Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar dondurma işlemiyle ne sürede tam olarak sonuç alınıyor bilen varmı dün ikinci kez yaptrdm ilk seferde çok etkili olmamıştı ama şimdi belirgin bi iski siğilin yok olduğunu farkettm o sıkılan sprayin etkisi ne kadar sürüyor bilen varsa yardmmm? :)

ya konuyu neden saptırıyorsunuz?aglayın yada aglamanız gerek demedim size bu hastalıga yakalanan biride zaten kafasında soru işaretleri korkular oluyor nekadar tedavi olmuslarsada zaten bu hastalık makasla kesti oldu bitti gitti deil yine cıkacakmı die dikkat ediyorlar kendilerine bak aldara gibi bir krem ise yaramadıysa eczaneden bir ilac alıverin onu kullanın bitkilerle ugrasmayın işe yaramayın diyorsun ki proflar bile ilaclardan daha faydalıdır bitkiler derken lutfen yanlıs fıkkırler vermeyin insanlara...doktor jilet kullanmayın derken bunlar yanlıs...

evet sidelyacım o ilaç yakıyor.bende kulak çubuğuyla sürmüştüm.sürdükten sonra bi süre kurumasını bekle yatarak sonra kalk gerçekten diğer tarafları yakıyor dikkat et.bide burda ilaç falan kullanmayın sadece yaktımak gerekiyor diyen arkadaşlar var bende 2 kez yaktırdım ama sürekli yaktırmakta kötü bişi ilaçın etksi bünyeden bünyeye değişiyor ben efudixten sonra yara yaptı diye aldara kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum 3 kutu oldu yani ,bana çok ii geldi 2 küçük siğiilim vardı geçen ay
onlarda artık kayboldular.yani yaktırmak tek çözüm değil ilaçlarda işe yarıyor.bide ben gerçekten çok kafama takıyodum sürekli kontrol edip sürekli neval hanıma kontrole gidiyedim kafayı yemek üzereydim bi süre sonra alışınca hiçç umursamamaya başladım ve onlarda çıkmamaya başladılar gerçekten şimdi artık hiç umrumda bile değil tedavi oluyorum sonuçta sende ve diğer çok takan arkadaşlarda takmayın neval hanımın bana dediğide buydu o gerçekten ii bi dr. canım

seldacım bende şu an siğil yok ama ben aldara kullandım.neval hanımın verdiği efudix bende yara yaptı sonra aldaraya başladım bende o çok daha ii geldi bide çörek otu yiyorum.bide neval hanımın söylediği beslenmene çok dikkat etmem gerektiğiydi bol sebze ve meyve yiyorum çok şükür gayet iyyiyim canım

Tatlım ama asıl hangisi döktü siğilleri aldara mı efudix mi

Tatlım ama asıl hangisi döktü siğilleri aldara mı efudix mi

canım bana iyi gelen aldara olduğu ama benim anlatmak istediğim şu ilaçlar her bünyede farklı etkide bulunuyor o yüzden bi dne bakalım efudixi aldysan olmassa aldarayı denersin.çünkü aldarada mesela burda okudum yara yapmış bazı arkadaşlarda ama bende hiç bişi yapmadı hiç dokunmadı yani

İçim daha rahatladı ekep79, çok teşekkürler canım. Tedavide sabır ve sebat şart sanırım. Kafaya takmadan ilaçları kullanmak ve dua etmek gerekiyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

Canlarım, hepiniz için dualarımı eksik etmiyorum, sizleri de böyle azimli gördükçe, çok çok seviniyorum :))
aman moralleri yüksek tutalım! =)

bahar geldi kızlar, bu yazı siğilsiz geçirmek dileğiyle, hepinizi kocaman öpüyorum! :))

-------------------------------
çörek otu tablet için..AVıCENNA (AKSU VıTAL) 60 tablet 16 TL arkadaşlar. diğer ürünleri de çok iyi. eczanelerde var =)

slm arkadaşlar okuyorum ki yaktıranlar donduranlar baya fazla.lütfen beni fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz bende yaktıracagım ama kazıklanmak istemiyorum bide bu yaktırma yada dondurma işlemini devlet karşılıyormu yoksa cebimizden mi vermek gerekiyor özel muayenelerin muayene ve yaktırma fiyatı ne kadardır?doktorun önerdiği aldara vs kremleri devlet karşılıyormu?bilgisi olanlar yazarsa çok sevineceğim haber bekliyorum teşekkürler hepimize geçmiş olsun

canancım merhaba.. Ben dondurma işlemini yaptırdım sigortalıyım ankarada ilgili bir hastanede ücret fln vermeden yaptırdım.Aldara sanırım karşılanmıyor almak gerekiyor galiba ama emin değilim. Kremlerdense imkanın varsa dondurmak yada yaktrmak daha etkili olabilir diye düşünüyorum ben seçim senin tabiki. Çok geçmiş olsun canım kafını çok takıp sürekli düşünmemeye çalış başlangıç tedavisi için

nisancım sen bu ürünü kullanıyı musun canım? ben siğller bir daha çıkmasın diye immunex kullanıodum doktor tavsiyesiyle, ama bu daha iyi gibi sanki. ne dersinn??

canan selam, ben yazın özelde yaktırdım 1200 lira ödedim, benim siğilim çokmuş ama( yaklaşık 30 tane ), hpv tiplemesi yapıldı ve yara vardı o da yakıldı. ben hepsine bunu ödedim. ssk aldarayı karşılıyor. ilacın fiyatı 120 civarında. ben 21 lira fark ödedim.

canım ben GNC 'den bağışıklık sistemi için destekleyici ürünler kullanıyorum. St. Johns Worth gibi.
ama bitince, Avicenna'ya geçicem. üzüm çekirdeği vs. varmış. hem daha uygun fiyatlı.

gunaydın arkadaşlar...canancım işlemler hastaneye göre değişiyo ama öyle uçuk fiyatlar değil arastırman lazım..aldara raporlu bi ilaç raporla veriliyo ssk karşılıyo ben ilk aldıgımda öyle almıstım ama sonra kanser ilaçları grubuna almıslar ikinci defa almaya kalktıgımda reporumu yenılemem gerektı çok ugrastım ama raporu çıkarmamamk için ellerinden geleni yaptılar.sonunda lanet olsun dedim almadım.devletr hastaneleri yada sıgorta hastaneleri yaktırma işlemi hem biraz zahmetli ve zaman aldıgı için genelde donduruyo ama oda yaktırma kadar etkili...bu hastalıgın en kötü yanıinsanın psikolojisini mahvediyo..ben ellerimi bile bi yerime sürmeye korkuyodum cıkan herseyden acaba budamı siğil diye kafayı yicek hale gelmiştim...ama suan çok sukur atlattım.geciyo arkadaşlar sabır ve inanç ve doğru doktor doğru tedaviyle sakın umutsuzluga düşmeyin ...istanbulda olan arkadaşlar için özel levnet hastanesinde doktor cengiz topel yeniguç gittiğim doktor çok ıyı bi doktor yakın olan gitmek isteyen arkadaşlar olursa aklınızda bulunsun ...sizi seviyorum siğilsiz sağlıklı gunlere inş.

ya kızlar bende başlık actım burayı snra gördüm bendede var üstelik hamileyim doktor yakalım dedi snra hamilelikten dolayı ilaçla tedavi edelimn dedi şimdi tedeviye başlıycam cok kokuyorum ne yapmalıyım

canım ben şimdi hamileyim aldara dediğin hap mı krem mi ben kullansam nasıl olur beni bilğilendirirsen sevinirim.:çok üzgünüm:

canım ben şimdi hamileyim aldara dediğin hap mı krem mi ben kullansam nasıl olur beni bilğilendirirsen sevinirim.:çok üzgünüm:

tatlım onu dr na sor emin ol. benim dr um aldaranın hamilleliktede kullanılabileceğini söledi.ama başka bi dr daha sormak istiyorum bende.sende bi sor dr na hatta burayada yazarsan bende haberdar olururm

kızlar siğilleriniz nasıllar benim yıllarıdr kolumda düz siğil vardı bir kaç tane şimdi kasığım ve vajinanın üst kısmına sıçramış bir sürü ufacık et beni gibi sizlerinkisi nasıl çok korkuyorum ben

canım geçmiş olsun evet et beni gibi oluyolar :a015:

jinekologa görünsen iyi olur cnm.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…