcam yarın. Netten de baktım bağışıklık sistemini güçlendiriyo ve hücreleri falan yeniliyo. Çok fazla faydası var.

arklar uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın aramıza yeni arkadaslar katılması üzücü...ben yakma işlemini yaptırdıktan sonra yakılan yerler suanda gecti ve iz kalmamak üzerekaydirigubbakcemile51 ay oluyor asıya basladım aynı zamanda asılanıyorum..ama dün yeni 1 tane siğil farkettim yine cok üzüldüm herhalde 2.yakma islemi gerekecekbenneyaptımki ama yaktırırken acımıyor en azından 1 kere yasadıgımdan busefer içim rahat yaktırcam insallah bu son olur birdahada cıkmazarkadaslar hepinize acil sifalar diliyorum.takmayın kafanıza ben eskisi gibitakmıyorum artık sizde takmamaya calısın..ama ben gittiğim 5yıldızlı tatil koyunden kaptıgıma eminim rus coktu 1dahada tövbeler tövbesi havuza girmem düşününce gercekten havuz tam mikrop yuvası annem hep derdi havuz pis havuz pis kızardım nede olsa görmüş gecirmişler

ya bide ben cörek otu karısımını yiyemiyorum: bal hem yakıyo hemde kötübi görüntüsü var boceklenmiş gibi nasıl yiyorsunuz arkadaslar yada baska yöntemi varmı ben nasıl yiyebilirim

merhaba ben klübe yeni katıldım.benim de iç dudaklarda fark ettiğim, çok küçük, o bölgedeki deriyle aynı renk kabartılar var.ama siğil mi değil mi bilemiyorum.internetteki resimlere baktım pek benzetemedim.forumdaki arkadaşlar siğilleri kopartabildiklerinden bahsetmiş.öyle kopacak gibi değil.yani tırnak gibi sert cansız bişey olsa kopar ama bu et.acaba siğil olup olmadığını nasıl anlarım?doktora gitmeye çekiniyorum.doktor onları elleyip, bir de elini başka bölgelere de sürüp heryere bulaştırırsa diye.hem öyle cahil veya para canlısı olanlar var ki siğil değilse bile defalarca yakıp para almak isterler.şu siğilleri daha detaylı tarif edemez misiniz?

merhaba...herkese yeninde geçmiş olsun ve acil şifalar...arkadaşlar bağışıklık sistemi için bitkisel ürünlerin yanı sıra imunex de kullanın cok faydası var...ve aklınızdan cıkarmaya calısın kafaya taktıkça iyice sinirleri bozuluyo ınsanın...bende ilk zamanlar kendime dunyayı zindan ettim ama artık aklıma bile gelmiyo yaklaşık 1 aydır siğilim yok en son cıkanlar kendi kendine geçti...doktorunuzu cok ıyı secın..celo canım o dediğim dualar üç kere okunucakmış herşeyden önce inanç..Allah bütün hastakara acil şifalar versin.hoşçaklaın

bu arada gecmıs olsun dilekleriniz için çok tesekkur ederim...inş. tekrarlamaz hepimiz biran önce kurtuluruz.

öncelikle gecmis olsun cnm siğiller elle koparılacak gibi değiller zaten kim yazmıs nerden okudun bilmiyorum ama kesinlikle değil ilk cıkmaya basladıgında dediğin gibi aynı renk bir kabarcık seklinde oluyor sivilce gibi sonra buyudukce rengi dahada acılıyor.ayrıca kucukken sivilce gibiyken zzaten koparamazsın buyuyuncede et parcası gibi içi et dolu sanki iltihab gibi değil..internetteki resimlere bakmayın onlar cok korkunc vecok ilerlemiş durumlar bendeki siğillerin uzaktan yakından alakası yoktu onlarla onlara bakıp moralinizi bozmayın süprizzzzz ayrıca bazı insanlarda cok abartıyorlar baskalarını korkutmak için kulaktan dolma sozlere inanmayın..ben yakma islemi cok acıyor diye duydum ama tam tersi sadece iğne girerken sızlıyo bişey hissetmiyorsunuz sonra düşünün arklar ben boyle okudugumdan kendimi kokrkuttugumdan bayıldım yakma işlemi olacagında benneyaptımki doktora gidin en kötü dr dahi siğili anlıyor siğilmi deilmi ogrenin sonra birkac dra gidebilirsiniz hangisinden memnunsanız onda tedavi olun ben devlet hastanesinde 2 dr a gittim toplam 4 dr a gösterdim ve kendimce en iyi dr u sectim cokda memnunum kaydirigubbakcemile3

ooof of nalet siğillerr Şimdi tam anüsle vajina arasında 2 tane vardı onlar sivri gibi oldu böle nerdese elime batıcak götürsem:S Diğer vajina etrafındakilerde topluluk halinde bi gari phep okurdum karnıbahar benzetmesini o ne derdim şimdi anladım artık gülymmi ağlymmi bilemiorm güya dondurduk haala bi değişme yok.. üstelik tam vajina girişine doğru olanlar sanki daha da çoğalıyo gibi

Birde akıntım zatn normaleded çok olurdu şimdi daha bi çok olmaya başladı sanki bu bişeye işaret fln olabilrmi dicem ama sanırım kendi kendime bool bol kuruyorum ben:)

merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum forma daha önceleri yazıyordum malesef bendede var siğil bu arada aramıza katılan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum bilenler bilir gebeliğimin 5.ayında fark etmiştim bu illeti siğillerin yüzünden sezeryanla doğum yaptım 50günlük bi bebeğim var doktor gebelik sonrası tedaviye başlayacatı 45.günü gittim henüz smear testi yapmak için erken dedi bir ay sonra yapacak sonrada yakacak veya donduracak ama asıl konu benim 5 tane siğil var görünürde ve ikisi kayboldu diğer ikisi çok küçüldü konuyla ilgili arkadaşlardan yardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…