ya konuyu neden saptırıyorsunuz?aglayın yada aglamanız gerek demedim size bu hastalıga yakalanan biride zaten kafasında soru işaretleri korkular oluyor nekadar tedavi olmuslarsada zaten bu hastalık makasla kesti oldu bitti gitti deil yine cıkacakmı die dikkat ediyorlar kendilerine bak aldara gibi bir krem ise yaramadıysa eczaneden bir ilac alıverin onu kullanın bitkilerle ugrasmayın işe yaramayın diyorsun ki proflar bile ilaclardan daha faydalıdır bitkiler derken lutfen yanlıs fıkkırler vermeyin insanlara...doktor jilet kullanmayın derken bunlar yanlıs...Sevgim48. Dalga geçer gibimi? Yorum yok sana.
(3 doktora gittim hepsi siğil dedi
Doktor, Aldara verdi kullandım işe yaramadı.)
Madem öyle görünüyor o zaman moderatörler mesajlarımı silebilir mi?
salaklık bende sevinceğime ağlicaktım daha inandırıcı değil mi.
ya arkadaşlar birde şunu sorucam ekep78 özellikle sana canım. Efudix pomadı kullanmış birisin anladığım kadarı ile. Pomadı 2 gündür kullanıyorum demiştim siğillerin üstü acımaya başladı bu normal midir ? Yada siğiller için krem kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi ?
ekep78 teşekkürler yardımın için sende şuan siğil var mı canım.
elitu canım sende saol ama Neval Hanım'ı değerlendirmek zorundayım ücret olarak çok uygun ve ekep78 de memnun. Bana dua edin arkadaşlar:1no2:
seldacım bende şu an siğil yok ama ben aldara kullandım.neval hanımın verdiği efudix bende yara yaptı sonra aldaraya başladım bende o çok daha ii geldi bide çörek otu yiyorum.bide neval hanımın söylediği beslenmene çok dikkat etmem gerektiğiydi bol sebze ve meyve yiyorum çok şükür gayet iyyiyim canım
Tatlım ama asıl hangisi döktü siğilleri aldara mı efudix mi
evet sidelyacım o ilaç yakıyor.bende kulak çubuğuyla sürmüştüm.sürdükten sonra bi süre kurumasını bekle yatarak sonra kalk gerçekten diğer tarafları yakıyor dikkat et.bide burda ilaç falan kullanmayın sadece yaktımak gerekiyor diyen arkadaşlar var bende 2 kez yaktırdım ama sürekli yaktırmakta kötü bişi ilaçın etksi bünyeden bünyeye değişiyor ben efudixten sonra yara yaptı diye aldara kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum 3 kutu oldu yani ,bana çok ii geldi 2 küçük siğiilim vardı geçen ay
onlarda artık kayboldular.yani yaktırmak tek çözüm değil ilaçlarda işe yarıyor.bide ben gerçekten çok kafama takıyodum sürekli kontrol edip sürekli neval hanıma kontrole gidiyedim kafayı yemek üzereydim bi süre sonra alışınca hiçç umursamamaya başladım ve onlarda çıkmamaya başladılar gerçekten şimdi artık hiç umrumda bile değil tedavi oluyorum sonuçta sende ve diğer çok takan arkadaşlarda takmayın neval hanımın bana dediğide buydu o gerçekten ii bi dr. canım
evet sidelyacım o ilaç yakıyor.bende kulak çubuğuyla sürmüştüm.sürdükten sonra bi süre kurumasını bekle yatarak sonra kalk gerçekten diğer tarafları yakıyor dikkat et.bide burda ilaç falan kullanmayın sadece yaktımak gerekiyor diyen arkadaşlar var bende 2 kez yaktırdım ama sürekli yaktırmakta kötü bişi ilaçın etksi bünyeden bünyeye değişiyor ben efudixten sonra yara yaptı diye aldara kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum 3 kutu oldu yani ,bana çok ii geldi 2 küçük siğiilim vardı geçen ay
onlarda artık kayboldular.yani yaktırmak tek çözüm değil ilaçlarda işe yarıyor.bide ben gerçekten çok kafama takıyodum sürekli kontrol edip sürekli neval hanıma kontrole gidiyedim kafayı yemek üzereydim bi süre sonra alışınca hiçç umursamamaya başladım ve onlarda çıkmamaya başladılar gerçekten şimdi artık hiç umrumda bile değil tedavi oluyorum sonuçta sende ve diğer çok takan arkadaşlarda takmayın neval hanımın bana dediğide buydu o gerçekten ii bi dr. canım
canım ben şimdi hamileyim aldara dediğin hap mı krem mi ben kullansam nasıl olur beni bilğilendirirsen sevinirim.:çok üzgünüm:
kızlar siğilleriniz nasıllar benim yıllarıdr kolumda düz siğil vardı bir kaç tane şimdi kasığım ve vajinanın üst kısmına sıçramış bir sürü ufacık et beni gibi sizlerinkisi nasıl çok korkuyorum ben